AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
bir kız ve erkek arasında canım, tatlım, bebek, fıstık tarzında arkadaşça konuşmalar olacağını sanmıyorum. Senin için farklı bir niyet yoktur ama karşındakini bilemezsin. Aldatmaya girer mi? Ben kız arkadaşımın bir erkekle arkadaşça da olsa bu tarzda konuşmasını istemem. Birde biraz empati yap bakalım aynı şekilde oda bir kızla konuşuyo olsa?
İster 1 günlük, ister 10 yıllık arkadaş olsun;orası önemli değil. Ama sevgilisi olan birinin başkasıyla öyle konuşması hiç normal karşılanacak bir şey değil. Benim sevgilim konuşamaz. Bana dediği lafları, benle olan sözel samimiyeti başkasıyla yaşayamaz.
Ben 6 yıllık arkadaşımla bile "muck" "bebek" diye konuşmam. Mesafesini koruyacak bir kız , erkeğe karşı. Ki zaten arkadaş arkadaşıyla öyle bebek falan diye düşük laflarla konuşmamalı bence.
ALDATMAYA girmez ama YAVŞAKLIĞA girer net.
Bu kızları anladığım gün kıyamet günü olacak kesin :)
Sevgilin aynı şekilde bir kıza yazsa o da mucuk mucuk yazsa ortalığı ayağa kaldırırsın!
Biraz empati kendinizi bizim yerimize koyun olur mu?
Ne kadar küçük detaylara takiliyosunuz arkadasim. Yasiniz kac ki daha. Sanki evleneceksiniz. Yaşayın hayatınızı ne aldatmasi yahu...
bence aldatmaya falan girme karşı taraf arkadaşlığın boyutunu bilmediği için öğrenirse endişelenir olayı büyütür kendi açısından ve kim olsa öyle yapar değil mi. ama anlattığın şekildeki bir arkadaşlığa biz daha objektif bakabildiğimiz için bana yanlış gelmedi bence aldatmakla alakası bile yok.
mutluluklar bu arada :)
Teşekkürler canım :)
sevgiline bunu söyleyebiliyorsan neden aldatmak olsun? ama mesajları ondan gizliyorsan konuştuğunu söylemiyorsan sen zaten kendine çoktan cevabı vermişsin teyit bekliyorsun
Herşey basit herşey düz.. detay kısmına göre sevglinine özel birşey kalmıyor sen , bunu başkasıylada yaşıyorsun.. Yani sevgiliyi değerli kılan şey birbirinize özel olmanız demektir özel olmakta sadece cinsellik değildir sevgi saygı ilgi alaka özel sözcükler hitap şekilleri.. Aldatmanın kitabı yazılıyor aranızda az farkedin ne günlerde yaşıyoruz.
Ne Erkekden Ne Kadından Karşı Cins Olarak Kanka Olmaz. Kesinlikle Bir Taraf Karşı Tarafa Karşı Birşeyler Hisseder Veya Niyeti Farklıdır. Şimdi Diyeceksiniz Benim Senelerden Beri Kız Veya Erkek Kankam Var Saçmalıyorsun. Denemesi Çok Zor Değil Ufak Bir ışık Gösterin Yeter.
tabikide aldatmaya girer... fuckbody ayagına giriyor. sor bakalım erkek arkadaşına bk bu cocuga muck yolluyorum diye...
https://www.youtube.com/watch?v=K-MsFRPCR2sbir erkekle bir kız arkadaş olamaz birinin duyguları muhakkak değişir. evet aldatma oluyo eğer canım cicim muck falan varsa belli zaten sadece Sevgilinden ayrılırsan çok uzun bir gecmeden teselli ayağına teklif edecektir.
Cok yanlış bsy bence. Şahsen o bana ayni seyi yapsa ben kıskançlgmdan yerimde duramam. Onun yerine kendimi koyarm ve baskalaryla mesafemi korurum ne kadrlk arkdsm olrsa olsn cıvıklıgı sevmem. bebek muck falan ...
Girer tabiki simdi sevgilinin arkadaslari olsa bir tane muck diye mesaj gorsen kiyameti koparirsin biliyoruz. Ayrica aldatmak iki kisiyle cikmak demek degildir. Yalan soyleyerek kandiriyosun, aldatiyosun sende onu.
