AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldatmak sayılmaz ama bunun adı fingirdemektir. Senden hoşlandığını biliyorsun egonu tatmin ediyorsun ama sevgili olmuyorsun oldu canım başka
Bende böyle hissetmeye başladım, kötü biriymişim gibi hissettim. O yüzden sevgilimi de bırakmak istemediğim için arkadaşlığımı bitirdim.
arkadaşlığımızı sonlandırdığım ile ilgili ona açıklama da yapan bir mesaj attım. Bak sınırlarımı ihlal ediyorsun, bu da bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor, seni oyalamak istemiyorum, umarım sana gerçekten değer verecek insanlarla karşılaşırsın yazdım. Cevap atmadı üzüldüm
Sizden hoşlanan biriyle arkadaşça mesajlaşamazsınız.
Ben arkadaşça mesajlaşıyorum ama karşıdaki her fırsatı değerlendirdiği için rahatsız olmaya başladım ve kendimi yanlış bir şeyin içine çekiliyor gibi hissediyorum
Arkadaşça mesajlaşabilmeniz için her iki tarafında bu amaç doğrultusunda mesajlaşıyor olması gerekir.
O yüzden arkadaşlığımızı sonlandırdığım ile ilgili ona açıklama da yapan bir mesaj attım. Bak sınırlarımı ihlal ediyorsun, bu da bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor, seni oyalamak istemiyorum, umarım sana gerçekten değer verecek insanlarla karşılaşırsın yazdım. Cevap atmadı üzüldüm
yasak elmasin heycanlandirmissin alimli se ksi biriysen bu duruma kayitsiz kalamamis
Kapalıyım, açık saçık dar giyinmem, abartılı makyaj da yapmam. Belki de onun kendi kişisel alışkanlığıdır , konu benle ilgili değildir belki de
aslinda bu halin ilgisini cekmis boyle olman etkilemis. en bastan beri senden etkileniyordur
Kapalı diye mi yani? Bu biraz saçma değil mi sizce de? O kadar açık saçık seksi kadın varken?
sadece kapali olman degil ulasilmasi zor olman. ama ilgisi seninde hosuna gitmis bence ki kadinlar en bastan birinin ona ilgisini anlar. kapalida bir gizem var ayrica
Valla ben anlamamıştım, çünkü arkadaş canlısı bir insanım. Sınırlarıma dikkat edildiği sürece insanı kadın erkek diye ayırt etmem. O da sizin gibi dedi. İlk başından beri ben sana böyle yaklaşıyorum, sen anlamamışsın dedi
belkide sicakkaanliligindan cesaret aldi
Hı aynen istemiyorsan niye makara yaptın güldün dedi. Bu ayılık bence
hahaha bide uste mi cikti duygularimla mi oynadin diyo
Duygularımla oynadın demedi , bu o anlama mı geliyor? Madem istemiyordun benle niye makara yaptın dedi
yani oynadin benleye getirmis ama. kadinlar genelde anlar ama sen bundan isaret almadin mi hic
Adam rahat biri , üstüme alınmadım , tavtı bu diye düşündüm. Bir de bir kere bazı kadınlar iki iltifata hemen kanıyor, ağzı burnu farklı oynuyor dedi. Sanırım ona herkesin iki iltifata kanmayacağını bunu normalleştirmiş birilerinin olduğunu da göstermek istedim
hmm guzel.. iki lafa kanmadigimi kanitladigini ogretmis oldun😉
Nasıl yani
iltifata kolay kolay dusmem demissin. bu arafa kac yaslarindaydiniz
35 36 işte çocuk değiliz
yani ama sana ne amacla yurudu? ciddi evlilik vs mi cinsellik icin mi
Ne istediğini söyleyeceği itiraflarını dinlemedim desem. Duymak istemiyorum dedim. En son karşılaşmamızda sana zaman zaman yükselen duygularım oluyor, yok saymaya çalışıyorum, olmuyor. Durup durup ortaya çıkıyor söyleyim mi artık dedi. Söyleme sana verecek cevabım yok dedim. Ben aşık oldu sandım, bundan cinsellik istiyor amacı da çıkar mı sizce
ask degilde daha cok senin sehvetine kapilmis seni arzuluyor
Aşık sanıp acımıştım, acınacak bir halide yok o zaman. Defolup gitmesi iyi oldu
yaniii... baskasiyla olmani kiskanip onun olmani istedi
Yani sonuçta o senden hoşlanıyor
Evet istesem bile arkadaş sınırında kalamıyoruz sürekli imada bulunuyor
Bu böyle devam edecek ortada gizlilik payı var
Sevgilinden habersiz gelişiyor bu süreç
Başlarda sevgilim biliyordu sorun yoktu. Ama arkadaşım seviyorum diye mesaj atmaya başladığı andan itibaren sevgilime diyemedim
arkadaşlığımızı sonlandırdığım ile ilgili ona açıklama da yapan bir mesaj attım. Bak sınırlarımı ihlal ediyorsun, bu da bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor, seni oyalamak istemiyorum, umarım sana gerçekten değer verecek insanlarla karşılaşırsın yazdım. Cevap atmadı üzüldüm
Bence en kısa zamanda nokta koymalısın bu konuya senin zararına olur
Bu konuda iyi niyetli olmaman daha iyi sonuçta senin beraber yaşadığın birisi var ona karşı sorumluluğunda var
Noktayı koyduğum ile ilgili mesaj attım dedim ya. Görüldü attı. O günden sonra bir daha iletişim kurmadık hiç
Böylesi daha iyi olmuş
Görüldü atmasının sebebi ne sizce? Kötü bir şey yazmadım ki aksine umarım karşına iyi insanlar çıkar filan diye dilekte bulundum
Bir anlam yükleme buna görmüştür baktım olmuyor cevap vermeyim demiştir
Anlam yüklemedim ama cevap bile yazmayınca canım sıkıldı , gerçi belki ısrar ediyor gibi yapışkan gibi gözükmemek için yazmadı bilmiyorum. Arkadaşımı kaybettiğim için üzüldüm ama diğer türlü de çok kötü hissediyordum
boş ver o arkaşlığını koruyamamış hislerine yenik düşmüş
Demi ya defalarca uyardım, düzgün dursaydı napim
Abinin hatası hak etmiş sonuçta
Aynen öyle belki bende böyle bir durumda cevap yazmamayı tercih ederdim, ne diyecekte
Bir erkek karısının kıymetini bilmeli kadın ona değer veriyorsa bu değeri suistimal etmemeli
Benim soruyla ne alaka ki cevabınız
Abin yengenin değerini bilmediği için dedim bilmeyipde başkasını irdelenmesi
Ne abisi ne yengesi?
Ya soruları karıştırmışım valla kusura bakma 🫢😂
Bende ne diyor diyorum bu 😄
Çok özür dilerim
Sayılır
Emin değilim sürekli sınırım ihlal edildi
Değil ama aldatacaksın
Yok aldatmam ondan eminim
Aldatacaksın, belki sanal ama olacak
Hayır arkadaşım eski iş arkadaşım zaten , reelde tanıdığım biri ve arkadaşlığımızı resmen bitirdim
E hala mesajlaşmıyor musun?
E çünkü seni istiyor
Hayır diyorum ya ben ona sınırlarımı ihlal ediyorsun iletişimde kalmak istemiyorum yazdım , o da görüldü attı. Bitti komple
E bitiyse niye üzülüyorsun?
Bir arkadaşımı kaybettim diye üzülüyorum. Helalleşerek iyi dilek sunarak da olmadı üstelik
Arkadaşın olsa kaybetmezdin. Arkadaşın değildi
Doğru söylüyorsunuz
tabii ki amg
Sürekli sınırlarımı ihlal ediyordu ama
kendini kandırma. bahanesi yok bunun
ilişkine kanalize ol. öteki de ne yaparsa yapsın ilgilenme artık. seninle alakası kalmamış. mevcut ilişkine zarar verme
Aynen öyle yapıyorum bende, diğeri de bir şey yapmıyor zaten, iyi dileklerimi sunup iletişimde bile kalmak istemiyorum mesajıma cevap bile yazmadı. Daha fazla yazacağını sanmam. Sadece abarttım mı hiç açıklama yapmadan soğuk yapsam daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum
olan olmuş. şimdiden sonra düşünme bunları.
Geçmiş gitmiş değiştiremezsin diyorsunuz
unut gitsin
Kararsızım
Bende kararsızdım ama şu an kötü bir şey yapıyor gibi hissetmeye başladım çünkü sürekli imada bulunuyor
Bende aynı durumda gibiyim
En doğrusunu yaptın
Sizce neden cevap bile atmadı
Hayırrr
Emin misin