eski sevgilinizi yolda görseniz ne yaparsınız / ne dersiniz?
en yaratıcı cevap eic seçilecek tabiki =))
en yaratıcı cevap eic seçilecek tabiki =))
Söyleyeceklerim boğazımda düğümlenir. 'Seni çok özledim nasılsın, sende beni özledin mi? Keşke ayrılmasaydık, keşke evlenmeseydin, keşke evlenmeseydim de birbirimizin olabilmeyi başarsaydık' Derdim içimden. Bu sözlerim ona ufak bir göz selamı vererek yanından geçmekle kaybolur gider.
Bu parça tam olarak anlatıyor ne yapacağımı.
Das yok mu das kafasına firlatirim.
lh3.googleusercontent.com/.../eKRI9WLYphekk9agOyrMnZtScJmORmdbvGIrDcmIweabYrQ7_YEFMFBmY5U-Bwz4kRPMO6ORXsh26y4nbPZ2fv3dU3onKGqb=w494-h298-nc
Şaka bir yana sıradan insan gibi olur önüme bakarım hatta gormemezlikten gelirim.
yüzüne bakmam sağımdan geçiyorsa sola bakarım solda ilginç bişeyler varmış gibi geçer giderim.
Cevap
4Cevap
Telefona gömülüp sevgilim varmış gibi davranırım. Ya da onu görmezden gelip telefonla konuşuyormuş gibi yapıp kahkaha atarım. Kendisi selam verirse önce tanımazdan gelir sonra ''aaa sen miydin kusura bakma işim var bye'' der hemen uzaklaşırım oradan. :)
geçen gün bir rüya gördüm www.kizlarsoruyor.com/.../q2938735-islak-ruyami-yorumlar-misin
yanında yeni sevgilisi varsa;
ipini sıkı tut salınca geri geliyor derim
kullanma klavuzu bende takıldıgın yerde sor derim
2. el mezarlıgı öbür tarafta derim söz konusu bensiz mutluluksa burnundan getiririm :D
Aaa naber? der selam verirdim heralde. Veyahut o selam verirdi.
Hiçbir şey yapmıyorum. Görmemiş gibi devam ediyorum.
Vay vay buldun mu gene kandıracak birilerini derim :) =)
Ben görüyorum ve hatırlıyorum. ve bana yaptıklarını hatırlıyorum başımı dik tutup geçip gidiyorum , hiç bişi olmamış gibi onunla hiç tanışmamışız gibi.
Far görmüş tavşan gibi kalırım öylece :)
( 2 yıldır hiç görmedim ve hala sızısı içimde)
Eski sıfatı, suretine çok yakışmış.. açmış seni azizim...
Kafamı çevirip giderim ne o öyle umut verir gibi bitmiş gitmiş umrumda olmaz.
Kafama sıkar giderim asd
Ben görmemiş gibi devam ederim
Kaybettiği erkeğe bir bak istedim
Geçip giderim
Umrumda bile olmaz
Hıyarto derim
Görürüm ama görmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar