AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
bu seni rahatsız edecek boyutta bir şey olduğuna göre çok da yakin bir arkadaşın değil. eminimki sevgilin çok daha fazlasını hiç suçluluk duymadan yapıyordur rahat ol takma kafana konuşmaya devam et.
Aldatmayı bırak hainlik, şerefsizlik, nankörlük. Kız için ise orusbuluk, kaşarlık
Aynı şeyi erkek arkadaşın yapsa aldattığını düşünür müsün?
OOO knka orada dur şimdi sevgilin var senin yani başlıktan anladım dediğim gibi sevgilin var başlatma 2 yıllığına hainlik yapma araya mesafe koyman lazım
ne olursa olsun şaka amaçlı o kelimeler vb. kullanılmaz ya erkek arkadaşından ayrıl ya da diğerleriyle konuşmayı bırak. ha ikisinide yapamam diyosan hakkında konuşulanlara duymaya hazır ol
Bir yandan konuşmana bağlı ama karşı taraf kıskançsa tabiki aldatmaya girer. ama çoğu kız erkekten sıkılınca böle yapıoo. KALPTE KEMİK YOK DİYE KIRILMAZ MI? sandınız...
Erkek arkadaşın bir kızla muck bebek şeklinde konuşmalara girse ne düşünürsün?
Sevgilinin 2 senelik kız arkadaşıyla aynı samimiyeti seni rahatsız etmiyorsa sorun yoktur
aldatmak değilde yılışıklağa giriyor ;) asfdasfdafsd
Evet aldatmaya girer. Sence sevgiline soylesen bunu Kabul edermi?
Benim ki benden kucuk erkek kuzenime bile opucuk yollasam kiziyordu. Birak ki elin oglunu. Hem arkadasliginda bir cizgisi olmali.
Bence sevgilinin yapmasından rahatsızlık duyacağın bir şeyi asla yapmamalısın.
o erkekte sana yazıyordun :) her şakada biraz gerçek vardır :)
Empati yap. Erkek arkadaşın başka birine bu kelimeleri kullansa ve sık sık mesajlaşsa ne düşünürdün?
Antipati yap sonra sen kararını ver girer mi girmez mi!!
Senin içinde bişey yoksada karşı tarafda vardır aldatma olarak nitelendirilebilir
Kısmen de olsa
Her şakanın altında bir gerçek yatar. Aldatma olur.
Aldatma sadece fiziksel olarak olmaz. Sevgilinden başkasını düşünüyorsan da bu aldatmadır.
mucuks bebek daha ne kaldı :D aldatmanın kralıdır diyer cocuğa yazık etme
Sen baştan sona siyaset konuşuyosan bunda ne gibi bir sorun olabilir?
Evet girer.
Sevgilin varsa, diğer erkeklere karşı mesafeni biliceksin.
Bence kesinlikle girer hemde fazlasiyla bide mucuk bebek valla ben olsam agzini yuzunu kirarim
bir erkekle bir kizin Kanka olması saçma geliyo
her şakanın altında bir gerçek yatar haberin olsun :)
konuştugun konuya hissettiklerine bağlı bakılırki sadece arkadaşın bundada bir kusur yok
Erkekten arkadaş olmaz kızım. Erkekler hep acaba der bunu unutma.
Bu durum hrp normal gibi gözüküyorama sonra cinsellik dolu oluyor
Aynısını senin yaşadığıni düşün :) ama çokta masum olma :)
daha ileri gidip mesjla sevişmeyin de buda aldatmaktır
Mucuk bebek ne ya aldatmaya girer tabi empati kur biraz
bana kalırsa bu 2 yıllık arkadaş bir erkek arkadaşın olduğunuda bilmiyor gibi 😃
ayyyynen:) ben de öyle düşündüm:) al benden de bir puan:)))
Yani aldatmaya giriyor sonuçta çocugun haberi olsa ne gibi bir tepki verecegini hayal et
Peki sevgilinde iki senelik kiz arkadasiyla bebek muck diyerek konussa
Numarami veriyim canim cicim. . bisi olmaz 04 44 f' cuk you 44 xxxx
Evet aldatma oluyor bunu günün sorusu ilan etmişsin Allah seni napmasın
Fenerin golleri gibi düşün mevzzuyu :D ofsayta girer mi girmez mi tartışmasını bırak neticeye bak :)
O yapsa sen nasıl hissedersin onu düşün zaten doğrusunu bulacaksın.
oha derler adama pardon kadına, aldatmaya girmesede erkeğini yalama konumuna düşürebilirsin.
l*n segilin varken bu şekilde başka erkeklerle konuşuyorsan senden bir cacık olmaz o kesin
👍👍
noldu :D @guliruhsar
farketmez amac belli aldatmssın ıste sen ole dusunmessın ama o erkek senı hayal edıyodur
kaşarlık evet şahsen ben birine sevgilim diyip o kız böyle birşey yapsa önce ona ana avrat söver sonra sıktır çekerim.
girmez girmez hatta iyice ellet kendini sonra git sevgilinin yanına ona trip at
girer tabii
zamanla sen o cocuktan hoslancaksın gariban olani bırakcaksın o mucuklarda gercege dönüscek ilişkiye girceksiniz olan garibana olcak,
Sen sallamıyorsundur belki sma o mesajlaştığın çocuk sana değer vermeye başlamıştır sıkıntılı bir durum
Geyik falan diyorsun, direkt boynuzlamaya girer o, aldatma yanında az kalır. :) Geyik boynuzu olur dallı budaklı. :)
sevgilin aynı şeyi yapsa olay çıkar? tabiki girer bu da aldatmaktır
benim erkek kankam vardı. beybi falan derdi. şu an hala hayatımda olsa girmez derdim.
2 senelik arkadaşm yok kankam gbi laflarla kendi vicdanını rahatlatmaya calışma. tabiki aldatmaya girer. empati yap bakalm..
Aldatmak kafada biter o yüzden evet aldatmaya girer. Birini aldatmak için bedenini kullanmana gerek yok illa ki
Evet sen onlari diyorsan veya onu sana söylüyorsa karsidaki kişi ve bunu erkek arkadaşın bilmiyorsa olan olmuştur zaten -_-
aldatmak için illa duvara karşı yapmak şart değil her türlü aldatmak karşındaki aynısını yapma hoşuna gidermi
haydı o zaman burdaki butun erkekler şakacıktan muck ve bebek desin.. nede olsa ks üyelikleri var kardeş sayılırızzzzz!!! ii geceler
Öyle arkadaş olmaz bacım. O sana yazıyo. Kabaran bişeyler var belli ki
Bu sitede bukadar erkek mi varmış :O: O: :O :O O: O: O: O: :O:O:O: O:O:O: :O :O :O :O:O:O: :O
aldatmak değil de kaypaklığa girer senin sevgilin aynısını yapsa hoşuna gider mi
gangbang yapsınlar sana o zaman :) vurdurmak hoşuna gidiyor belli ki
takılmaya devam et
önemli olan seni mutlu ediyor olması
ben 6 sene boyunca kız kankamla gezdim dolaştım. ama yakınlaşma olmadı. aldatmışmıyımdır acaba ?
Arkadasinda olsa bir umut veriyo olabilirsin yapma bence
aldatmak sadece ilişkiyle olmaz buda aldatmaya girer
* erkekler yapsa aldatma olio kizlarda adalet degisikmi * :D
Saka ki ne alaka. d ama sevgiline karsi olan saygisizlik olur bebek mcx lafları.