- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayMesajlaşmak “bile” demişsin de, asıl sıkıntı kafandaki dünya ile gerçek hayat arasında kurduğun o köprü olan “mesajlaşmak” işte, seni çok sapa yerlere götürebilir maalesef.
Aldatmak sadece dokunmakla olmaz. Dokunduğunu hayal etmekte duygusal dünyanda bir aldatma girişimidir. Ama dinde de olduğu gibi, insan düşündüğünden mesul değildir. Bazen birilerini bir kaşık suda boğmayı da hayal edebiliriz ama icraata geçirmediğimiz sürece ve teşebbüsümüze bir delil olmadığı sürece bir tehlikesi olmaz.
Amaaa, birine yazmak, ilişkin olduğu halde başka bir karşı cinsle bozuk bir niyetle iletişime geçmek, aldatmaya teşebbüstür. Tehlikeli alanlar yani bunlar. Iradeniz yoksa, kontrolü kaybederseniz, ya da bir gece aşırı duygusal ya da zayıf olduğunuz da geri dönülmeyecek ve günün birinde aleyhinize kullanılacak delilleri oluşturmaya başlarsınız. Ondan sonra “sadece” mesajlaştık diyemezsiniz. Hayır güzel kardeşim, bir taraf bu ilişkiden gitmiş ve alternatifine yol yapmış. Gerçek bu. Onun için o mesajlarda masum değil, o teşebbüste.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mesajlaşmanın aldatma sayılıp sayılmaması aslında ilişkideki güvene sınırlara karşılıklı beklentilere bağlı olabilir. Fiziksel temas yoksa bile duygusal bağ kurmak flörtöz bir şekilde mesajlaşmayı birçok insan aldatma olarak algılayabiliyor çünkü önemli olan sadece beden değildir niyettir buna ekstra gizlilikte eklenebilir.
213 Yorumla- 11 ay
Tabii önemli olan niyet
- 11 ay
Kime vuracam ya, trip atacak kimsem bile yok sjcsj
- 11 ay
Trip atabilmek için talipleri değerlendirmeli mi,-memeli mi?
- 11 ay
Yanlışşş
- 11 ay
Zevksiz olur djdj
- 11 ay
Katıldım 👌
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u 11 ayDuygusal bir şey yoksa veya niyetlerde cinsel dürtü gibi şeyler yoksa tabii ki aldatma yoktur.
Laylaylom muhabbet kanki sohbetleri makara veya dert sohbet varsa sorun yoktur. Ortalık berkemaldir.
Fakat konu seksting amaçlı muhabbetlerse veya duygu his ateş filan içeriyorsa dokunmaya gerek yok aldatma olmuştur.
33 Yorumla- 11 ay
Aynen öyle eic inşallah unutmam djfj
- 11 ay
Kısmet diyelim😀
- 11 ay
😅👌
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Aldatma sadece bir ten temasıyla başlamaz, bazen bir kelimeyle bile sadakat çizgisi aşılır. Mesajlaşmak, hele ki içinde gizli niyetler, yalanlar ya da duygusal yakınlık barındırıyorsa, bu da kalbin sadakatinden sapmaktır. Çünkü aldatma, fiziksel bir ihlalden önce, duygusal bağlılığın gölgelenmesidir. İlişkide güven sadece bedene değil, ruha da aittir. Bir başkasına yazarken, aklında ve kalbinde ne taşıdığı belirler aslında sadık olup olmadığını. Beden değil sadece, niyet aldatır. Ve bazen o mesajlar, dokunmaktan çok daha derin yaralar açar. Gerçek sadakat, görünmeyen yerde belli olur.
513 Yorumla- 11 ay
İlla test edecez
- 11 ay
şu abime plaket verin, üstünde “helal olsun” yazsın.
- 11 ay
@saçmabirkişilik vermiyoruz plaket 😅
- 11 ay
yiğidin hakkını verin ulan!
- 11 ay
Yiğit gel hakkını al djdjs
- 11 ay
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🙏☺️ @saçmabirkişilik
- 11 ay
Ay melek melek djdjs
- 11 ay
Masumcuk rolü yapma pis yılan skfjs
- 11 ay
iletişimimiz güçlüdür dediğim insanlarla olan hitabet sjsjs
- 11 ay
“Kesinlikle katılıyorum. Sadakat sadece fiziksel değil, tamamen niyetle ilgili. Bir kelime, bir mesaj bile güveni sarsabilir. İlişkide en önemli şey karşılıklı saygı ve dürüstlük. Mesajlaşmak masum görünebilir ama içinde saklı niyetler varsa, o zaman işin rengi değişir. Sadakat, sadece beden değil, ruhun da sadakati demek.
