1 yılKişiden kişiye göre değişir bu ben fırsat buldukça yazarım ama sürekli sürekli ardı arkası kesilmeyen mesajlar olunca insanın canını sıkıyor kendine ayrı bir zaman olması lazım öbür türlü zindan olur hayat ama gün boyu tık yoksa vardır bir problem ya da konuşmak istemiyordur önceliği sen değilsindir...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seven de vardır sevmeyen de, ama seven olsa bile msjla çok uzayacak uzun önemli ciddi konuları uzun uzun msjlaşmak yerine biraraya gelip yüzyüze görüşmeyi veya telde canlı konuşmayı tercih ediyor olabilirler, buda gayet normal. Ve basit ucuz konuları uzun uzun msjlaşmayı sevmez erkekler.
00 Yorumla
35 yaş ve üzeri İnsanların çalışmak gibi bir derdi var. Muhabbet genelde ikinci planda kalır. Kısa az ve öz sohbet eder ayrıca bu yaşlardaki insanlar her şeyi zaten yaşamıştır. Sıkıcı gelebilir. Ancak onun ilgi alanı olan konularda bir ihtimal muhabbet olabilir
00 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı.
1 yılYeteri kadar sevmiyordur. İki elim kanda olsa en azından merak etme iki elim kanda ama musait olunca yazacağım diye yazarım.5 saniyemi alır... Bahsettiğin şey gün boyu konusmak ise bu sefer karşı taraf haklı olabilir...
07 Yorumla
Soran1 yılGün boyu hiç yazmamasından bahsediyorum
- 1 yıl
Yeteri kadar değer vermiyordur. Öncelikleri arasında bilmem kaçıncı sıradasındır. Üzgünüm ama böyle. Seni yanında hayatında isteyen ve kaybetme riski taşıyan herkes sürekli olarak istekli istekli yazar. Bırak sana cevap vermeyi ilk o yazar sana.
Soran1 yılO zaman neden buluşma teklifi edip duruyor
- 1 yıl
Boşta kalmak istemiyordur. Ya da takılmalık bakıyordur. Ya da bir kadını hayatının önceliği olarak görmüyordur. Çok beğendiğim ve ynaımda istediğim bir kadın bana yazacak, ben görmezden gelecem öyle mi? Bu senin için de geçerli, herkes için geçerli, çok takmayacağım kişi benim için çok önemli olmayan kişidir.
Soran1 yılSöylediklerinden çok fazla kadın tanıdığını anladım. Artık bu tanışma faslı herkese ilgi vermek bitirmek onun için sıkıcı bi hale gelmiş anladığım kadarıyla. Ama yinede duygusal yoğunluğu olsaydı merak ederdi. Beni yedeğe alıyor inkar ediyor diyince ama eminim
- 1 yıl
Bende öyle hissediyorum açıkçası. Bu durumu böyle kabul etmeyeceğini söyleyip arkana yaslanmalı belki de. Bu durumu ne kadar umursayıp üstüne düşerse oradan ne kadar haklı olduğunu çıkarabilirsin de. Gerçekten umursuyorsa özürler diler ve bu durumu düzeltmeye çalısır. Takmıyorsa en azından hislerin varsa ona karşı bu hisleri öldürmek daha kolay olur gibi düşünüyorum. En azından nerede ve kim için daha fazla zaman harcamamak gerektiğiini anlamış olursun. Umarım her şey gönlünce olur.(çiçek)
Soran1 yılBenim hevesim kalmadı artık zaten. Sadece kötü bitirmek istemiyorum. Bir görüşme yapabilirim sağlıklı noktalandırmak için. Teşekkür ederim 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bu konu bence hepimizin kafasını kurcalıyor! Özellikle 35 yaş üzeri erkekler arasında mesajlaşmayı çok sevmeyenler gerçekten var. Yani bazen olay tamamen teknolojiye karşı ilgisiz olmak olabiliyor. Mesajlaşmak yerine aramayı ya da yüz yüze görüşmeyi tercih edebiliyorlar. Sana yalan söyleyip yedekte tutmak isteyen biri olduğu anlamına da gelmeyebilir bence. Ben kendim bazen çok yoğun olduğumda mesajlara dönemeyebiliyorum, o yüzden hemen kötü düşünmeye gerek yok.
