Napıcam ben uzun yazdım ama dertleşmem lazım😞?

Bir aydır konuştuğum biri vardı. Dertleşiyorduk geçmişle ilgili. Yaşadıklarımız çok benzerdi. Bundan önce sevgilim olmuştu uzun ilişkimdi ama aldatılmıştım kötü şeyler yaşadım. Bu konuştuğum kişi arkadaşlarımdan görmediğim ilgiyi desteği verdi. Ben kendimi anlattıkça karakterime huyuma vuruldu hoşlanmaya başladı. Kendimi çok iyi hissettim bana destek verince. Kendisinin de başından benzer durum geçmiş. Kimseyi sevememiş. Samimi olmaya başladı ben de karşılık verdim ( onun kadar fazla olmasa da). çok erken acele ediyorsun dedim hiç rahat değilim zaten devamlı diyordum. Neyse biraz zorlandık ama orta yolu bulduk. Daha onu tanıyamamıştım bile. Gitsek gidemiyorduk. Bazı sorunlar vardı eğitim farkı farklı şehirler falan benim açımdan değil ama annem çok ters bakıyor çok çekindim açıkçası rahat değildim devamlı tilkiler dönüyordu kafamda. Acele edip hemen sevgili olup üzmek üzülmek istemedim açıkçası geç olmadan söyledim ve onu kandırmadım hiç ne hissediyorsam söyledim. arkadaşça devam ettik zaten ama hep konuştuk. Son günlerde kötü oluyorduk ben bi şeyler takmıştım kafama emeklerimi çabalarımı görmeni isterdim dedi. Annesi söylemiş fark etmiş benimle konuştuğınu da falan. Çok kötü olduk konuşmayı kesti. Ben aradım gel dedim özür dilemek için. Keşke aramasaydım umutlanmış ama öylece kırgın bırakamazdım ki. Senin çiçek gibi bi kalbin var dedi. Ama yine de üzgündü seni el üstünde tutan yalansız samimi davranan bi insanı kırgın bıraktın dedi. Keşke aramasaydım öylece bitseydi en azından bana güvenmedi etmedi falan derdi. Yine kırgın bitti konuşmuypruz. Keşke daha sert davranabilseydim ama yapamadım yapamadık. İki gündür düşünüyorum olmayacsk gibiyiz ama arkadaş kalsak canımız yanar mı bilmiyorum zamanla belki.. aramak saatlerce konuşmak kendimi anlatmak istiyorum napıcam beynim durdu çok zor keşke hiç tanımasaydım diyorum bazen belki de onun ilgisi hoşuma gitti o da bu kadar hassas olmasa konuşmayı keserdik belki. hiç kırgın uyumazdık şimdi berbat oldu her şey çok abarttık belki de napıcam ben düşünmeden duramıyorum😞😞😞 dalga geçmeden samimi yorum yapacaklar yazabilir mi lütfen zahmet etmesin diğerleri
Napıcam ben uzun yazdım ama dertleşmem lazım😞?