AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
bence sevgilini seviyorsan mesajlasmani azalt, daha resmi ol tamamen kesme ama sonucta senin sevgilin var sevgilin ayni sekilde bir kizla konussa hosuna gider mi
Bu girer emin ol. Zaten bir insan nasıl yakıştırır kendine bunu? Ben hoşlandığım çocukla aramızda resmi bir şeyin olmamasına rağmen kankamla seviyeli bir şekilde mesajlaşırken bile iki kere düşünüyorum.
Aldatmak denemez muck ve bebek ile kalıyorsa. Fakat hoş bir durum değil. Şahsen sevgilimin bir başkasıyla canımlı konuşması bile rahatsız eder beni, sorun çıkartırım. Gevşekliğin anlamı yok.
canım kendini erkek arkadaşının yerine koy eğer aynı durumda o olsa ve rahatsızlık duymazsan devam et. Ama biraz olsun bir sızı bir kötü hissetme durumu oluyorsa yapma öyle şeyler eğer seviyorsan
isterse benim kardeşimle mesajlaşsın, isterse babamla. Muck, bebek nedir arkadaş. Kafasını soğan cücüğü gibi ezerim o mesajı atanın. Açıklama bile beklemem
Sonuçta erkeğin dogasinda kiskanclik olduğu için normalde pek az erkek buna izin verir EE gizli halde yapilan bisiyde sncta kotu şeyler doğurabilir benim fikrim olmamali sectigin kişiye sadik kalmalisin ve ayni şekilde empati kurmalisin bence mutluluklar dilerim:)
Aldatmaya geçermi birşey diyemem ama kesinlikle yanlış yani düşün sevgilin bir kızla bu şekilde konuşuyor sık sık... istediği kadar şaka desin rahatsız olursun sonuçta dimi?
bırak mesajlaşsın ya. :D
Ya bir gidele ya sevgilin yapsa hoşuna gider mi peki :3 herkezin kendi bileceği birşey evet ama bana göre ters bence :P
Ben asla izin vermezdim. Çünkü ben kız arkadaşlarımla da öyle konuşuyorum ve yakınlaşmalar-hoşlanma gibi şeyler oluyor. Kendimden yola çıkarak söylüyorum çok da masum bir şey değil
Bana göre girer sevgilimin telinde böyle mesajlar görsem terk ederim bebeğim mucuk falan diye mesajlaşmak nasıl bir pisliktir başka kadınlarla arkadaşlık böyle değil
Biraz ağır olacak ama sevgilin olmasına rağmen başka bir erkele bu şekilde konuşuyosan bunun o... bir farkı yok şunuda unutmaki kim aksini idaa ederse etsin erkekle kız kesinlikle ama kesinlikle kank olamazzzzz
Yok artık sen o... luk görmemişsin.
Erkekler farklı oldugu ıcın sen A desen o başka anlar. senın oyle bı dusuncen olmasa bıle karsındakı farklı dusuncelere kapılabılır... dikkat etmenı tavsıye ederim.. .
Samimi arkadaşınsa bu aldatmak değildir, yani sadece bebek veya muck kelimelerine çok ablam yükleyip aldatmak olarak mı düşündün?
Sanırım
Hayır canım hiç alakası yok, herkesin yaşam tarzı farklıdır ve normal samimi arkadaş olduğu sürece bebek de diyebilir, benim arkadaşlarım da bebek canım vs der, ne kadar güzel görünüyorsun vs gibi şeyler de derler ve sevgilim de var. Ama normalde bir erkeğe selam bile vermem, herkesle mesafeyi koyarım. Ama arkadaşlıkta böyle olması normal, yani yanlış birşey olmadığı sürece sorun yok.
Sağol canım görüşünü yazdığın için
Rica ederim canım, farklı düşünenlere bakma onlar herkesi kendi gibi sanıyor ki öylelerine selam verilmez, doğru arkadaş seçince sorun yok...
Kişi kendinden bilir işi hesabı :)
Tam da bu söz işte :) aynen...
