Eşim insani olarak çok iyi biri fakat ben onu hiçbir zaman sevmedim , aile zoruyla evlendik. Dışarıda hiçbir ortamda yan yana bulunmamaya çalışıyorum. Fiziksel olarak ondan tiksiniyorum ama ona kötü davranmıyorum. Kalbim son zamanlarda başka bir kadında ve onunla mutlu bir şekilde yazışıyorum bu aldatma mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Olayı en başta yalnış yapmışsınız sevmediğiniz biriyle evlenmemeliydiniz birinin günahını vebalini aldınız korkaklığınız yüzünden ailenize laf geçiremiyorsanız adam demeyin kendinize bu konuda lütfen bu devrin erkekleri neden böylesine korkak anlayamıyorum eskiden insanlar evlenir sonra severdi bi söz vardır ya sevdiğini alırsın ya aldığını seversin diye siz acaba eşinize hiç bu şansı tanıdınız mı hiç sohbet etmeyi denediniz mi ona başka gözle bakmayı denediniz mi? Ne olacak peki eşinizi sevmezsenizde istemezseniz de o kadın sizin eşiniz ve onu aldatmış olacaksınız doğrusu bu mu fiziksel olarak iğreniyorum demişsin o zaman kadınla ilişkiniz yok peki o kadın bunca şeyi düşünüp acaba ben bu adamı aldatmalıyım diyor mudur? Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi düşmanınıza bile yapmayın Allah’ın adaleti şaşmaz ahını aldığınız yerden kırılırsınız toparlanamazsınız bunu unutmayın lütfen ona göre kendinize bi yön çizin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aldatma olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak eşinle aranda duygusal bir bağ yok ve ona karşı herhangi bir şey hissetmiyorsun. Bu onu aldattığın anlamına gelmez. Sevgi, her şeyden öte bir kavram. Yazıştığın kişiyi sevdiğine yönelik hissiyata sahipsen onu aldatmamak için eşinle yollarını ayırmalısın. Bir ömür... ne kadar yaşayacağın meçhul. Memnun olmayacağın durumlar etkisinde uzun süre kalmamalısın değilse bu seni yiyip bitirir. Yaşamı çekilmez kılar. Bundan sonra doğru adımlar atmalısın. Kendini nereye ait hissediyorsan oraya yönelik hamleler yapmalısın.
03 Yorumla- +1 yıl
Ha bu normal yani 🤦♀️
- +1 yıl
Normal olmasa niçin böyle bir harekette bulunsun? Hepimiz insanız sonuçta. Empati kurmayı dene. Sevmediğin biriyle evlisin. Kalbin onu istemiyor. Bir başkasından hoşlanıyorsun. Bu olağan bir durum.
Çok eşliliği elbette savunmuyorum. Zaten boşanması gerektiğini de açıkça belirttim yalnızca bir başkasını sevmesinin oldukça doğal olduğu kanısındayım. Umarım açıklayabilmişimdir kendimi.. - +1 yıl
Kendini açıkladın anladım da ama ben buna normal bakamıyorum bakmayacağım. Kendini o kadının yerine koy kim bilir nasıl hissediyordur. Beyefendi tiksindipinden yanında bile gezdirmiyormuş ya aptal değildir bu kadın ruhu incinüyordur. Ne olursa olsun hayatında bir kadın var ve onunla ayrılmadan biriyle böyle bir gönül münasebeti doğru değil, değil işte. O kadın bunu hak ETMİYOR
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Aldatmadır. Sen sevmesen bile evlisin ve belki eşin seni seviyor. Bir başkasına tatlı tatlı konuşman eşine göstermediğin ilgiyi bir başkasına gösterdiğin zaman eşiniz görse ve üzülse ne hissedersiniz? Ki bu kalp kıracak bir durum. Sevmeye bilirsiniz ancak bunu yapmaya da hakkınız yok. O halde eşinizden boşanan derim.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet bu aldatmadır. İnsani olarak çok iyi diyorsun, bence hayatındaki insanın kıymetini bilmeyi denemelisin. Nankörlük bazı insanlarda genetik olarak mevcut sanırım. Eğer bu kadar sevmiyor, nefret ediyorsan boşanırsın sonra da kimle istersen yazış, takıl sana kalmış. Cevabını bildiğin bir soruyu birileri "hayır değildir" yazar da vicdanın rahatlar diye soruyorsan eğer sana kötü bir haberim var. Vicdanı olan herkes buna benimle aynı cevabı verecektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTepeden tırnağa aldatmak. tiksiniyorsunuz madem bosanın en temizinden.