Girer tabi sadece aldatmak sevişmek değil başkası ile erkek arkadaşınla konuşur gibi konuşmuşsun hem başkasını düşünmen bile aldatmaya girer. Herşey karşılıklı erkek arkadaşına bir kız Muck yazsa ne hissedersiniz acaba biraz empati :)
Öhh arkadaş ya ben onla cikmiyoken baskasiyla konusunca bile -ki baskasinada onu ne kadar sevdigimi anlatiyodum - o halde bile konuşmayalım ben onu aldatiyomus gibi hissediyorum diyodum eyy yavrum eyy.
Kesinlikle aldatma olur. O çocuk harıç herhangi bir erkekle konuşman bile bence. Arkadaş ayağı kanka ayağı g ö t ayağıdır. Sen hiç bir erkekle konuşmayacaksın, o da hiç bir kızla. Yoksa o ilişki yürümez, illa bir yerde patlak verir emin ol
Arkadaşın olabilir ama bir ilişkin varsa belli bir mesafe koymalısın diye düşünüyorum şahsen ben erkek arkadaşım öyle konuşsa kızlarla rahatsız olurum şaka amaçlı bile olsa yani sende öyle düşün rahatsız olmaz mısın?
Muck bebek ne ya?
Normal olarak saygı cercevesinde birileriyle muhatap olabilirsin de, içerik onemli... Ben benimle birlikte olan insana ve kızlardan baska hiçbir erkeğe muck demem, sewgilim yokkende demem... Giren girmiş neyse, kulağınızdan cıkmasında, selametle...
Girer tabi ya oyle msjlasilirmi hic bir erkekle ne kadar arkadsin olursa olsun isterse 10 senelik olsun dupeduzz baskasila cikip bir yandanda baska erkekle gonul eglendirmek bu cok yanlis yapiyon.
bence sevgilin olmasa bile bir erkek arkadaşınla bu denli lavbali olmak doğru değil.. erkekle kız arkadaşlık arasındaki ince çizgi her zaman korunmalıdır bence
Kendini erkeğin yerine koyunca cevabı bulursun..
İsterse 10 yıllık arkadaşı olsun, hatta çocuk eşcinsel bile olsa fark etmez. Arkadaş denilen erkeği bi' yokla bakalım seni arzuluyor mu arzulamıyor mu asd
bıldıgın sevısıyorsun yahu.. aldıgın keyfden anlamıyormusun aldatıp aldatmadıgını...
Aldatmayı o kadar basite indirgememek lazım ama bence yanılıyor muyum?
@ρ-Łσηєłiηєss dıyorsunkı fızıken olsun hepten kusalım oylemi:S
Hayır tabiki de ahahahah 😀😀😀
Konunun benle alakası yokta mesaj attı diyede hemen aldatıyorsun denmez ki :) genelde kızlara deniyor ama erkek yazsa masum
@ρ-Łσηєłiηєss aldatanın cınsıyetı ne olursa olsun olsun kendısı serefsızdır
Haklısın kesinlikle bravo green abimize :)
Tamamen arkadaşça bir sohbet olsaydı zaten bunu sorgulama gereği hissetmezdi insan. Yani düşüncenin özünde aldatma sayılabilecek birşeyler var ki sorguluyorsun. Saklama gereği hissettiğiniz şeyler aldatmaktır. Konu her ne olursa olsun.
sevgilinin başka kızla bu sekılde konusmasını ıstermıydın kendıne bır sor? cevabın hayırsa otur oturdugun yerde hastamısn nesın. kendınızı gııttıkce basıtlestırmekten baska bısey degıl bu
Ben duygularıma hakim olabilirim diye düşünüyorum. Ama işin zıttı olsaydı: ya sevdiğim hakim olamazsa diye düşünürdüm dolayısıyla istemem
duygularına hakım olmak degıl bu edeptir. ben aldatırsın dıye dusunmedımkı sadece sevgilin varken bır erkekle bu kdr samimi olman yanlış diyorum
İsine geleni cevapliyosun isine gelmeyeni cevaplamiyosun kesin senin o sevgilinde kizlara canimli cicimli konusuyordur. Benim sevgilim oyle bisey yapsa keserim.
Eger erkek arkadasina bu durumdan bahsedersen, ayni bize burada anlattigin gibi ona da durustce bu arkadasliginin seviyesini anlatirsan, o da kafasinda buyutmezse, neden olmasin.. Tabii ki mesajlasabilirsin..
