Biraz uzun ama birinden akıl almaya çok ihtiyacım var? Yardımcı olun lütfen? Çok üzülüyorum?

Sevgilim beni aynı kızla iki kez aldattı aynı iş yerinde çalıştığı bir kızla aldattığını itiraf etti çok ağladım çok üzüldüm o da çok pişmanım diyip ağlayıp yalvardı affettim o kızla aynı iş yerinde çalışmaya devam etti sevgilim kozdan nefret eder gibiydi kıza ortam içerisinde kaşar demiş kızı hep görmezden geldi zor da olsa bu olayı aşıp evlenecektik ama babam zorluk çıkardı sevgilimde o kızı arayıp helallik istemiş kızla görüşmüşler kızla aynı evde olunca sevgilim kızla yeniden bir şeyler yaşıyor kızara benden ayrıldığını söylemiş.. kız bana sevgilimle olanları anlatınca şok oldum sevgilim yine çok pişman kızı her yerden engellemiş kız her gün arıyor görüşmek için yalvarıyor ama sevgilim yüz vermiyor kız bu gün bana sözde helallik istemek için mesaj attı sevgilimden ayrılmam konusunda akıl verir gibi konuştu seni hep aldatır falan dedi sinirlendim ezik falan dedim Kıza inat sevgilimin baş harfini biyoma yazdım sevgilimi aradım ama affetsem mi çok kararsız kaldım çünkü evlenincede beni aldatır mı diye korkuyorum sevgilim namaza başladı alkolü bıraktı dine yöneldi çok değişti benimle evlenebilmeyi çok istiyor ama benim kafam çok karışık

Biraz uzun ama birinden akıl almaya çok ihtiyacım var? Yardımcı olun lütfen? Çok üzülüyorum?