Yapay Zeka Cevapladı
Aldatma konusu tam bir mayın tarlası! Mesajlaşmak, niyet ve içeriğe bağlı olarak duygusal aldatmaya girebilir, ama fiziksel temas işin kimyasal kısmı 😅. Eğer mesajlar gözüne romantik ya da gizli-saklı geliyorsa, bu kesinlikle sorgulamaya değer. İletişim önemli; “parmak oyunlarına” karşı açık olmak lazım 💬.
14 Yorumla- 11 ay
Gülme konumuz açıklı ve dertli 🤧
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayHaklısın, konu bayağı ciddiymiş! 🤔 Mesajlar bazen küçücük bir kıvılcım gibi başlar, sonra hop, yangına dönüşür. Ama unutma ki önemli olan hissettiğin şey. Hani, güven yoksa aldatma zaten başlamış demektir ❤️🩹.
- 11 ay
Öldürüyüüüm mü birilerini sjfks
- 11 ay
“Yani özetle, iş sadece gözle görülene bakmak değil; kafada ve kalpte ne olduğu önemli. Mesajlaşmak bazen suya atılan küçük bir taş gibi; başta küçük görünür ama dalgalar büyür. O yüzden ilişkide şeffaflık ve karşılıklı güven olmazsa, en sağlam bağlar bile yıpranır. Sonuçta, sadakat kuralları çiftin koyduğu kurallardır ama en temel kural, birbirine saygı ve dürüstlük bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
11 ayNe konuşulduğuna bağlı olarak değişir sonuçta sosyal mecralarda herkes mesaj yazabiliyor birbirine
12 Yorumla- 11 ay
Gizli gizli olmasın da aman aman djfj
- 11 ay
Açık olsun evet gizlilik sevmem
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tabi aldatma sayılır neticede başka kadınla yazışıyorsa aldatmadır, akrabası, kankası değilse. Birde başkasını düşünmesi bile aldatma, mesaj atmasına gerek bile yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sayılır, amaç belliyse tabi sayılır. Karaktersizlik karaktersiztir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Düşünmek, gözüyle yiyip bitirmek de aldatmaktır.
11 Yorumla- 11 ay
Yumyum jdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Mesaj da tabi ki ihanet sayılır! 😅10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hâ sokakta birini takip etmişsin, beğenmişsin ya da gizliden konuşmuşsun. Hâ sosyal medyadan takip etmişsin, beğenmişsin ya da gizliden konuşmuşsun.
Dışarıda tanımadığın biri seni takip etse, beğense ya da konuşmak istese huzursuz olursun ama Sosyal medyada bunları yapınca durum değişiyor.
Sadâkâte aykırı bir durum bu. Suyu bulandırır gibi gönlü de bulundırır. Yani kısaca kişilik, karakter bozukluğu bu durum.
Bir gönülde iki kişi olmaz. Kanka, canı, bacım diye bir şey yok. Eğer başkaları ile konuşuyorsan kirli bir Kalbin var demektir.
Sözüm sadece sûâle cevabımdır.
10 Yorumlaİlk göz çarpmasından sonra tekrar bakmak, başkasını düşünmek, başkasını arzulamak, mesajlaşmak, başkasıyla konuşmak... hepsi aldatmaktır! Aksini söyleyen fazla rahattır.
İnsan sevgilisini hayatına, her şeyi paylaşmak, en ince detaya kadar yanında olmak için alıyor. Benim hayatımdaki kadın, benimle hangi konuyu konuşamayacak da başka adamla konuşacak? Saçmalık!
14 Yorumla- 11 ay
Hemcinslerin bunlarda bir numero dkfj
- 11 ay
Egoist jdfjs
11 ayYazılan mesajın içeriğine bağlı olarak değişir bu..
Bir de aldattığını düşündüğün kişi bu mesajlaşmaya rızası olup olmadığını düşünüp aldatmaya girip girmediğini senin karar vermen lazım Çünkü rızası olmadığı bir şeyi yaptığında ve bunu ondan gizlediğinde aldatmış oluyorsun aldatmak Sadece fiziki temas ile olmuyor...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBence burada mesajlaşmanın içeriye önemli yani içerik olarak ne konuşulduğuna bağlı Çünkü insanız illaki birilerine konuşma ihtiyacı hissediyoruz duyuyoruz ama şöyle de bir şey var ki gerçekten birine değer veriyorsan bir başkasıyla flört tarzı bir konuşmayı yapıyorsan bu hoş değil yani yanlış anlama senin için söylemiyorum anlamda söylüyorum 😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
11 ayMesajlaşırken aldatılmaz, "Merhaba" dedikten sonra iletişim başlar her şey istedikleri gibi yürür. Bu, fiziksel temasın da tene değmesi aldatmak sayılır.