00 Yorumla
+1 yılSene olmuş bilmem kaç halen aile zoruyla evlenen kişiler mi varmış Biriyle evlenip evlenmemek ailenize bağlı değildir O yuvayı sen kuracaksın ailen değil Eşini sevmediğini hatta tiksindiğini söylüyorsun o zaman ayrılabilirsin bu zor bişey değil Ve evet başka kadınla mesajlaşman aldatmaya girer Eşinden boşan sonra kimle yazışırsan yazış
00 YorumlaSevmiyorsan ayrıl arkadaşım. Ayrılmaya dötün yemiyorsa da boş boş heyecanlar aramayacaksın. Bütün evli erkeklerin saçma sapan yalanları bu uydurduğun şey. Eşimi sevmiyorum, çocuklar için katlanıyorum, biz zaten ayrı yatıyoruz. He yavrum hee..
00 Yorumla
+1 yılEvet bu aldatmaya girmektedir. Bakın kimseyi linclemek benim haddime değil ama, karşınızda ki kişide bir insan olduğunu unutmayın. Size aynı şeyler yapılsa ne düşünürsünüz? Eminim üzülürsünüz. Eşinizi karşınıza alıp en azından bu evliliğin burada bitmesi gerektiğini ve üzmek istemediğini söyleyebilirsin. Karşınızda ki kişide, çok geç olmadan, kendi yolunu çizer ve ilerler..
10 Yorumla
+1 yılOndan tiksiniyorum yanımda bulundurmuyorum ama ona kötü davranmıyorum. Cümledeki anlatım bozukluğunu bulun hadi...
Sev ya da sevme bu erkek ve kadın olmaktan öte sizin hayatınızda bir insan var. Madem sevmiyorsunuz ve madem kalbiniz başkasında neden ayrılmıyorsunuz? Bu tabi ki aldatmak..
Kimseyi bu şekilde incitmeye hakkınız yok. Yanınızda bulundurmaya tiksindipiniz o kadına layık olmaya çalışın biraz.. Kusura bakmayın bakadabilşrsiniz hoş, aldatan kişidir tiksinilesi olan, karınız sizden tiksinsin...
00 Yorumla
+1 yılBunu saptamak için öncelikle empati kurman gerekiyor. Aynı şey onun tarafından sana yapılsa idi kendini aldatılmış hisseder miydin?
İkincisi:Aldatma olduğunu düşünmüyor isen bunu kendisine kolayca söyleyebilmeli ve sorabilmelisin.
Ben de öyle düşünmüştüm :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl"ondan tiksiniyorum" cümlesi... Çok ağır bir cümle değil mi sizce de... Birini sevmeyebilirsiniz ancak şu cümleyi kurmak sizin insanlıktan bi haber olduğunuzu gösteriyor... Mide bulandırıcı bir olay varsa o da sizin bencil tavrınız, doyumsuzluğunuz asıl çirkin olan tiksinilmesi gereken sizsiniz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bosan ya sevmeye bak. Karın ayni sekilde davransa ne derece hosuna giderdi. Yazik degil mi kadina. Sevmiyorsan alisamadiysan bitir. Koca adam olmuşsun kendi kararlarini kendin alamiyor musun? Ne bu? Disardaki beni memnun ediyor evdeki koleligimi, hizmetimi ediyor, rahatim ayagimi? Erkekler olarak aldatmaniza kılıf uydurmaniz o kadar mide bulandirici ki.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayılmazzz 😡Bizde inandık aile zoruyla olduğuna eminim gözün açıldı fikirlerin değişti aldatma sadece karaktersizliktir başkada bişey değil ! Umarım kadıncagaz farkeder bırakır seni öbür konuştuğunu alırsın ve birbirinize cehennem hayatını yasatırsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılHer yönüyle hakaret bu ve aldatma ikiniz içinde haksızlık çünkü bir ömürlük evlilik nasıl geçerki böyle bir saatlik davet değil bu katlanmak zorunda kalasınız ki başka biri var hayatında öyle ya da böyle sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılBir süre ev işlerimi bedavaya yapacak birini arıyorum , o dönem içerisinde kendimi geliştirip kadınla yollarımı ayırmayı planladım
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı hayat senin ama unutma aglayanın malı gülene yar olmaz ailenin acısını kimseden çıkarma zaten suratını her gördüğünde onu boşayıp dövmüş kadar oluyorsundur birde ona sorsak fena bişey bu belki birgün o tiksindigin insana kalırsın yüzünü güldürende senin kabusun olur hayat bu rollar değişebilir
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Evet girer aldatmışsın. Evli olduğun kişiye bunu söyle ve boşan aldatmaya hakkın yok boşanın o halde zorla evlilik ne ya kaç yaşında insanlarsınız kendi kararlarınız ben olsam ölsem bile evlenmezdim. kadına yazık etme git boşan.
