Çok uzun yazdığımın farkındayım ama ne olur yorum yapın bana ben bu durumu anlamadım çünkü neden böyle oldu sence ne yapabilirim?

Kuzenimin düğünün de birini beğendim bakışıp duruyorduk sürekli gözü bendeydi hatta bi ara göz kırptı baya etkilendim beraber bile oynadık sonra düğün bitti ertesi gün ilk gün eniştem beni aradı kuzenin eşi kanka napıyon nerdesin çarşıdaydan görüşelim tama geleyim gittim yanlarına okey oynayacak mışız dördüncü kim dedim dün ki çocuk dedi adı yunus yunus var kanka dedi ben bi heyecan yaptım herhalde bunlar ayarlamış diye düşündüm neyse o geldi okey oynadık oynarken bakışmalar vardı bana bakarken hep eli saçlarındayfınsaçıbı düzeltir dururdu neyse biz açıkmaya başladık yemek yemeğe gittik yemek yerken sorular sordu ailenle mi yaşıyorsun baban kızmıyor mu akşam çıkmana oje kullanıyorsun galiba yalnız ben karşıyım filan dedi neyse o gün de yağmur yağıyor şemsiye var bende tek o geldi yanıma beraber yürüdük enişte de dedi kız koluna girsene dedi bende yok yok olmaz felan dedim ağırlığımı koydum yunusta dedi zaten fazlasıyla yakınız dedi neyse bende onun videosu vardı o videoyu bana atıverir misin dedi nerden atayım dedim fark etmez dedim numaramı istedi whatdaptan gönderdim enişte de diyor ki yunusa kanka eve geçince akşamm konuşuruz seninle dedi yunus güldü sonra videoyu attım eve varınca teşekkürler dedi rica ederim dedim emoji attı bende emoji attım sonra görüldü attı iki gündür yazmıyor ben anlamadım neden böyle oldu konuşuruz diye düşünmüştüm bir de numarasını aldığımda son görülmesi açıktı dün kapatmış beden acaba

Çok uzun yazdığımın farkındayım ama ne olur yorum yapın bana ben bu durumu anlamadım çünkü neden böyle oldu sence ne yapabilirim?