Sende oda baya geniş oldunuzu iki cümleyle anlatmissiniz
Sonuçta erkek kız fark etmez bunu böyle yapan karşı tarafın duygularını harekete geçirir yanlış davranıştır ne kadar kardeşim desende sonuçta bu kalp ortadaki nefis yanındaki şeytan her an hersey olur sonra bir bakmissin sana açılmış kardeşin ya da erkek arkadaşın hoslandigini söylüyor işte o zaman şapa oturdugun andır böyle şeylerin geyiği olmaz
@Fatih_ defol git ya önce suratına bak senin gibilere zaten selam vermek örümcek beyinli yaratık, yorumuma niye atlıyorsun. Benim seçtiğim arkadaşlar senin gibi kadına aç değil, genişlik senin gibi acizlere selam verende olur. Sana bir kız bile yüz vermediği için ilk selam diyene asılırsın için kötü çünkü açsın eziksin acizsin, senin sülalen geniştir l*n . Hadi şimdi defol tipsiz fare suratlı
Umut verip güven aşılayıp yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin. Yapılanları Allah'a havale ettim
(Y)
sevgilimin dışında fazla mesai harcayacağım bir karşı cins olamaz. artı onun dışında şakalacağım biri de. her şey yerinde ve ölçüsüyle güzeldir.
Bir insanin bedenini bırak ,
ruhu k*şarlaştimi sonu belli zaten.
Hak etmiyorsun.
Sana verilen sevgi, değer ve emeğe üzülüyorum.
Hak ettiğimi düşünüyorum
:I ben her mesajımda bebeqli kelimeler kullanan bir picim ama hiç kötü niyetim olmuyor o mesajları atarken hani samimi olarak arkadaşım olduğu için o_O
Bir konuşmada mucuk bebek gibi sözler olacak bunun adı da arkadaşlık şaka bilmem ne olacak. Tabi bende dinazorum zaten.
Saygı olmadan olmaz. Empati kur. Bir de konuştukça ya onun sana ya da senin ona aklın kayar. Bişeyler mutlaka olur yani o yüzden konusma bence doğru olanı da bu zaten.
1. Erkek arkadaşın öğrenmesin.
2. Erkek arkadaşından çok, diğer kişiyle mesajlaşıyorsan veya özlüyorsan. O zaman durum sıkıntılı.
Evet Girer Çünkü Zaten Bazı Şeyleri Cümlelerle Aşmışsınız Geyik Muhabettinde Bebeğim Mucuk Vs Cümleler Olmaz Geyik Muhabeti Sıradan Konuşmalar Olur
Şahsen ben seviyeni koruduğun sürece konuşabileceğin düşüncesindeyim. Fakat seviyeli diyorum. Altını bir daha çizellim.:f
İstersen 25 senelik arkadaşın olsun. Sen seviyeyi koruyamıyorsan herkes sana aynı seviyede davranır. Erkek arkadaşının da sana olan güveni azalır.
Girer. Ben yapmiyosam karsimdakide yapmayacak. Uyuyorum diyip baska kizlara abone olup durumlarina yorum atmakta aldatmadir.
ne alaka takma kafana. önemli olan yazını özü değil gönül özüdür. okişiyi nasıl görüyorsan gönlündede odur.
Ne kadar arkadaşı kardeşi de olsa hiç belli olmaz. Kavak Yelleri sayesinde öğrenmiş olmalısınız. Bu nedenle pek hoş bir durum değil. Erkek olsam asla sürmezdi. Şu cinsiyetimle bile sürmez.
Soru: acep evlisindemi baska bir erkekle şeapıyosun? Eger oyle ise..
Duman çıkmaya başlamış. ..
Ateşin bacayı sarmasına az kalmış. . sonu kuvvetli zinaya gidiştir...:)
Arkadaşınla mucuk bebek diye konuşmak doğru mu? Ben 6 senelik kardeşime sarılamıyorum öptüm diyemiyorum farklı anlaşılmasın diye. Ben olsam ayrılırdım şahsen
biriyle beraberken baska biriyle neden msjlasıyosun ki bide böyle uzun uzun ne diye insan kız arkadaslarıyla bile haftada 3 5 kere msjlasırken bide
asosyal mi olalım , biriyle mesajlaşacağız herhalde
asosyalikle ne alakası var uzun uzun msjlastıgını söylemişsin hadi msjlas naber nasılsın napıyosun nerdesin bitti daha uzatıp ne konusucaksın ki
şöyle ki ortak bilgi alanlarımız fazla. mesela felsefe hakkında bile konuşabiliyoruz ikimizde bu konu hakkında bilgiye sahibiz çünkü.
Felsefe hakkinda muck lu bebekli konusmakta biraz garip geldi. Evet aldatma sayilmaz tam anlamiyla ama sen sosyallikle baskasina da yesil isik yakmayi karistiriyorsun sanki
ya tabi hayat senin kimse sana onunla konusma bununla konusma diyemez saçma olur ama abartmamak lazım bunu erkek arkadasın biliyomu
bilse çok yanlış anlar durumu. o yüzden bilmemesi daha iyi.
sevgilin oldugunu o erkek biliyor ve sınırı koruyorsanz ayroca erkek arkdasin o kisinin arkdasin oldugunu biliyorsa aldatmak sayilmaz.
Benimde var bencede
Sen kalifiyeli bir kaşarsın kendini rahatlatmaya çalışma
sende çok önyargılısın
2 senelikte olsa 2 dakikalıkta olsa bir erkekle bir kadın o şekilde konuşuyorsa sonuç tehlikelidir benden söylemesi :)
İstersen 10 senelik arkadaşın olsun, öyle sulu sulu kelimeler kullanmadan da mesajlaşılabilir. İnşallah erkek arkadaşın olayların farkına varır ve durumu öğrenir.
Bence girmez sonuçta sevgilinle yaptığın herseyi yapımiyorsun. Herşeyden kasıt konuşma dışında kalan kısım
Arkadaş aya Ayıptır söylemesi g*t aya. Karşındaki insan bi' kızla sık sık mesajlaşsa ona bebek muck yazsa ne hissedersin ona göre ismini sen koy.
Sen Sevdiğin Erkeğin Bunları 3-5 Senelik Kankisi'ne Bir Kız Arkadaşına Yazdığını Düşün. Onunla Sürekli Canımlı Cicimli Mesajlaşıyor Bebek Bebeğim Öptüm Yazıyor Öpücük Alıyor. Tepkini Ölç Sonra Cevabını Bulursun.
Aldatma, bence kalbin kimle ilgilendiğiyle ilgili. Tersi bir durum düşünelim. Sevgilisi olan ama başka hiç bir erkekle konuşmayan bir kız. Fakat bu kız, başka erkeklere ilgi duyuyor. Bu bir aldatma mı?
arkadas olarak konusuyorsaniz canim cicim ayaklarini bir kenara atip laubali olmadan resmiice konusmalisin bence sen ona muck bebek dersen oda sana neler neler der bu da hic hos olmaz sevdigin kisiye biraz saygin varsa bu arkadasligi tadinda birak
bnce aldatma sürekli ilişkidir eşin ya da sevgilin için düşündüğün herşeyi bir başkası içinde düşünmendir gelip geçici şeyler tek gecelik ilişkiler bence aldatma değil evet bekliyorum eksileri ve karşı görüşleri :))))
Başka uyruktan biriyle sevişmekde aldatmaya girermi acaba? zaten 2 sene sevişmişsin? muck gibi şeylerde kelimede değil eyleme geçmiş hani?
Aklımda sürekli sorular bırakıyo bende baskalariyla konusuyorum * onumu cekcem ama aldatmaya girer tabiki
Empati yapmak lazım benim sevgilim olcak kişi bir kızla bu şekilde konuşsa çok kızardım o yuzden yapmamak lazim
bence sen konuştuğun o erkeği yedeğinde tutuyorsun. ama bunu kabullenemiyorsun. hatta bunu sorduğuna göre için rahat değil ve bunu karşındaki insana da diyemiyorsun seninle öyle konuşmaması için.
Friendzone diye bir olay var, ona giriyo bu. Geyikleştiğin çocuk kesinlikle aldattığını düşünüyor bence.
Sevgiline saygı duyuyorsan yapma derim. Ya da o bir kızla Muck bebek diye mesajlastiginda onun seni aldatmadigini dusunuyosan devam et
Aldatmak bir kişi ile illaki yatağa girmek midir? yoldan geçen birisine bakmakta aldatmaktır, birisiyle öpüşmekte. Aldatmak kavramını bence iyi öğrenmek ve uygulamak gerekiyor
Gayet samimi bir arkdaşınsa ve bu kişi erkek arkadaşını falan tanıyor biliyorsa, birbirinize hitap biçiminiz ile aldatmış olmazsınız...
Aynisi bana yapiksa direk yol veririm sen birine o tavizi veriosan demkki senin bana saygin yok derim anan birine oyle konussa ne derrin derim derimde derim yurumez o iliski
2 senelik arkadaşlık çok da derin değil bana göre hani çocukluk arkadaşı falan olsa sıkıntı değilde 2 sene bir insanı tanımak için yeterli değil bana göre.
bence erkekler asla sadece geyik amaçlı arkadaşca muck bebek falan demez :) mesajlaşmak konuşmaktir bu arada sen bunu belli ki gizli yapiyosun demek ki cekiniyosun. o zaman VİCDANINA SOR :)
O kelimeler olmasa iyidi ama aldatmaya girer bence ben sevgilimin bir kıza bebk demesini istermiyim oda bir başkasının bana bebek demesini istemez ve kendimi aldatmış gibi hissederim ://
eşin öğrense ne diceksin eşine şahsen ben eşimi böyle bir şey yaparken yakalasam hiç hoş karşılamam sadece arkadaş olarak mesajlaşıyosan niye benden gizli mesajlaşıyosun derim yani
bence kız da erkek de yapsa adiliğe girer.
sonuçta sevgilinin haberi olsa memnun olur mu olmaz?
dolayısıyla bu yapılan doğru değil. istersen 15 yıllık arkadaşın olsun
ilk zamanlarda masum görünen mesajlaşmalar ileride bir yakınlaşmaya sebeb olabilir. karşındakinin yerine kendini koy. rahatsan sıfır sıkıntı ;)
mesela ben senin sevgilinim örneğin eda ya mesaj attım '' napıyon caniko'' , ''ordamısın bebek'' ok ''muck iyi günler'' Dalga geçme ve cidden sevgilin yerine koy ne düşünürsün?
arkadaş arasında mucuk değil kanka lafı döner. o erkek bebek diyosa zaten farklı düşünüyodu. tabi benim fikrim. he aldatmaya girmez ama kıskançlık sebebi olabilir erkeğe mesafeni göstercen.
Arada bir mesaj laşma olur hal hatır sorma maksatlı ama öyle telaffuz bulunması sürekli mesaj laşmak aldatmaya yer arayan kızlar yapar.
erkek arkadaşın haberdar olduktan sonra o mesajları erkek arkadaşına gösterebiliyorsan sorun yok ama göstermeyip gizliyorusan ve erkek arkadaşının haberi yoksa aldatmaya girer
Sevgilinin haberi yoksa girer bence sen hiç rahatsız olmuyo musun bikere?
hayır olmuyorum. ''çok'' kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum
saçma sevgilinin bunu istemeyeceğini bile bile bunu yapıyorsan aldatıyor olursun aradaki ince çizgiyi kavramak lazım
benim mesajlastigim butun arkadaslarim muck yaziyor bana. o zaman ben 40 kisiyle filan aldatirim bir sevgilim olsa? :)
Sen sus zaten :D
asil sen sus kucuk iskender :)