Çok mutsuzum. Nolur uzun bir şeyler yazın bana?

Sevgilim beni 1 buçuk senedir yabancı kadınlarla yabancı kadınlarla tanışma flört uygulamasında aldatıyormuş. Sevgili olmuş onlarla aşk msjlarını gördüm. Cinsel amaçla da yazdığını itiraf etti sonradan sevgili olduk falan dedi. Kızlar da annesi yaşında arap kadınlar. Baya uzun süredir yiyormuş bu haltları. Terk ettim onu dün. Üstüne birsürü yalan söyledi bu seneler boyunca. 3 yıllık sevgilimdi. Mesaj yanımdayken geldi. Geçen sene de yanımda mesaj gelmişti ama beni inandırmıştı arkadaşım numaramı uygulamaya kaydetmiş falan dedi. Yedim. Neyse bana bu ihaneti layık gördü ama ben hala acaba ben onu ilişkimiz sırasında üzdüm mü diye düşünüyorum. Hatalarımı hatırlıyorum. Mesela bazen meraktan o tür videolara bakmıştım internetten çünkü öğrenmek istiyordum. Kendimi kaptırmadan izledim ama ona da sonradan söylemiştim.. Vicdanım rahat etmedi gizlemeye. Ama asla başka bir erkekle adam akıllı normal muhabbet bile etmedim. Neyse Ama yine de kendimi suçlayacak şeyler buluyorum. Bana yardım edin. Çok ihtiyacım var. Paramparçayım

Çok mutsuzum. Nolur uzun bir şeyler yazın bana?