10 YorumlaALDATMADIR !
Madem eşinle mutlu değilsin, boşan öyleyse !
Aynı şeyi senin yaşadığını düşünsene?12 Yorumla
Soran+1 yılaile baskısı var
Sence aldatma mı bir düşün istersen sadece seks yapsan bile daha az kırıcı olur sen başka birine duygu besliyorsun boşan bence ikinize de günah
00 Yorumla
+1 yılSen kendi hayatını memnun etmeye çalışırken karının hayatı mahvoluyor erkek olmak kolay da adam olmak zor bu devirde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmak sadece seks yapmakla olmuyor. Bir başkasını seviyorsan ve zamanını ona ayırıyorsan zaten aldatıyorsun. Emin ol bu aldatma şekli tek gecelik cinse aldatmalardan daha ağır ve aşağılık bir şey.
10 YorumlaYok ne aldatması canım. Ya iyimisiniz? Başka bir kadını düşünmek bile aldatmak bırak mesajlaşmayi boşan ozaman ne diye aldatiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet girer. Belki esini zamanla seversin? Araya 3. kisileri sokmadan önce iyi arkadaş olmaya çalış mesela. 1 yılın sonunda olmuyorsa e artık çocuk da değilsin ailene rest çekip bosanacaksin kardeşim başka yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılYok onla konuşurken aklına hala eşin geliyorsa sayılmaz 😅😅😅
02 Yorumla- +1 yıl
Boşsanaaa niye boynuzluyon karıyı
Soran+1 yıldiğer tarafın niyetini anlamam lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılBoşansana be abim yazık değil mi ikinize de aldatmaya girer bu yani
10 Yorumla Yok ya ne aldatması takıl kral Nude falanda atın birbirinize rahatınıza bakın
00 Yorumla
+1 yılmesajlaşmanın içeriği önemli flörtöz tarzıysa ya da kur falan yapılıyorsa evet aldatmaya girer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. tabi ki girer, onu sevmemen aldatman gerektiği anlamına gelmiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmadır ayrıca madem mutlu değilsin neden ayrılmıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKalbin başkasındaysa niye ayrılmıyorsun? Kadına yazık doğrusu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine yazık. İstemiyorusan boşan ne gerek var kadına böyle yapmaya o da eşim var desin kendine
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tercihi yapabilmek için maddi bağımsızlık ve hayatta görmüşlük gerekiyor, yoksa ailenin seçtiği BAŞI KAPALI birine kakalanırsın
Cevap sahibi+1 yılÖncelik büyük harflerle başı kapalı yazmanızın anlamı ne bende kapalıyım. Ailenize bağlıysanız Kendi paranızı kazanın umarım çocuk yoktur etkilenmez bu durumdan
Soran+1 yılvurgulamak için yazdım başka bir amaç yoktu,
başı kapalı insanlara ebedi saygım var ama fiziksel olarak hiçbirini çekici bulmuyorum bende itici bir etki oluşturuyor. Çocuk yok zaten cinsellik hiç olmadı
Cevap sahibi+1 yılNeden eşinize böyle yaptınız sizin yüzünden boşansa bile kimseye karşı güveni olmaz
Soran+1 yılbüyük ölçüde suç aileme ait nefret ediyorum onlardan
Cevap sahibi+1 yılBirinin vebalini alarak devam ediceksiniz hayatınıza
Soran+1 yılailem de vebalimle devam ediyor hayatına keyifleri yerinde ,
benim hayatım sssskkkiildi onların tercihi yüzünden
O kadının niyetini bi kenara bırak ve karına dürüst ol lütfen emin ol bu şekilde seni daha iyi anlıcak onun öğrenmesi karına büyük bir darbe olur hayatı boyunca unutamaz
05 Yorumla
Soran+1 yılGizli tutarız gerekirse ama diğer tarafın niyetini de bilmiyorum,
ama aldatma gibi bir niyette değilim aslen, hayatımda ilk defa kendi seçtiğim biri bana ilgi gösterdiği için tatmin oluyorum bunun mutluluğu var ailemin kakalamış olduğu BAŞI KAPALI birine mahkum hissetmemeye çalışıyorum
