Biraz uzun ama üzgün yardımcı olur musunuz?

Eğer konuşuyor olsaydık 3 4 haftalık olacaktık, her şey iyi güzeldi son görülme ile ilgili bişey dedim sıktım gibi oldu sanki o zaman tanışlı nerdeyse 1 hafta oluyordu, 2 gün falan bakmadı sonra gece bana yazdı 2 ye doğru hakkını helâl et biliyorum güvenini kırdım sana tekrar olalım demiyorum, kendimi iyi hissetmiyorum kötüyüm dedi, sadece neden kötü oldunı sordum "hataya gıtcem arkadaşlar mezarına". dedi konuşa bildi kadar konuştuk tatlıys bağlandı yarın konuşuruz şu an anlatcak halim yok dedi tamm dedim, yarın hiçbir şekilde yazmadı ben aradım böyle böyle konuşcktık, hani birbirimiz yanında olcaktık , herşeyi olacaktık sen dedin bunu dedim ama bana bir şey demiyorsun dedim, oda "her şey denmiyormuş" Dedi (birde ben dedim ki yazmayınca konuşmayı kestin sandım dedim, oda seninle alâkası yok seninle konuşmamı kesecek olcam kimseden çekinmem açıkca derim demişti) neyse az çok söyledi doğru ise, sonra dışarı çıkcm sende gel istersen yüz yüze konuşalim dedim iyi olur aslinda dedi haber ederim araba yok dedi, "otobüsten in travmay bin yapamam hastayım , annemgil etken gelirse arabayı alır gelirim" dedi , ben AVM geldim ona yazıyorum gelcen falan hiç mesaj bakmıyor arıyorm açmıyor aradıktan sonra mesaj atıyor "bizim iş yine iptal geç geleceklermiş" diyor, birde söz vermişti gelecem diye , ben dedim gelmeye çalış ama dedim, oda söz demişti. Herneyse yazıyorum sinirlendim msjlars bakmıyor daha sinir oluyorum arıyorum meşgul, arıyorum çalışıyor , wp den arıyorum başka görüşmede birdaha arıyorum normal çalışıyor, sinirlendim hakkım haram olsun vs şeyler dedim benimle hiçbir şekilde iletişime geçme dedim biraz daha aradım sonrada wp den engelledi. İnstgramda duruyordum normalde ama o wp den engelleyince bende engelledim, geri döner mi ki veya benim bir bahane ile adım mı atmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapayım bahane ile yazayım mı, o yazar mı, bilmiyorum ne yapacağımı, niye böyle yaptı anlamadım gitti sebepsiz yere bir şey demeden
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme de dedim yazayım mı diye, yazma kendini küçük düşürme dedi
Biraz uzun ama üzgün yardımcı olur musunuz?