Aşk İlişkileri Gittiğiniz mekanda eski sevgilinizi görseniz ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yaklaşık 2 saat önce böyle bir olay yaşandı, hayatım o kadar absürt ki ben bile ayak uyduramıyorum.🥲 Gittiğiniz mekanda eski sevgilinizi görseniz ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı. bir şey yapmam.. umursamam 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yıllar önce televizyon almak için mağazaya girdim baktım reyona o bakıyor çaktırmadan çıkıp başka magazadan almıştım. 0 0 Yorumla
ŞaHaNeLiK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 63% +1 yıl Görmemiş gibi davranırım, hiç keyfimi bozmam… 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Adı üstünde eski sevgili diyorsun fazlada takmamak lazım önemli olsaydı eski olmazdı dimi 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Görmem. pek mümkün değil gorseydim görmezlikten gelirdim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Vaaayy eski kocam yazmayacağım kesin. Ya görmezden gelirim ya da başka bir kafeye geçerim 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onun kocam demesi ve senin lan demesi yav ne yaşıyorsunuz siz ahshha 0 0 Yorumla
Tatlı_sinir Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Ne tuhafsınız 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmam. Umarumda olmaz. 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Görmezden gelirim. 0 0 Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görmezden gelirim o yokmuş gibi 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şu diyaloğu yaşayan kafadan istiyorum 😅 0 0 Yorumla
Matmazelsamaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkinizin konuşma tarzı daha absürt olmuş 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Umurumda olmaz 0 0 Yorumla
zürazhr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Ee bişi hissettin mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissedecem? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir şey yapmam.. umursamam
Yıllar önce televizyon almak için mağazaya girdim baktım reyona o bakıyor çaktırmadan çıkıp başka magazadan almıştım.
Görmemiş gibi davranırım, hiç keyfimi bozmam…
Adı üstünde eski sevgili diyorsun fazlada takmamak lazım önemli olsaydı eski olmazdı dimi
Görmem. pek mümkün değil gorseydim görmezlikten gelirdim
Vaaayy eski kocam yazmayacağım kesin. Ya görmezden gelirim ya da başka bir kafeye geçerim
Onun kocam demesi ve senin lan demesi yav ne yaşıyorsunuz siz ahshha
Ne tuhafsınız
Hiçbir şey yapmam. Umarumda olmaz.
Görmezden gelirim.
Görmezden gelirim o yokmuş gibi
İçecek ismarlarim
Şu diyaloğu yaşayan kafadan istiyorum 😅
Görmezden gelirim
İkinizin konuşma tarzı daha absürt olmuş
Görmezden gelirim
Umurumda olmaz
Ee bişi hissettin mi