Arkadaslar kafam çok karışık sorunum kendimle ama çıkamıyorum işte içinden ve uzun bir yazı?

lise sona geçtim gecen sene tasındım bu şehre, alısamadım hiç bir arkadas grubunun içine giremedim cunku baya dogudan baya batıya geldim insan karaketerlerini kendime uygun bulmadım ama her zaman cok iyi davrandım onlar benı adamdan saymadı. açığa geçtim bu yuzden dersaneye yazıldım ama bir insan bir yere alışmada neden bu kadar zorluk ceker anlayamıyorum boyle yerleşmiş arkadaslıkların ortasına gelıpte gayet iyi ankaşanlar saygı duyulan insanlar tanıyorum sorun bende ama ne. neyse hayatta bazı şeyleri dengede tutmakta zorlanıyorum çrneğin ; artık hayatta olgun davranmak zorundayım ama bunu itici bir şekilde yapmamalı ve içimdeki cocuguda öldürmemeliyim nerede nasıl davranmam gerektiğini bilmeliyim ve içgüdülerime güvenmeliyim kime nasıl davranacagımı bılmelıyım kendıme saygı duymayı öğrenmeliyim günlük hayatta zamanlama planlama yeteneğimi kaybettim resmen tek yaptıgım dersaneye git gel uyu ders calıs yemek ye. anlatabıldım mı bilmiyorum ama kendımı kanıtlama ihtiyacı duyuyorum her denememde başarısız oluyor sanırım
Arkadaslar kafam çok karışık sorunum kendimle ama çıkamıyorum işte içinden ve uzun bir yazı?