İnsan birisini sevdiğin de mutsuz olduğunu, "Ben ayrılmak istiyorum" diye söyleyip aslında yeni bir maceraya atılmak istediği bilir. Aldatmak sadece fizik temasından başlamaz konuşurken kelimelerin seçildiği, her şeyin baştan başlayacağın yeridir..
10 Yorumla Fiziksel temas şart değil, aklından biri dâhi geçse aldattı bitti benim ilişki bayyyss jkjkj niyet önemli ki... Karşı cinse ahhhh demesin, vayvay demesin bunların hepsi aldatma, mesaj da öyle parmaklar aldatıyor.😅
15 Yorumla- 11 ay
Baaayyyys jdfjs çok iyi
Mesajlaşmak da aldatmadır. Fiziksel temas gerekmez. Gizli saklı bir şey varsa, sadakat bitmiştir zaten.
20 YorumlaEvet sayılır. Şu devirde kadına kıza bakma diyen sevgilisi varken gidip P*rno izleyip bir kadının mahrem yerine bakınca aldatma sayılmayacak diyenleri görüyorum.
12 Yorumla- 11 ay
Evet ya
11 ayYa o kadar da degil. Temas şart. Ama iliskisi olan insan dikkat etmesi gerekiyo. Mesajların içeriği ve burada "amaç" önemli. Ne amaçla konustugu önemli. Masumane olabilir xdjjj 👼
15 Yorumla- 11 ay
Niyet önemli jdjd
- 11 ay
Tabiiiiiii 😁
- 11 ay
Bizim niyetimiz hep masumane
- 11 ay
Aynen öyle şekerim 💖
- 11 ay
🫠🩷
Fiziksel temas kesinlikle şart değil. İster sesli ister yazılı her türlü mesaj aldatmaya girer. Allah hepimizi korusu böyle iğrenç bir eylemden...
11 Yorumla- 11 ay
Amin amin 🙄
Düşünmek bile aldatma sayılırı, zihinsel aldatma diye bir şey var kdkkd
10 Yorumla
11 ayMesajlaşma içeriğine bakmam gerekiyor 😅ona göre söyleyeceğim
22 Yorumla- 11 ay
İçerik üretelim hemen jdjd biz kafada kuruyoruz
- 11 ay
😅🤍
11 aytemas şart değil yazmakta zihinen bir aldatmadır o puluk ya da p venk ilk tir ya abla
11 Yorumla- 11 ay
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 11 ayYok bebeğim aldatmak olur mu hiç o ya beğeni o tabi değil mi hatta sevaptan 😂
14 Yorumla- 11 ay
Evet sevap tabii 🤧 şu kadarcık düşünceli olamadı kimseler
- 11 ay
Nerde adamlık 🤣
- 11 ay
Biraz merhamet edin sjfjd
- 11 ay
😄
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
11 ayYok canım ne aldatması sabaha kadar mesajla flört edelim milletle aldatma olur mu hiç (!)
11 Yorumla- 11 ay
Oha medeniyet akıyor bu görüşten 🫠
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Başkasına yönelmiş mi yönelmiş. Sanalda yapan reelde yspmaz mı karakter herşeydir
115 Yorumla- 11 ay
Yapaaar 🤧
- 11 ay
Hangi takıma transfer olsak acaba
- 11 ay
Şutlarımız dillere destan jsfjs
- 11 ay
Beni fenerbahçeye alsınlaaaar dkfj
- 11 ay
Ya bir yardımcı olsan sfjjd
- 11 ay
Öv beni, de kiiiii bir vuruyor off djfjs
- 11 ay
Muaah 😃😃
- 11 ay
❤️
11 aySayılır tabii neden başkasına ihtiyaç duyuyor mesela?
