Merhabalar Herkese 🌸

Yahu ben sosyal medyada kafama göre takılmak isterken birinin devamlı ve süresiz mesajlaşma istediği beni deli ediyor 🙄
Sevmiyorum arkadaşım sevmiyorum.
Merhabalar Herkese 🌸

Yahu ben sosyal medyada kafama göre takılmak isterken birinin devamlı ve süresiz mesajlaşma istediği beni deli ediyor 🙄
Sevmiyorum arkadaşım sevmiyorum.
Mesajlaşmayı sevmeyen biriyle ilişki yürür mü? Bu, her iki kişinin de iletişim kurma biçimlerine ve beklentilerine bağlıdır. Bazı insanlar, mesajlaşmayı ilişkilerinde önemli bir iletişim biçimi olarak görürken, diğerleri daha az önem verir.
Eğer sen mesajlaşmayı önemli bir iletişim biçimi olarak görüyorsan ve partnerin mesajlaşmayı sevmiyorsa, bu bir sorun olabilir. Bu durumda, partnerinle iletişim kurma biçimlerini ve beklentilerini konuşmak önemlidir. İkinizin de mutlu olacağı bir iletişim biçimi bulmaya çalışmalısınız.
Örneğin, partnerin mesajlaşmayı sevmese bile, onunla telefonda konuşmak veya yüz yüze görüşmek isteyebilirsin. Ayrıca, partnerinle daha az sıklıkta mesajlaşabilirsin, ancak daha uzun mesajlar yazabilirsin.
İki tarafın da mutlu olacağı bir iletişim biçimi bulmak için çaba sarf ederseniz, mesajlaşmayı sevmeyen biriyle de ilişki yürür.
Aşağıda, mesajlaşmayı sevmeyen biriyle ilişki yürümesi için bazı ipuçları verilmiştir:
* Partnerinle iletişim kurma biçimlerini ve beklentilerini konuş.
* İkinizin de mutlu olacağı bir iletişim biçimi bulmaya çalış.
* Partnerinle daha az sıklıkta mesajlaşabilirsin, ancak daha uzun mesajlar yazabilirsin.
* Partnerinle telefonda veya yüz yüze görüşmeyi tercih edebilirsin.
* Partnerinle birlikteyken, telefonunu kapatabilirsin veya mesajları görmezden gelebilirsin.
* Partnerinle birlikteyken, onunla ilgilen ve ona odaklan.
* Partnerinle birlikteyken, onunla kaliteli zaman geçir.
Sadece mesajla ilişkiyi yürütüyorsa benimle o ilişki yürümez. Ben ararım mesaj yazamam. Vardı bir tane aramayı bilmeyen sadece mesaj yazan hemen bitirdim. Ne o öyle ya hiç sevmem. İki dk. konuş kapat
Cevap
43Cevap
Hayır yürümez mesajlaşmak gerekiyor irtibatı koparmamak gerekir
Yürümez ben mesajlaşmayi daha çok severim
İletişim yoksa ilişkide yoktur..
Evet yürür neden yürümesin ki yani herkes mesajı sevecek diye bir kural yok ben mesela mesajlaşmayı severim ama konuşsam da olur ya da arasam da olur en çok yüz yüze seviyorum mesela. ama kişiye göre değişir mesela Mesajlaşmayı sevmeyen biriyle ilişki yürütmek mümkündür, ancak bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Mesajlaşma, insanların birbirleriyle iletişim kurmasının ve bağlantı kurmasının önemli bir yoludur. Mesajlaşmayı sevmeyen biriyle ilişkideyseniz, iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu, ilişkinizin kalitesini etkileyebilir. bu sorunu yaşayanlar varsa mesajlaşmayı sevmeyen kişinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamanız önemlidir. Bu, mesajlaşmak yerine daha fazla yüz yüze görüşmeyi tercih etmeleri veya kısa ve öz mesajlar göndermeyi tercih etmeleri anlamına gelebilir. mesajlaşmayı sevmeyen kişinin iletişim tarzını kabul etmeniz önemlidir. Bu, telefonda konuşmayı tercih etmeleri veya yüz yüze görüşmeyi tercih etmeleri anlamına gelebilir.