Iki taraflida arkadaslikdan baska birsey güdülmüyosa aldatilma olmaz. Her bayanin normal erkek arkadasi olabilir her erkeginde normal bayan arkadasi olabilir belirli sınır dahilinde muhabbet sohbet etmekte bir sakınca yok
Empati yap tatlim. senin sevgilim dedgn insan başka bir kiza nbr bebek. seni şimdi orda olsam kocaman operdim muck şeklinde bir konuşma yapsa ama sadece arkdasca yanu sen napardin. kendini yerine koy ve öyle sor sorunu.
gırmez ama zamanla aska gıdebılır bu durum ve tehlıkelıdır yanı tam olarak gırmesede azda olsa sıkıntılı geyıgınede olsa yapmamak lazım kendıne yapıldıgınıda dusun ona gorer yap derım..
tabikide aldatmaya girer siz aşkmı yaşamadınız yoksa dalgamı geçiyorsunuz insan aşıkken bütün kızlardan iğrenir gözü görmez veya baktığın her kızı ona benzetirsin her kokuyu onun kokusuna benzetirsin uzaktan duyduğun her sesi onun sesine benzetirsin sen mesajlaşmaktan bahsediyorsun...
kesinlikle girer ne olursa olsun yazıştığın erkek bir an gelir bir bakışından bir kelimenden etkilenir. mesafe koymayı bil ki sonradan pişman olacak şeyler yapma insanını nefsine uyması anlık bir durum biz beşeriz şr elin erkeğiyle cicşlere bebişlere adam gibi sevdiğinle yazış
aşarız ona göre adımlamak gerek. ne gerek va
allah o çocuga sabır versin. sana da akıl fikir. o sana aynını yapsa. muck bebek gibi kelimeler şaka maiyetinde bile kullansa. canın yanar seviyorsan tabi. ama bence biran evvel ona hanet etmeyi bırak
Bir insani aldatmak sadece bedenen olmaz. Baskasini düşünmek, konuşmak, haberini almak vs. Onlarda aldatmaktir. Muck ne ya bebek ne her sakanin altinda bir gercek yatar. Aldatmadir buda.
Sevgiline de bir sor bakalım şaka amaçlı "muck" "bebek" şeklinde mesajlaşmalar aldatmaya giriyor muymuş..
Sormaya gözün yemiyorsa demek ki aldatmaya giriyor..
Saçmalama kızım tabii girer. O kelimelerin bile bir tane sahibi olmalı birden fazla değil. Arkadasin bile olsa sevgilin olduğunu bildiği halde böyle davranması yanlış
vaybe yorumlara bir baktım çalışan bütün kadınlar bir anda o bu olmuş erkek milletinin aklı şeyinde sanırım çoğunluk öyle, istisnalar var ama gene kadın kadın arkadaşına aşkım dedi şimdi bunlar herikiside lezbiyen mi oluyor yok yapmayın artık
Sevgilin varsa diğer erkeklerle aradan mesafe olmalı samimiyet olarak ve dediğin mesaj içeriği ben kabullenmem şahsen. Bence hiç hoş bir davranış değil. Ama aldatma mı dersen kişiye ilişkiye göre adlandırılır ancak gibime geliyor.
Cokta etik degil bu sekilde konusman bence.. sevgilin varsa herkesle bir parca araya mesafe koymalisin. Arkadaslarini sil demiyorum ama geyikte olsa o kelimeler tehlikeli
Aldatmaya girmez ama sonuçta yanlış. 2 yıllık arkadaşın bile olsa erkeklerle arana mesafe koymalısın. Gün gelir yanlış anlaşılırsın hoş durumlar çıkmaz benden söylemesi.
Sahsen insanlarla kiz erkek ayrimi yapmadan konusuyorum ve bunun aldatmaya girecegini dusunmuyorum. Benimde sevgilim var ve onun haricinde hic bir erkekle canimli cicimli konusmam
Hayır aldatma sayılmaz. Ama yeterli bir kıskanma sebebi.. Sevgilinin bir kızla öyle konuştuğunu düşünsene. Ben o kızı tanıyor olsam bile çok kıskanırdım :)
Ee kiskanirdin ama ses cikarmazmiydin. rengini anlayamadim :)
Bu yazdığımı nasıl anlayamadın ben de onu anlamadım :D Gayet açık ve net :)
sen bence versende aldatmis olmazsin rahat ol sonuçta kamudan herkes faydalanmali
Tecrübe konuştu huh?
