Merhaba arkadaşlar. Bir zamanlar her şeyiniz olan birinin bir zaman sonra sizin için bir hiç olması çok acı değil mi? Bir sürü yaşanmışlık, anılar, yazışmalar, hatıralar falan filan. peki siz eski sevgilinizi sokakta görünce nasıl bir tepki verirsiniz? Edit : Eskici değilim. Geçmişim yok geleceğim karanlık :D
Eski sevgiliden sevgiliye değişir biri vardır görünce kalbin hızlı hızlı çarpar gözlerine bakmak isteyip de yapamazsın konuşmak isteyip de konuşamazsın yanından geçip gitmesine izin verirsin, biri vardır görünce mutlu olup selamlaşıp soğuk bir kış gününde bir yerde sıcak bir bşyler içebilirsin , biri vardır görünce arkana bakmadan uzaklaşmaya çalışırsın, biri vardır yanından geçip gitse bile umrumda olmaz. Her şey sende bıraktığı izlenime bağlıdır.
Yapma sayin master.. Eskide kalmis.. Napacaz.. Cok cok eger bir inat yüzüne ayrilmis isek pismanlik olur belki.. Belki de düsmanlik kim bilebilir ki.. :/
Hep görüyorum... Yakın bir zamana kadar aynı sokaktaydık... Birkaç ay once birkaç sokak oteye taşındılar. Ama dışarıda hep goruyorum. Bişey yapmıyorum ne yapayım... Yolu bir ara benden geçti diyorum kendi kendime
En İyi Cevaplar