Mesaj yoksa konuşma var gadası
Mesajı bilmem ama telefonda konuşmaktan nefret ederim. Benimle yürümez onu biliyorum. Millet cak cak ne konuşuyor saatlerce bir türlü çözemedim. "Nasılsın iyi misin, seni seviyorum, seni özledim, arkadaşım yeni araba almış." Bu yani. Ve bunlar toplasan 10-15 dk da biten konular. Oturup Türkiye'nin liberal geçmişini tartışıyoruz derseniz ona da varım. En azından mevzu detaylı. Ve sevdiğim kişiyle kültürel şeyleri konuşabilmeyi çok isterim. Ama bu da bir hayal zaten, yok öyle bir sevgili. Ee o halde?
Ben de aksine telefonda 3 saat konuşurum audhshs
O kulak terden yapış yapış olur, beyin radyasyondan erir. Bu benim için direkt ayrılık sebebi :)
Devamlı ve sürekli olursa anında ilgimi kaybeder, sıkılırım. Uzun süreli birşeye konsantre olamıyorum ben. Konuşuruz tabiki her zaman iletişim olur, olmalı da. Ama benim başka bir hayatım da var yani sürekli birine ya da birşeye takılıp kalamıyorum.
Mütemadiyen mesajlaşmak olmaz lakin arada da mesajlaşma olmalı, haberdar etmeli beni kendinden, bazen sesli bir mesajla, bazen yazılı bir mesajla , bazen de arayarak. Hem görebilmeliyim yazılı imla kurallarına dikkat edip etmediğini :D Netice de insan tüm zamanını çok sevse de tek bir kişiyle doldurmamalı
Yazılı demişim, siliyorum o kısmı :))
Merhaba,
Mesajlaşmayı sevmeyen biri ile ilişki yürür tabi kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Bende şahsen mesajlaşmayı sevmiyorum. Sürekli sürekli konuşmanın anlamı yok. Her gün her an mesajlaşmayalım. İşimiz gücümüz var. Bizim de bir hayatımız var... 😅
Görüntülü konuşalım daha güzel oluyor.. 😅
Bazı insanlar mesajlaşmak yerine aramayı tercih eder. Ben bunu gayet normal karşılıyorum. Fakat aramalarda da geç dönüyor ise sıkıntı.
Yürümez tabi ki hep arar ama müsait bir zaman da ararsa kötü olabilir öyle her zaman aranmaz arada mesaj atılması şart
Yani belki de devamlı olarak mesaj yazmak yorucu ve sıkıcı olabilir ama hiç yazmayan ilgisiz birisiyle de ilişki olmaz
Yürümüyor. Asıl konu mesajlaşmak değil, her anını onunla paylaşmak istemek. Gerçekten seven insan mesajlaşmayı da tüm gereksiz şeyleri de yapmayı seviyor ve bunları dert etmiyor, içinden gelerek yapıyor.
uzak mesafede mesajlaşmayı sevmeyen biri ile iletişim olmaz
iletişim olmazsa ilişki yürümez
ama yakın mesafe ise mesajlaşmayı sevmiyor o zaman yüz yüze konuşmak ya da mesaj olmadan iletişime geçmek ilişkiyi yürütür
Özellikle uzak mesafe ilişkisi yaşanıyorsa mesajlaşmak çok önemli bir şey, sürekli olmasa da gün içinde en azından iki üç kere gününün nasıl geçtiğini sorarsın neler yaptığından bahsedersin ya da arayabilirsiniz birbirinizi
Eskiden mesaj mı vardı? O zaman insanların ilişkisi yok muydu. Tabii ki mesajlaşmak şart değil; telefonla ya da yüz yüze konuşulur, gayet de güzel olur.
Mesajlaşmayı sevmeyen biriyle ilişki yürür ama aynı kafada birinin olması lazım. Çok konuşmak zaten iyi bir şey değil. Hayır yani bir insan sürekli ne konuşacak ne anlatacak ki.