Kendi çevremde de buna benzer örneklerle karşılaştım. Eğer düşüncelerinden şüpheleniyorsan, açıkça konuşmak en iyisi olur derim. Ne hissediyorsan direkt paylaşırsan gereksiz kafanı yormazsın. Teknolojiyi sevsek de her zaman herkes bizim gibi sosyal medya ya da mesajlarda aktif olmayabiliyor!10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılsevdiğim kişiyle severim sadece
00 Yorumla Bana bahane geliyor. Mesajlaşmayı sevmiyorum diye bir şey yok. Eğer birisi ilgini çekiyorsa her türlü mesajlaşırsın. Şu ayrı konu,
Aşırı yoğun iş hayatı olur, bazen cidden telefona bakamaz. Bunu zaten dile getirir, şu an yoğunum gibisinden.
Bunun dışında insan sevdiği kişiye 2 kelime olsa bile yazarak haber verir.
40 YorumlaMaalesefki sevmeyen erkekte kadin da yoktur insanlar artık ayıptır söylemesi tuvalete bile telefonla girdiği dönem ve ayrıca attığı adımı çekip atıyorlar bunlara en yoğun olan kişi için de dahil ha elinde devamlı telefon bulundurup is saatleri ve uyku halinde elbette yazamaz ya da çok çok yoğun olabilir de ama şu var kimse deli dolu bir yoğunluğunda sahip değil bak ben hastanede çalışıyorum bir arkadaşım vakada ve telefonu çalıştır mesaj geliyor oradaki sekretere şunu söylüyor kız arkadaşım merak etmiştir müsait olmadığımı vakada çıkışında arayacağımı söylermişim diyor ve çıkar çıkmaz yemek yerken kızı arıyor mesajı sevmeyrn erkek değil değer vermeyen kalbi ile yaklaşmayan erkek vardır ki idin kötü tarafı bunun cinsiyetlere alakası yok kadinlar içinde geçerli erkekler içinde geçerli. ayrıca sevgilin olmayıp normal kardeşin ya da arkadaşında olabilir değer ver mek tüm dengeleri bozar unutmayın
13 Yorumla- 1 yıl
Bu şekilde biriyle tanıştım yolda ama herhangi bir bahaneyle değil direk tanışmak istediğini söyledi bu arada ikimiz de birbirimizi o an gördük tanıştık güzelde giden sevgilinin durumu oldu ama yollarımızı ayırdık bazen olmuyor ama böyle tatlı mucizelerde oluyor yeterli insaların kalbi sakat olmasın
Misal ben her zaman yüz yüze iletişimi seven birisiyim arkadaşalımla ailemle telefonda konuşmayı mesajlaşmayı sevmem biriyle buluştuğumda telefonu elime almam biri arasa bile acil değilse 30 saniye sonra kaparım telefonu
20 YorumlaSeni yedek haremine almıştır, benim haremimde kaç kisi var saymadım. Sayaç takınca çıkar.
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle 😭
1 yılMesaj yerine başka bir alternatifide sevmiyorsa başka bir sıkıntı vardır.
30 Yorumlahttps://fikirturu.com/toplum/iletisimde-7-38-55-kurali-gercekten-boyle/
Burayı inceleyebilirsiniz
13 Yorumla- 1 yıl
Ne anlamasi usta ortada anlayacak bi sey ya ya kime yazsam sacma sapan. seyler yaziyor ulan krila4in akli hep boulemi calisir ya. Birine diyom nasil tanisilmasi ferekir diyom direkt git soyle diyor ulan sanki boyle yapan herifin yuzune bakacak. kendisi huler gercer, birine diyom o an onu. nasil anlayacam diyor la. neyi anlayacan analcak. nisey yok ortada, herif yanina bahaneyle gelmis iste sacin ne renk. diye ardindan konusmak istiyor ya hosuna giderse devam edecen gitmsezse isim. var diycen gidecen. Ulan disardakiler bouleyse timaranediler nasil ya
Bunu bahane olarak kullandığı çok yüksek ihtimal çünkü seninle konuşmayı seviyorsa bundan keyif de alır yani ama tabii olabilir gerçek sevmeyebilir de bunu da ancak sen davranışlarından anlayabilirsin.
10 YorumlaErkeklerin sözlerine her zaman şüpheyle yaklaşın.
215 YorumlaÖyle demeyelimde mesaj atmak yerine arayan insan diyelim bence de öylesi daha sağlıklı ergenken bile hoşuma gitmezdi ama msjlasmak artık genç işi gelmeye başladı 😁 benim kafa götürmüyor hem konuşmak gibi samimi gelmiyo işte anlayin
00 Yorumla
1 yılYani genelde Biz gençler kadar gece gündüz mesajlaşmayı sevmeyiz. Kaldı ki gençler kadar zamanımız da olmuyor. en güzel iletişim yüz yüze ya da telefonla arayaraktır. Biz sanal Kahramanlar değiliz ki :)
00 Yorumla
1 yılYedekte olabilirsin çünkü yaşın küçük aa bak bu küçük der kullanayım diye düşünebilir kötü olan insan. Ama diğer bir yandan ise neden büyüklere yazıyorsunuz gençler daha sağlam ve adı üstü genç.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı. Ben sevmem. İşim dolayısıyla tüm gün telefondayım zaten ve mesai saatleri içinde başka bir şeyle meşgul olacak bir zamanım olmuyor. Akşam eve gidince de kimseyle uzun uzun mesajlaşamam arar konuşur hatırını sorarım kafi.
00 YorumlaHer erkek mesajlaşmayı sever. Ama karşı cinsle.
Sevmiyorum diyorsa bil ki senden sıkışmıştır ya da başka birisi vardır. Ama her an mesajlaşılmaz. Mesajını görünce ve müsait olunca gecikmeden dönmedi yeterli.00 Yorumla
u 1 yılVardır bence bazıları konuşmayı daha çok sever mesajlaşmaktan
10 Yorumla
1 yılEğer gerçekten sevmiyorsa haliyle mesajlaşmak istemez
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.
1 yılYalan. Seven insan iletişim kurmak için fırsat kollar, iletişim kurmamak için bahane sıralamaz birşeylerin arkasına sığınmaz
13 Yorumla
Soran1 yılHesap bile sormuyorum sorarsam bomba patlar yüzyüze buluşmayı bekliyorum içimi dökmek için
- 1 yıl
boş ver ya sorsan nolacak? Sen yanlış anladın çok kafaya takıyorsun çok alıngansın öyle böyle şöyle oldu yazamadım edemedim de bilmem ne bi ton şey sıralayacak bahanemi yok. Seven özler merak eder arar sorar istemiyor demekki. Tek taraflı çabalamayla yürümez sana değer vereni tercih et
Soran1 yılAyne öyle öyle açıklama yapan biride değil ilk dediğimde ben yazmayı sevmiyom etmiyom falan demişti
1 yılMesajlaşmayı bende sevmem ama sevgiliye yazılır iş gereği yoğunum ama yine yazardım
senin işte bi olay var gibi
11 Yorumla
Soran1 yılKesin var buluşalım yüzüne söyliycem telefonda olmuyo
1 yılbizim ülkede bütün kızlar yedek olmuş zaten :)
00 YorumlaMesaj yazmak zor geliyor birde yazdığımı kendi kendine düzeltme olayı yok mu kahrediyor beni valla en iyisi ara konuş.. ayrıca yazışmalarda o duygu hali tam yansımıyor..
00 YorumlaMesajlaşmak normalde tercihim değildir. Arar konuşurum.
Ama partnerini dürtecek mesajlar atılmalı. Severim yani bunu. Ama tutup da napıyosun bilmem ne mesainin tam ortasında atılmasın00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
1 yılŞimdi eğer karşılıklı konuscaksan yani mesaj hemen karşılıklı cevap vereceksen olur ama onun attığı mesaja çok geç ya da hiç cevap vermezsen seninle mesajlaşmayı sevmez.
00 Yorumla Sevmiyorlar maalesef, erkek grupları bayramdan bayrama senede en fazla 10 mesaj anca alıyor. Ben mesajlasmayi seviyorum arkadaşlarıma biraz fazla mesaj atsam tepki alıyorum
00 Yorumla
1 yılBaşkalarına belki ama konu sevdiği olunca insanın, öyle bir yazmayı sever ki insan...
