Lütfen beni tam olarak anladıktan sonra yorum yapın? Konu ciddi? ciddi yorum bekliyorum?

1 senelik ilişkim var ilk zamanlar çok mutluydum ama sonradan çok farklı biri oldu onda onu sevmemi sağlayan özelliklerini kaybetti ama iyi bir kalbi var aylarca beni tutan tek şey iyi kalbi fakat ona karşı sevgim kalmadı onunla vakit geçirdiğim zaman hiç keyif almıyorum heyecanlanmiyorum ayrılmayı düşünüyorum fakat onun üzülmesini hiç istemiyorum birde şimdi askere gidecek ve benden ayrılırsan çok üzülürüm diye baskı kuruyor. Birkaç gün önce de şans eseri biriyle tanıştım normal arkadaş oldum sohbetini çok beğendim tekrardan heyecan duygum oluştu ve kendimi onun yanındayken çok güvenli ve ait hissediyorum. Onun bana karşı duygularının olduğunu öğrendim. Onu duyduğumda benimde içimde birşeyler vardı. Ama onunla arkadaş kalmamın veya görüşmeyi kesmemin daha doğru olacağını düşünüyordum. Ama ne dilim ne de gönlüm varmıyor. Çıkmazın içindeyim hem 1 senelik ilişkimin bitecek olmasına üzülüyorum hemde aynı anda ikisiyle de konuşuyor olmamın iğrenç hissini yaşıyorum. Lütfen yardımcı olun aklım kalbim ve vicdanım birbirine girdi. Sağlıklı düşünemiyorum.

Lütfen beni tam olarak anladıktan sonra yorum yapın? Konu ciddi? ciddi yorum bekliyorum?