Soran+1 yılaldatıp aldatmamak ile ilgili konuşmadım ama ev işini bedavaya yapacak birine de ihtiyaç var
Soran+1 yılahlak boyutunu tartışmıyorum zaten kafa yapımı aktardım sadece
Gizli Üye(18-24)+1 yıltiksiniyosan boşanıcaksın o kadının duygularıyla oynamaya hakkın yok ,1
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötüsün seninle konuşan kadında aynı şekilde
00 Yorumla
+1 yılAldatmak senin evli olduğunu bile bile seninle konuşan o kadından da sana fayda gelmez karını ne kadar sevdiğin kimseyi ilgilendirmez kendini böyle işin içinden çıkaramazsın
00 YorumlaElbette aldatmaya girer. İletişimin her türlüsü aldatmadır
00 Yorumla
+1 yılTabiki altatma dir ya boşan ya da karını sevmeye başla
00 Yorumlaaldatmak bencede sonuçta bi bağ var aranızda resmi ya da ruhen
00 YorumlaMaalesef duygusal olarak bir şeyler hissetmeye meyilli olduğunuz için yavaş yavaş aldatmaya giriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyorsun zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten hangi erkeğe sorsan eşini sevmiyodur ama iyi bi insandır
05 Yorumla
Soran+1 yılEvde suratım gülmüyor ama diğer kadınla yazışırken çok mutlu oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılHangi evli erkeğin suratı gülüyo
Soran+1 yılDoğru tercihi yapabilmek için maddi bağımsızlık ve hayatta görmüşlük gerekiyor, yoksa ailenin seçtiği BAŞI KAPALI birine kakalanırsın
Cevap sahibi+1 yılNiye özellikle belirttin başı kapalı die
Soran+1 yılvurgulamak için yazdım başka bir amaç yoktu,
başı kapalı insanlara ebedi saygım var ama fiziksel olarak hiçbirini çekici bulmuyorum bende itici bir etki oluşturuyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılYok be ne alakası var shshsh
00 Yorumla ozman ayril kadin da kurtulsun senden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAa olur mu canım sen de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyorsun sevmiyor isen boşan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tabiki aldatmada
00 Yorumla Nolur boşan yaa, yemin ediyorum yazık ikinize de
03 Yorumla
Soran+1 yılo biraz zor , ilkokul mezunu
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanın
08 Yorumla
Soran+1 yıldiğer kadının gerçek niyetini bilmiyorum
- +1 yıl
Mesele diğer kadın değil, mutlu bir evliliğin yok o yüzden dedim
Soran+1 yılaileye resti çekebilecek durumda olursam ilk fırsatta yapardım
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yıl2
- +1 yıl
Cinsel hayatınız da yokmuş
Soran+1 yılhiç elimi sürmedim,
gelinliğinin başını kaldırdım ve gösteri bitti dedim
biraz ağladı bağırdı çağırdı ama zamanla alıştı- +1 yıl
Şimdi ona sormuşlardır
+1 yılAy evet
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde suratım gülmüyor ama diğer kadınla yazışırken çok mutlu oluyorum.
+1 yılPeki eşin seni aldatsa sen ne hissedersin
10 Yorumla
+1 yılTabikii aldatma
00 Yorumla
+1 yılİletişim varsa aldatmaya girer
00 Yorumla
+1 yılBoşansana
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılÇok ayip ediyorsun
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s +1 yılTabi ki aldatma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet girer.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldalga mi geciyosun tabiki aldatma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirer
00 Yorumla
+1 yıldeğil bence
00 Yorumla