12 Yorumla- 11 ay
Evet neden meselam
- 11 ay
Sjdkdjf
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aySevgiliden habersiz yapılan her şey mesaj yazmak da dahil yalandır arkadaşlar. Siz bunun için tersini düşünüp yandaş mı arıyorsunuz kendinize. gizli gizli yapılan her şey yalan ve karşındakini enayi yerine koymaktır. Az empati pliz
10 Yorumla
11 ayPsikologlar, aldatmanın, bir partnerin diğerine karşı sadakatini ihlal eden herhangi bir eylem olarak tanımlanabileceğini belirtir. Bu kapsamda mesajlaşma, eğer bir bağlılık ya da sadakat ihlaline neden oluyorsa, aldatma olarak kabul edilebilir
10 YorumlaSaklama ihtiyacı duyduğumuz her şey aldatmadır.
11 Yorumla- 11 ay
Aynenss
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın hamile kalmadığı sürece aldatmış sayılmaz. Sonuçta ortada bir çocuk yok 😃
11 Yorumla- 11 ay
Niye şaşırmadım acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayMesajlaşma içeriği adı altında kutsuyorum 😆😆değişkenlik gösteriyor
12 Yorumla- 11 ay
Dimi aşko bence de
- 11 ay
💪
Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Mesajlaşma düşüncesi bile aldatma sayılır benim nazarımda
12 Yorumla- 11 ay
Ama yok artık
“Bence aldatma, sadece fiziksel temasla sınırlı değil. Mesajlaşmak da, özellikle duygusal ya da özel şeyler paylaşılıyorsa ve partnerden gizleniyorsa, aldatma sayılır.
10 Yorumla
11 ayMesajlaşmak da aldatmak sayılır. Aldatmaya giden her yol aldatmak sayılır. Mesajdan nolacak diyorsanız, sevgilinizin başkasıyla sexting yaptığını düşünün...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
11 ayHayatında biri varken hoş karşılanmaz. Ancak mesajlaşmanın içeriği de burada önemli bir ayrıntıdır. Yalnız bir sevdiğim olduğu vakit ona her şeyimi anlatmayı tercih ederim. Yoksa birlikteliğin anlamı kalmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayIlişki içinde başkasıyla mesajlaşma başkasının resmini beğenme uzun uzun bakma vs vs hepsi aldatmadir aksini kimse savunmasin
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Mesajlasmanin içeriğide önemli açıkçası. Bel altı konuşmalar varsa temasa gerrk yok zaten aldatmissin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySayılır tabi ki. Ya ben sevgilim varken karşı cinsten gelen takipleri bile reddediyorum ki yazışmak çok ciddi bir aldatma başlangıcıdır. Bugün yazışılır, yarın buluşulursa ertesi gün Y€t€ağa girersin. Keza bu da zaten direkt aldatma olur😏😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mesajlarda Canım Cicim Sıcak konuşmalar Varsa Evet Bardak taşmaya yakındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySayılır
Çok güzelsiniz sizinle tanışma şansımız var mı126 Yorumla- 11 ay
Hepiniz aynı gizli misiniz acabamsı
Cevap sahibi11 ayHayır
Ben ilk defa size tanışma teklifi ediyorum- 11 ay
Ben de kibarca reddediyorum
Cevap sahibi11 aySebep?
- 11 ay
Kalbim dolu
Cevap sahibi11 ayOovv bu kötü oldu
- 11 ay
Tabii kahveyle ve kendimle doldurdum djdj
Cevap sahibi11 ayBen gireyim o narin kalbine ❤️
- 11 ay
Heee tamam
Cevap sahibi11 ayKızma hemen 🤭
- 11 ay
Tamam sonra kızarım
Cevap sahibi11 ayYar ol yar
- 11 ay
Kafanı yarırım senin, herkimsen sen artık
Cevap sahibi11 ayNiye kızdın yahu
Hoşlanmak suçmu- 11 ay
Suç mu*
Suç evet
Cevap sahibi11 ayAllah Allah sen hiç kimseden hoşlanmadın mı?
- 11 ay
Yok duygularımı aldırdım ben
Cevap sahibi11 ayTabi canım
- 11 ay
😅
Cevap sahibi11 ayKomik olan ne
Tanışalım işte- 11 ay
Bu tür oyunlardan sıkıldım
Cevap sahibi11 ayNe oyunu ben ciddiyim
- 11 ay
Bu yorumlarda böyle saçma sapan yani ne bileyim jdfjs
Cevap sahibi11 ayÖzelden konuşalım dicem ama dilim varmıyor. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ama sevgilim olmayı kabul etsen direkt nikahıma alırım seni.
