Eğer konuşuyor olsaydık 3 4 haftalık olacaktık, her şey iyi güzeldi son görülme ile ilgili bişey dedim sıktım gibi oldu sanki o zaman tanışlı nerdeyse 1 hafta oluyordu, 2 gün falan bakmadı sonra gece bana yazdı 2 ye doğru hakkını helâl et biliyorum güvenini kırdım sana tekrar olalım demiyorum, kendimi iyi hissetmiyorum kötüyüm dedi, sadece neden kötü oldunı sordum "hataya gıtcem arkadaşlar mezarına". dedi konuşa bildi kadar konuştuk tatlıys bağlandı yarın konuşuruz şu an anlatcak halim yok dedi tamm dedim, yarın hiçbir şekilde yazmadı ben aradım böyle böyle konuşcktık, hani birbirimiz yanında olcaktık , herşeyi olacaktık sen dedin bunu dedim ama bana bir şey demiyorsun dedim, oda "her şey denmiyormuş" Dedi (birde ben dedim ki yazmayınca konuşmayı kestin sandım dedim, oda seninle alâkası yok seninle konuşmamı kesecek olcam kimseden çekinmem açıkca derim demişti) neyse az çok söyledi doğru ise, sonra dışarı çıkcm sende gel istersen yüz yüze konuşalim dedim iyi olur aslinda dedi haber ederim araba yok dedi, "otobüsten in travmay bin yapamam hastayım , annemgil etken gelirse arabayı alır gelirim" dedi , ben AVM geldim ona yazıyorum gelcen falan hiç mesaj bakmıyor arıyorm açmıyor aradıktan sonra mesaj atıyor "bizim iş yine iptal geç geleceklermiş" diyor, birde söz vermişti gelecem diye , ben dedim gelmeye çalış ama dedim, oda söz demişti. Herneyse yazıyorum sinirlendim msjlars bakmıyor daha sinir oluyorum arıyorum meşgul, arıyorum çalışıyor , wp den arıyorum başka görüşmede birdaha arıyorum normal çalışıyor, sinirlendim hakkım haram olsun vs şeyler dedim benimle hiçbir şekilde iletişime geçme dedim biraz daha aradım sonrada wp den engelledi. İnstgramda duruyordum normalde ama o wp den engelleyince bende engelledim, geri döner mi ki veya benim bir bahane ile adım mı atmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapayım bahane ile yazayım mı, o yazar mı, bilmiyorum ne yapacağımı, niye böyle yaptı anlamadım gitti sebepsiz yere bir şey demeden
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme de dedim yazayım mı diye, yazma kendini küçük düşürme dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yazma o senin döneceğini o yüzden de bir şey olmamış gibi davranacak bırak o döner
Zaten sen suçlu değilsin o suçlu bırak o koşsun arkandan
Döner mi neden böyle ysptı ki
Belki işi çıkmıştır gerçekten
Koşar mı sence arkamdan, pişman oldum keşke instagram dan çıksrmasaydım hiç değilse oradan beni götürdü
Görürdü*
Sorun işi çıkması değil ki hem bu 2 kere oldu hemde mesaj bakmıyor arıyorum açmıyor sonuçta haber bekledim
Bak eğer seni istiyorsa gelir durumu açıklar sen bir şey yapma engelini de kaldır belki sana ulaşmaya çalışır eğer hiçbir şey yapmazsa yeni birini bulmuştur net
Dedim ölen arkadaşları sklıns geliyordur üzülüyordur dedim, kendi kendime ama sesi de iyi geliyor onuda geçtim ne bilim açıklama yapabilirdi sramayım diye engellemek yerine açıklama yapa bilirdi, wp den 25 kere aradım için engelledi, inst dan ben kendim çıksrdım
Kendi kendime mahvettim sanırım
Hayır sen mahvetmedin sen buluşmaya gitmişsin o gelmemiş adam olsaydı gelirdi ya da telefonu açardı 10 sn telefona bakamayacak kadar meşgul olacağını düşünmüyorum senin bi hatan yok
Engeli kaldırdım wp ve instagram dan ama o wp den kaldırmamış hala, yeni biri olur mu bilmiyorum, bana şey demişti biliyorum sana eksik davranıyorum ama uzun süredir konuştum flört sev olarak konıştum yok ben alışmışım böyle demişti, birde instagram da bir şey farkettim takip etti kişiler bazen ***20 oluyor bazen ***14 kadar düşünüyor bir yükseliyor bir düşüyor
Peki sen ne yapmak istiyorsun
Meşgul değildi zâten ya, mesaj bakmıyor arıyorum kapatiyorum öyle bakıyor, sonra tekrar 2 3 kere arıyor öyle bakıyordum aramaları açmıyordu, birde ilk tanıştımız gün beni hemen annesigile anlatmış annesigil de bana ön yargılı yaklaşmış, o kızda seni bırakır sınav senen vs diye bazen düşünüyorum ailesinden dolayımı ki, birde dönse nasıl dönecek ki, bir sürü şey dedi yok hakkımı helal etmiyorum, benden bin kat üzl vs vs benimle hiç bir şekilde iletşime geçme
Ben bilmiyorum ilk defa bu gün yazasım geldi rüya bahanesi ile, ve instagram dan istek atsam da görsün beni diye, ama annem ikisini de yapma küçük düşürme kendini dedi, ama bana niyeyse küçük düşecek bir durum yok gibi geliyor ama bilmiyorum tabi terzi kendi söküğünü dikemez
Bence annesinden dolayı sana karşı bir soğukluk oluşmuş olabilir biliyorsun erkekler annelerinin sözlerini dinliyor
Eğer dönmesini istiyorsan annesinin gözüne gir
Ama bana demişti ki ben seni savundum öyle birisi değil iyi birisi dedim, demişti
Ve ilk tanıştımız günün yarının akşamı olmuştu aileme anlattım mevzusu
Annesin gözüne nası gircem kız emmdemd
Şöyle düşün annesiyle her dk aynı evde annesinin görüşü farklı ve annelerde görüşler değişmez o yüzden de oğullarının aklına girmek için ellerinden geleni yaparlar
Onların oturduğu apartmanda hiç gelip gidebileceğin birisi yok mu onla arkadaş falan olsan
Aynı şehirdeyiz, ama uzağız o meram ben otagar, konyadayın
Acaba sadece takip isteği atsammıki
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!