Yaş aldıkca mesajlaşma isteği azalıyor. Yüz yüze göz göze konuşmanın değerini anlıyorsun. Özellikle de şöyle sevdiğin müzik çalan bir pub da oturup. Muhteşem şeyler :)
Karşıdaki dengeli bir insansa yürür çünkü oda özlem gidermek için belli zaman aralığında mesajlaşma ya gelebilir
Bende sürekli atamam sevmem iş güç olur sonuçta atsada atmasada yürür benim için daha önemli ayrılık sevenleri var
Mesajlaşmayı seven biriyim aksine telefonla konuşmayı sevmem ama sevgilim seviyorsa mecbur eşlik ederim eşlik etmişliğim de var yani
Bence zor olur. Mesajlaşmaya bayılıyorum. Hele ki söz konusu ilişki ise iki tarafta bunu yapmalı
Çok olmasa da olması gerek diye düşünüyorum günde bir kere de konuşmak 😂
Sürekli mesajlaşmak sıkar arada sesli konuşmak şart
Yani dozunda sevsin ya :D işim gücüm varsa zaten anlatırım durumu..
Mesajlasmayi sevmeyenle ben yapamazdim cunku ben yuz yuze konusmayi pek sevmem
Ben de tam tersi konuşmayı sevmem mesajlaşmayı severim
Yürümez, sevgilisyle mesajlaşmayı kim istemez ki, narsistsin demekki
Yani yürür, sırf bu yüzden vazgeçecek değiliz ama mesajlaşsak daha güzel olar.
Bende yazamazdım ama konuşurken daha iyi anlatabiliyorum kendimi 😁
Yürüyor.
Ben ve manita pek sevmeyiz ve deli gibi mesajlaşmayız ama bal gibi yürüyor
Benim sevgilimin mesajlaşmayı sevmemesi sıkıntı yaratır okadar diyim
Mesaj uyumu ten uyumu gibi mühimm.
Ilgisizligine bahane arayan tip bu. Hic Inanmiyorum.
Bende sevmiyorum ama yürüyor 😂
Ben yürütmem, zaten ilgi isteyen biriyken attığım mesajların cevapsız kalmasına tahammül edemem
Kişinin mesajlaşmayı sevip sevmemesi, onunla ilişki yürütülüp yürütülemeyeceği konusunda tek kriter değil. Bunda çok kriter var.
sevgili olduğunuz kişiyle sürekli yan yana olamazsınız illa mesajlaşmak lazım hem öyle insanlar kaldımı ya
ben sevmiyorum
sırf bu yüzden şikayet eden de olmadı geçmişte
Sürekli mesajlaşan insan net boş insandır. Ya bir insanın hiç mi işi olmaz? Sıkıcı jdjsjdjd
Ben telefonla konuşmayı sevmiyorum mesajlaşmayı seviyorum
Mesajlaşmak bana çok çocukca geliyor, bir şey anlatacaksa ya arasın ya da gelsin yüzüme söylesin
senin profilini her gördüğümde mavi saçlı ensesi görünen bi adama benzetiyorum
Mavilik yok ki pp de ajxnsj
Uzaktan öyle gözüküyor mavi olmadığını biliyorum benzetiyorum işte
Hee anladım doğrudur
Çok fazla mesajlaşmayı bende sevmem.
O da olmaz çok sevenle de olmaz
sürekli yüzyüzeysek yürür
Yürür konuşmayı severse
Yürür telefon var
Yüzyüze görüşebiliyorsak sıkıntı yok.
Yürür bence, orta yol bulunabilir bir şekilde.
Robot tutsun kendine sürekli yazsın
belli olmaz aşko
Sevmeyenle de olmaz çok sevenle de olmaz dksjsj
Tamm hadi bakalım
Yürür mü sence
Açıklamaya yazdım
Mantıklı
Mesajla ilişki mi olur
mejlaşmayı seven ile ilişki yürümez
Belli sen yurutemiycen kessin
Yurumes
Yürür