- 11 ay
Acil aynı kafadan istiyorum! Ne kullanıyoruz jddjs
Cevap sahibi11 ayHerhangi bişey kullanmıyorum. Ama benim gibi olmak istiyorsan yanımda olman yeterli olur, zamanla benim kafa yapıma sahip olursun.
11 ayİçerik nedir (?).
Amaç nedir kısaca.
Ve neden (?)
İşi bu olan “ kadın “ larda var.
Moderatör vb.
Sınırlar, elbette önemli. Bir ilişki varsa, ona “ saygı “ olmalı.14 Yorumla- 11 ay
Hiçbir şey anlamadım
- 11 ay
Öncelikle Merhaba,
1-Neden mesajlaşılıyor?
2-Siz de “ U “ olarak yönetimdesiniz, ve içerik üretiyorsunuz. Bu “ aldatma “ mı (?)
3-İçerikte hedef kitle nedir?
Sorular size değil, yaptığınız işe olan saygımdan.
Bir “ kadın “ olarak yapılan işe saygım var. Yalnız birlikteliğin de kuralları var. Kadın ve “ adam “ için. Real hayat ve sosyal medyada da.
Bu platformdaki dejenerasyonu görmek üzücü. - 11 ay
Sadece U'lar mı soru soruyor bu sitede
- 11 ay
Bilmiyorum, siz daha bilgili olabilirsiniz.
Ayrıca ;
Sizi özel olarak kastetmedim, herhangi bir şey ima etmedim, beni yanlış anladınız.
Elbette istediğiniz soruyu sormak, kendi kararınız.
11 ayMesajlaşmasına gerek bile yok, yeter ki aldatma motivasyonu olduğunu göstersin. Terk etmem için güçlü bir neden olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Yalama yıkama varsa direkt aldatmadır. Mesele sınırdır, iffetli biri sınır konumunda kendini korumasını bilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşağıdaki yorumlarda bir kadın erkek yaparsa aldatılmış kadın yaparsa aldatmamış olur diyor doğru söylüyor)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayİnsanın niyeti kötü ise bakmak bile aldatma sayılır karakterli insan eşi varken hiçbir kadına bakmaz mesafe koyar
10 Yorumla Tabi ki sayılır aldatmak zaten fiziksel bir şey degil hayatındaki kişiyi hayalinde bile birini düşünmüşsen aldatmaktir gözden çıkarmaktır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mesajlaşma değil, düşünce bile aldatmanın bir şeklidir. Çünkü her şey kafada başlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Öyle başlar ve aldatma sayılıyor bu şekilde bulunuyor zaten vahiyle de bildirilmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
11 ayYani ahirette biz susuyoruz artık ve neremizle ne yaptıysak kendisi anlatacak diyolar.
10 Yorumla Gözü dışarda işte sadık değil ki , her türlü aldatmak sayılır
10 Yorumla
11 ayAldatma kategorisine girecek sekilde mesajlastiysa sayilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 11 ayMesajlaşmayı bırak zihninden geçirmesi bile aldatma sayılır.
10 Yorumla
11 aySayılmaz diyenler eş ve annelerinin hesabını verebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
11 ayHangi koşulda olursa olsun aldatma, aldatmadır.
10 Yorumla
11 ayEvet samimi mesajlaşma dahi aldatma sayılır.
10 Yorumla
11 ayAldatma tabii ki. Büyüğü küçüğü olur mu aldatmanın. Aldatıyorsan her türlü aldatma.
10 YorumlaBence sayılır zihinsel dürtuler ile yazıyor neticede
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayHer şey akılda biter bende, zihniyet meselesi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Göz ucuyla bile bakmak aldatmadır. İlla altına yatmaya gerek yok.
10 Yorumla
11 aykarşındakine hissettiğin şeye, karşındakinin hissettiği şeye ve konuya göre değişir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayHukuken mesajlaşma aldatma değilmiş ama bana göre aldatmaktir. Ben fiziksel birleşme aramam.
10 Yorumla Nasıl mesajlaştığına bağlı, kesinlike aldatma sayılır.
10 YorumlaEvet sayılır her aklı başında olan beyınsız olmayan bırı bunu bılır gvtlıga gerek yok
10 Yorumla
11 ayEvli ya da sevgilisi olan biri herhangi bir iş ya da mesele için olmaksızın karşı cinsle mesajlaşıyorsa bu duygusal aldatmadır, yani ilişkisi olan biri niye karşı cinsten başka biriyle havadan sudan sebeplerle sürekli mesajlaşsınki
10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat