Bir İlişkideyken başka biriyle mesajlaşmak aldatma sayılır mı?

Bir İlişkideyken başka biriyle mesajlaşmak aldatma sayılır mı?
Elbette sayılır. İlişkin varsa eğer hayatında bir insan varsa karşı cinsten kimse ile ne samimi olacaksın ne de onunla mesajlaşacaksın. Bunlar benim için asla affedilecek bir durum değil ya. Ben asla bir başka kızla konuşmasını falan affedecek biri değilim. Ve bu benim için çok büyük bir aldatmaya girer asla affedemem onu..
Bir ilişkideyken bir başkasıyla aşk sevgili veya cinsellik şeklinde yapılan bütün konuşmaları aldatma şeklinde sayılır, o zaman aldatma olarak sayılmayacaksa bilişim suçlarında neden boşanma sebebi sayılıyor kesinlikle sayılır.
@melissim0272 beğeni için teşekkürler
Evet tabi ki de aldatmak sayılır çünkü bir ilişki varken zaten başka karşı cins ile neden konuşuyor bir insan. tabi arkadaşı olabilir ama o da zaten mesafeli olur samimiyet olmaz. ve sürekli de konuşulmaz bence
Aldatma sayılması için o kişiyle duygusal ilişki içinde olmak veya seksting yapmak gerekir. Sadece mantık çerçevesinde bir ilişki varsa aldatmaya girmez
Cevap
49Cevap
Nasıl mesajlar var ortada ona göre değişiyor arkadaşça mesajlarda bir sıkıntı göremiyorum
Bir iliskideyken karşı cinsle karşı cins olduğu için yapılan her aktivite aldatmadir. İş güç eğitim sağlık akraba vs demiyorum. Ya aramızda bişey yok ama sohbet ediyoruz nedir sohbet konusu enfalsyon mu somurgelermi sma hastaları mi küresel isinma mi. Yok ağa yemezler.
Flörtöz bir mesajlaşma ise evet ihanettir bu, sonuç olarak etkilenmeye ve onunla olma ihtimaline kapı açılmış oluyor
Evett sayılır arakadaş bile olmamalı çok mecbur kalmadıkça konuşmamalı karşı cinsle
Arakadaş arıyorsa sevgilisiyle hem arkadaş olmalı hem yeri geldi mi sevgili zaten öyle olunmazsa sıkıntı var demek
Etiğiniz sohbete bağlı,, konuştuğum kızlar var sevgilisi olan ama ben terbiyemi bozmuyorum üstelik ilişkilerine saygı duyuyorum yani. Arkadaş gözüyle bakıyorum
Nasıl mesajlaştığına bağlı
Mesajlaştığı kişi hemcinsi ise zaten yazışır konuşur karşı cins ise o zaman mesafeli ve gerektiği kadar yazışmalı
Aldatma sayılması için illaki deliğe girmeye gerek yok
"Aldatma" az kalır. O, f, k ile başlayan tüm gayri ihtiyari kabalaşmış kelimeleri hak etmiştir. :D
Evet sayilir çünki o mesajlaşmanin sonu cinsellige gidecek
Kesinlikle evet sonuçta başka birini düşünüyorsun konuşuyorsun
Konu sayılır sayılmaz değil verdiğin söz ve tutumun farklıysa sevmiyorsun demektir bu da aldatmaya girer uzatmadan ayrıl
Bu konularda tecrübeli birisi olarak içeriği önemli yakınlığı önemli eşinle olan kişiliği önemli bunları öğrenmeden kesin cevap verilmez
Aldatmak sadece fiziki değildir bu durumda tabi ki aldatmaya girer
Hayır duygusal bağ benim için aldatmadır geri kalan hiç bişey aldatma değildir
Sayılmaz ama mesajlaşma devam ederse sonu yatakta biter, o zaman da aldatmanın kralı olur
Hangi amaçla mesajlaştığına ve keyfi mi resmi mi bağlantı olup olmamasına bağlı bence
Amaç ve niyet ile olayın derecesi değerlendirilebilir
sayılır gerçi ne konuda ne amaçla atıldığına bağlı değişir
Arkadaşlıktan öte bir mesajlaşma olmadığı sürece aldatma sayılmaz
Kalp tek kişiliktir. Seninle saatlerçe konuşup, telefon kapansa da, bildirimden gelen mesajları okuyayım diye sabırsızlanıyorsa,
Onda ki yap kalp değildir, ya da kişilik.
Bir iliskideysen ona odaklanman lazim baskasina degil
Mesajda ne konuşulduğu önemli.
İkisini de sevmiyorsun kardeşim. Bosluktasin.. ilgi isteyen özgüvensiz birisin
Tabiki de sayılır, zaten öyle başlar sonunda alasını yaparsın orslp parayla değil
Tabiikide. Bu devirde mesajlasmayani bulmak sa zor.. ulan hayattt
eger arkadas olarak konusuyorsan sorun yok ama isin icerisine duygu giriyosa sıkıntı
fingirdeyerek mesajlaşma aldatma evet
Sayılmaz direk aldatmaktır
Evet. Sadık olmak lazım
Evet aldatma aldatmadır…
Evet sayılır
Hoş değil
Yok canım neden sayılsın ki …. İlahi
Beyın fukarları onlar
Profesyonellik denir. 😊😊😊
nasil mesaj olduguna bagli
Yani arkadaşça mesajlarsa aldatma değildir bence
Ne konuşmuş olduğuna bağlı.