Konuşan tecrübeni sevsinler
o erkeği sevgilinin yerinde görüyorsan onunla konşmak sevgilinle konuşmaktan daha çok mutlu ediyrsa aldatıyorsun. Aksi takdirde samimi bir arkadaştır, aldatma değildir.
bu video konuşsun, ben susayım. :D
Sen aldırma kimseyi bütün erkeklerle mesajlaş, herkesi öp hatta ver biraz halka açık ol, paylaşımcı ol. Bu herkes için geçerli değil ama sen istisnasın çünkü senden bir tane var sıkıntı olmaz.
evet girer saygı olmalı aynısını o yapsa hoşuna gidermi?
@Miissdestiinyy tskler :))
O - leri veren mallar nasıl bir ziyniyete sahip?
Zihniyete
Evet. Bir sevgilin var aama arkadşınlada bu şekilde konuşuyorsan sevgilni aldatmış olursun. Bırak bu şekilde konuşmayı benim bı tane erkek arkadaşm yok
Sevgiline bir kız mucuk, yakışıklı, tatlım vs diye mesajlar yazsa, degil 2 isterse 12yıllık arkadaşı olsun, eger senin hoşuna giderse bu durum, senin bahsettiginde aldatmaya girmez..
Selam,
Bence bunun cevabı kişinin kendisinde , eğer partnerini seviyor ve mesaj yazdıktan sonra için cızz ediyorsa evet aldatıyorsun anlamına gelir şahsi düşüncem...
ihanete girmez ama ben asla kız arkadaşımın bu sohbetleri yapacak arkadaşıyla görüşmesini istemem seviyelerini korurlarsa kendilerini toparlarlarsa sorun olmaz
geyik şaka amaçlı da olsa sevgilin varken başka bir erkekle yavşarcasına mesajlaşmak aldatmaktır. Bu şuna benzer, ben sadece öpüştüm ilişkiye girmedimin değişik versiyonu gibi olmuş senin kide
Erk arkadasin aynini yapsa ne dusunuceksen aynisi, neticede kisiye gore degisir aldatma tanimi..
Bence yakin arkinsa girmez ama araya mesafe koymak da lazim
girer tabiki muck bebek falan zaten normal erkek arkla sevgilin olmasa bile konusmaman gereken bir tarz dalga geçecek birsürü sey var bir erkekle o tarz konusmamalisin bence
Her ne olursa olsun boyle bisey yapmamalisin. Onun sana boyle bsiey yaptigini dusun. Baska bir kizla boyle mesajlasmasini bebeğim canim optum demesini dusun. Nasil sinirlerin bozuluyosa nasil igrenc hissediyosun dimi. Kendi kararin yinede
Bence erkek arkadaşın dışında herkesle (erkeklerle) samimiyetinin sınırları Olmalı hakeza onunda öyle, sonuçta ilişki dostluğa dostlukta ilişkiye benzemez. Farkları tam olarak anlamazsan önce aklından sonra kalbinden farklı rahatsı edici sesler çıkabilir
E yuh yani!! Sevdiğin adamın başka bir ekle bebek ve muck tarzında konuşmasını istermisin? Arkadaşlar sırf fazla yorum alma derdiyle sorulmuş aptalça bir soru!!!
Fazla yorum derdim yok , ki olsaydı da senin bu soruya cevap yazarak katkı yapman saçma değil mi
aldatmaya girmez tabi konuşulan konu daha kapsamlı yerlere gitmiyorsa ama erkek arkadaşının da ne olursa olsun başka erkeklerle mesajlaşman hoşuna gitmez
tabiki. olur. açıkcası bence ayıdan post hatundan dost olmaz düşüncesindeyim:D kız erkek arkadasmı olurmus. ben erkek kankisi olan kızı sevmem. kıskanırım. geniş değil eski modayım sanırımÇ:D
sen bence bu çocuğa karşı bişeyler hissediyosun ki kendini bu denli rahatsız hissetmişsin. yanlış anlama söylediğimi ama araya biraz mesafe koyman gerekiyo bence
arkadaşım aldatmaya girer diye bişey yok da yani bu tarz şeyler her ne şekilde olursa olsun insanı rahatsız edebilir... erkek arkadaşının haberi varmı?
Aldatma demeyelim de.. Dusun ki sevgilin başka bir kız ilemuck bebek canımlı cicimli vs konuşuyor.. Sen ne düşünürsün o zaman? Öyle birşey olmada bile yanlış anlaşılır..