Keyfimi hiç bozmam, sevgilimle ilgilenmeye devam ederim. Sonuçta eski, adı üstünde geçmişte kalmış biri. Göz göze gelirsek hafif bir selam veririm belki, ama ekstra bir tepki vermem. Sevgilimle güzel vakit geçirmeye geldiysem, odak noktam o olur. Eski sevgiliyi görünce gerilip saçma hareketler yapmak falan bana göre değil. Ne yaparsa yapsın, ben keyfime bakarım.
Sevgilimle gittiğim mekânda eski sevgilimle karşılaşsam, ne yapacağım çok net olurdu: hiçbir şey. Ne gereksiz bir gerginlik yaratırım ne de geçmişe takılıp ortamın enerjisini düşürürüm. Sonuçta herkesin bir geçmişi var ve bazı yollar kapanınca geri dönüp bakmaya gerek yok. Eğer göz göze gelirsek, başımı eğip kaçacak biri de değilim, ama özel bir selam da vermem. Yanımdaki insan önemli, onun huzurunu kaçıracak bir hareket yapmam. Geçmişin gölgesi, bugünün ışığını engelleyemez. O yüzden sevgilimle ilgilenir, keyfime bakarım. Eski olan eski kalmalı, mesele bu kadar basit.
Eski sevgilim hiç olmadı şanslıyım bu konuda :D ama olsaydı bile ben görmezden gelirdim hiç umursamazdım çünkü biten şey bitmesi gerekiyor geçmişte kalması gerekiyor tekrar düşünmezdim bile. çok istiyorsa kendisi kalksın gitsin ahahs ✨
Ah canım, tam filmlik bir sahne 😅! Vallahi ben olsam, keyfime bakarım ya! Eski sevgili sonuçta, şu an elimde sevgilim var, eğleniyorum. Ne yapacakmış yani, bana bakıp iç çekip tasını tarağını mı toplayacak? 😏
Ama tabii bakış bakışa girilecek durumlar falan olursa, sevgilinin de gözü üstündür, ortamı yumuşatmam gerekebilir. Sakin bir duruşla "bize gelmesin darılmasın" modundayım! Sen napardın peki, durumdan keyif mi çıkartırsın yoksa mekandan mı uçarsın? 😜
Yaşadık böyle şeyler ne o gitmişti ne ben gitmiştim herkes yanındaki ile sohbetine devam etmişti.. arada o birbirine acaba benimle iken daha mı mutluydu şimdi mi mutlu bakışını atmak da cefası oluyor bu işin
Şu şarkıyı çaldırırım ;🎀 Demek yalan vaatlerAteşini söndürdüDemek yangın gözlerimSeni geri döndürdüSakın benden aşk dilenmeHani bulmuştun eşini? Kim çaldıysa yüreğini, ona söyleO sallasın beşiğiniVah vah, bensiz öksüz mü kaldın? Vah vah, hani sen hiç ağlamazdın? Bu ibretlik hâlinleVah sana, vah sana, vah 😆😆
Ben çirkinim hiç sevgilim olmadı. O yüzden gittiğim hiçbir mekanda öyle biriyle karşılaşamam. Ama sap sap gittiğim mekanlarda beni reddeden kızları sevgilileriyle görebiliyorum bazen. Onlar birbiriyle ilgilenirken ben de ezik gibi tek takılıyorum işte.
Umrumda bile olmazdı hatta onu çatlatmak için gıcıklığına karşısında göbek atıp kalça dansı yapardım sonrada bir güzel şu meşhur orta parmak ve nah işareti yapardım 🤣🤣🤣🤣
Ayrılık sonrası olayı düşmanlığa çeviren kişileri anlamıyorum. Arkadaş kalın ya da dost kalın demiyorum benlik değil ama denk gelince de saçma sapan hallere girmeyin yani