Bu baheneyi üreten adamın o sevdiği değilsinizdir o kadardır..03 Yorumla- 1 yıl
Yardım ederdim büyük ihtimalle
Kesin öyledir diyemeyiz ama mesajlaşmayı sevmem diyen, üzerine gün içinde ara ara kayıplara karışan erkek tahminen aynı anda 1-2 kişiyi idare ediyordur :)
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yılMecbur değilsem çok tercih etmem.. Sevgilim uzakta ya da gorusemiyecegimiz bir durmdaysak olabilir.. Bazen telefonun bile varlığını unutuyorum :))
00 Yorumla Bence bana mesaj yazana bende yazarım ama benden mesaj bekleyene hiç bir şey yazmam.
14 Yorumla
Soran1 yılYazmadıkça yazmıyorsan sende hep ondan beklemiş oluyorsun
Soran1 yılBende öyleyim napayım ben mi yazayım hep bu kadar prenses olmayın
1 yılGün içinde ben mesajlaşmayı daha çok seviyorum. Çünkü çok yoğun çalışıyorum , toplantılar vs. Gün içinde asla aramalara bakamıyorum. Ama akşamları sevdiceğimin sesini duymadan olmaz.
00 Yorumla
1 yılEski kafalı insanlar olarak elimizde telefon mıy mıy mesaj işi çok bize hitap etmiyor sanırım. Helede iş için sürekli telefon elimizdeyse iyice soğuyoruz diyerek enişte adayımızı savunayım :d
02 Yorumla
Soran1 yılEnişte adayının yedeği miyim yoksa gerçekten mi böyle anlayamıyorum. Aradığında güzel konuşsakta öyle uzun konuşmuyoruz. Sesimi duymadan uyuyabiliyor filan. Bilmiyorum çok ilişki yaşayıp bıktığı için mi
- 1 yıl
Sesini duymadan uyuması benide şüphelendirdi :d
11 ayMesaj yazıyorsun 2 3 saat sonra cevap veriyor ben direk bakıyorum o yüzden arasın direk bakayım yazmam o yüzden
00 Yorumla
1 yıl35 yaş ile alakası yok kendimi bildim bileli mesajlaşmayı sevmiyorum sesli konuşmayı daha uygun görüyorum
00 YorumlaKimi erkek de aramayı sevmez mesela ben😁ama mesajlaşmayı severim. Bu sebepten ötürü sevip sevmemek kişiden kişiye göre değişiyor
00 Yorumla
1 yılMesajlaşmayı hiç sevmem sohbet etmek için arar konuşurum mesaj sadece kısa soruma cevap ya da bilgilendirme amaçlı.
00 Yorumla
1 yılİnsan sevdiğiyle mesajlaşırken heyecanlanır. Ne demekmiş sevmem.. Sadece gün içerisinde yoğunluktan zorlanabilir. Gerisi bahane.
00 Yorumla
1 yılben mesajlașmayi severim ama bir yere kadar. bir yerden sonra artık kadınıma dokunmak isterim. onu gezdirmek ve gülüșünü görmek isterim
01 Yorumladeğildir bence mesajlaşmayı sevmeyip telefonla konusmayı veya yüzyüze konusmayı tercih ediyordur sizin yaş grubu için normal
01 YorumlaBen şahsen sevmiyorum on saat mesajlaş mayla uğraşamam ararsın muhabbet sohbet edersin bitti gitti bu kadar basit yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben de hetr dk konuşmayı sevmem sıkıyo bir süre sonra bence günde birkac saat yeterli kimi 5 dk bile vakit ayırmıyo kimi her dk yazıyo ikisi de saçma bence ama hal hatır sormak ya da bi şey olduğunda haber vermek vs. mantıklı bence
00 Yorumla
1 yıl35 yaş üstü konusmayi tercih edebilir. Yazmak yorucu hissettirebilir. Ve konuşmanın daha iyi hissettirdiğini düşünüyor olabilir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı.
1 yılBahaneye gel 😂, şöyle ki yazmak isteyen birisi yazar. İki eli kanda olsa bile üzerine siler o mesajı atar. Kendimizi kandırmayalım lütfen 😅
00 Yorumla
1 yılBu genellemeye nereden varıldı bilmiyorum ama ben ciddi düşündüğüm bir kızla sabah 5'e kadar mesajlaştım hem de iki kez
00 Yorumla
1 yılBende sevmiyorum mesaj nedir ergen gibi ya arar konuşursun ya yüz yüze görüşürsün lisede mesajlaşırdık.
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı. Ben müsait oldukça severim zaten müsait olmadığım zaman da kendisine söylerim anlayışla karşılar yani☺
00 Yorumla
1 yılKadınlar genelde evde olduğu boş vakti bol olduğu için seviyor ama erkekler öyle değil.
10 Yorumla
1 yılBende sevmıyorum bes dakıkada konusacagın konuyu bır saat lıselı gıbı yazmanın anlamı yok
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSıkılıyorlar ya ben de öyle aksama kadar çıt çıt yaz imdat yani ses atsin daha makbule geçer
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Gizli Üye(18-24)1 yılKendi tecrübelerime göre konuşayım mesajlaşmayı sevmeyen erkek ya evlidir ya nişanlıdır ya da sevgilisi vardır net. Mesajlaşmayı sevmemek ne demek ya öyle bişey var mı ben 7/24 yanında olucamki mesajlaşmayı sevmedıgıne inancam ancak öyle olur.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@mrcot yakışıklıysa olumlu ama nasıl biri olduğu da önemli
Cevap sahibi1 yıl@mrcot benden mi hoşlandın
Şahsen ben mesajlaşmayı sohbet muhabbet etmesini ve dertleşmesini çok seviyorum
10 YorumlaBana sorsan ben severim olsa neden konuşmayayım olmadığı için konuşamıyorum belki fazla kızla konuştuğu için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGuya gorucu vesilesiyle beni taniak isteyen bi slak vardi.. dogru duzgun mesaj atmazdii sevmezdii, guya telefonunu evde unuturdu felanda filann... oda 30 yasindaydi
10 Yorumlaİlgilenen hoşlanan adam her türlü yazar vakit ayırır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMesajlaşmayı sevmediğinden değil, aslında aklında biri daha var. Önce onunla bir şey olacak mı, gelecek var mı? Onunla bir konuşup bunun kararını, adını koymak istiyor diyelim. Çok geç yazıyor ve aşkımlı, sevgilimli bir şekilde konuşmaktan kaçıyorsa geçmiş olsun. Dur bi dakika. Aaaaa kendimi yazmışım.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEskiden sevdiğimde birinde reddedilmiştim. İki yıl boyunca sevdim. Hatta o kadar sevdim ki şair oldum çıktım. Ama kadın bana mısın demedi. Sonra görmeyeli unuttuk tabii. Sonra başka bir kadını sevdim. Burada biraz ümitlenmiştim. Sonra hiçbir şey yokmuş gibi beni sevmeyi bırak diye mesaj attı. Ve gitti başkasıyla evlendi. Bazı şeyleri yaşayarak öğreniyorsun.
Cevap sahibi1 yılBende istemezdim böyle davranmayı. Ama hayat işte.
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBahane tamamen. Bunun açılmış hali "seninle mesajlaşmayı sevmiyorum"
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
s 1 yılİstedigi kadar sevmesin, ilgisini ceken biri oldugu surece yemek yerken bile yazar
00 Yorumla
1 yılBen sevmem hiç sevmem, aramak konuşmak kadar iyi iletişim yoktur, mesaj ruhsuz bir olaydır
02 Yorumla- 1 yıl
Valla her erkek öyle bir seviyor ki mesajlaşmayı yeterki kalplerine akıllarına aldıkları kişi olsun yeterli size değer verene de değil değer vermeyene koşa koşa gidersiniz mesajlaşmakta yetmez kapıda yataninizida biliyoruz oyuzden her kişi gitmek istediği yere yurur gitmek istemediği yola bahaneler bulur
- 1 yıl
@serap616 bahane değil ben ağır vasıta kullanan insanım günlük 600-700 km yol yapıyorum ve bunu gerçekten anlayabilen insanlarla birliktelik yaşadım şimdiye kadar ve gerçekten mesaj duygusuz oluyor, seni seviyorum 😘😘😘 bu mesajı atmaktansa telefon acı söylemek arasında bence dünyalar kadar fark var asıl değer veren sesini duymak ister muhabbetini sevdiğinin sesinden dinlemek ister mesajla değil
Babam 😅😅 gerçi o konuşmayi da sevmiyor. Max 1 dakika şanslıysam
00 YorumlaTelefonda konuşmayı pek sevmem aksine mesajlaşmayı çok severim.
00 YorumlaYalan olduğunu sanman çoğu erkek mesajlaşmayı sevmez
00 Yorumla
1 yılMesajlaşmak kafa yoruyor bir yerden sonra. Sürekli konuşmaya ne gerek var?
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı. Eskiden severdim de şimdi pek sevmiyorum. Aynı güzergahta araba sürmek gibi geliyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (194)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat