Aşk İlişkileri Eski flört veya eski sevgilinizi başkasıyla görseniz bir mekan da ne yaparsınız? patroniçewoman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben şahsen görsem bike umursamamzdim sonuçta biten bitmiştir sizler ne düşünüyorsunuz? Eski flört veya eski sevgilinizi başkasıyla görseniz bir mekan da ne yaparsınız? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl umursamazdım yaşandı zaten kendisi de burada görünce beğenir görüşümü pislik 1 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben hiç bir şey yapmazdım sonuçta eskimiş biri değilmi sence 0 0 Yorumla
saturnusss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl beni zerre ilgilendirmezdi. Bosuna eski sevgili ya da eski flört degil :) 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Normal bir durum.. O da beni görebilir.. 0 0 Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hiçbirini görememki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
umursamazdım yaşandı zaten kendisi de burada görünce beğenir görüşümü pislik
Ben hiç bir şey yapmazdım sonuçta eskimiş biri değilmi sence
beni zerre ilgilendirmezdi. Bosuna eski sevgili ya da eski flört degil :)
Normal bir durum.. O da beni görebilir..
hiçbirini görememki
Ağlarım