Aklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum.
Sadece bir defa oturup bir kahve içmiş kadın ve erkek.
Bu buluşmadan sonra belki 3 gün konuştuktan sonra 3 sene hiç konuşmamış olsun.
Erkek kadını 3 sene sonra yol ya da mekanda selamı almaya bir kadın olsun.
Bu 3 sene içinde kadının bir ilişki olmuş ve 3 sene sonunda bitmiş.
5 gün önceye kadar hiç konuşmayan iki kişi ortak arkadaşı ile birlikte aynı ortamdayken kadın telefon numarasını (hiç görüşme zamanında erkek kadının numarasını geri dönüş olmaması nedeniyle silmiş) erkeğin telefonuna kaydetmiş olsun.
Şimdi soruma geliyorum bu iki farklı cins 1 defa görüşü bir kaç mesajlaşma süresi içinde erkeğin haberi olmadan flört etmiş olur mu?
Lütfen dalga geçmeyin.
Ciddi bir şekilde yorum bekliyorum
Sadece bir defa oturup bir kahve içmiş kadın ve erkek.
Bu buluşmadan sonra belki 3 gün konuştuktan sonra 3 sene hiç konuşmamış olsun.
Erkek kadını 3 sene sonra yol ya da mekanda selamı almaya bir kadın olsun.
Bu 3 sene içinde kadının bir ilişki olmuş ve 3 sene sonunda bitmiş.
5 gün önceye kadar hiç konuşmayan iki kişi ortak arkadaşı ile birlikte aynı ortamdayken kadın telefon numarasını (hiç görüşme zamanında erkek kadının numarasını geri dönüş olmaması nedeniyle silmiş) erkeğin telefonuna kaydetmiş olsun.
Şimdi soruma geliyorum bu iki farklı cins 1 defa görüşü bir kaç mesajlaşma süresi içinde erkeğin haberi olmadan flört etmiş olur mu?
Lütfen dalga geçmeyin.
Ciddi bir şekilde yorum bekliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bu tanıma aşaması olur flört denmez. ayrıca eski kiz kıskanç yenisi de gerizakali biriymis ki eskiden ve üç sene geçmiş üstünden buna rağmen bunu dikatte alarak sana verdiği tepki cok saçma
Flört kısmını ben mi yanlış biliyorum.
Değişen kavramlar mi var acaba diye.
Teksekkur ederim.
Her zaman soru soran biri değilim.
Ben mi yanlış düşünüyorum diye merak ettim.
Tekrar teşekkürler
sizinki doğru. rica ederim
ama bekleme açıkça konuş anlat ve bitir
Özelden yazdım ama göremediniz galiba
hiçbir şey anlamadım, keşke noktalama işaretleri kullansaydın. Sadece bir erkek ve bir kadının kahve içtiğini anladım
2 kişi düşünün bir erkek bir kadın.
Erkek kadını tanımak istiyor belki kısa sürecek belki uzun bir şeyler yaşmak istiyor.
Bunun için her iki tarafında birbirini tanımak için zaman ihtiyaci gerekir ya.
Öyle bir durum
Ama söz konusu senaryo şöyle devam ediyor.
Ben o kadınla sadece 1 defa görüştüm o da 45 dk.
Arkasından 3 ya da 5 mesj atıldı karşılıklı.
Daha sonra kendisi bana bir dha mesaj atmadı.
Bende haliyle benimle konuşmak istemediğini düşünerek ne yazdim nede aradım.
Üzerinden 3 sene geçti ve 3 senenin sonunda yolda ve bir kaç yerde karşılaştık selam vermeme rağmen herhangi bir karşılık alamadım.
Daha sonra ortak bir başka arkadaşım başka bir kadınla tanıştırdı.
Sohbet Muhabbet devam etti.
Telefonlar alındı.
Sohbet muhabbet basladiktan 2 gün sonra yeni tanıştığım kişiyle ,3 sene önce konuştuğum kişi meğer iki arkadaşmis.
Sohbet arasında ben geçiyorum.
Daha sonra eskisi yeni tanıştığım kişiye ne dese beğenirsiniz.
Biz onunla flortlestik bana yürüdü demiş
Bu konuşmadan sonra yeni konustugum kadın bana bir daha dönüş yapmadı.
Numaramı WhatsApp dan sildi.
Bana hiç bir şey sormadı bu konuyla alakalı.
Mevzu bu kadar.
Ben bilmeden kaç kişiyle flörtesiyorum.
Bunu bilemem lazım.
Şimdi anlaşılır olmuştur umuyorum.
Evet anladım. Bu tanışma görüşme aşamaları her insan için farklı anlamlara geliyor. Aynı şeyi benimle yaşamış olsaydın o geçirdiğimiz süreyi sadece görüşmek tanışmak olarak nitelendirirdim, benim gözümde durum bundan ibaret olurdu. Ama o kişiye göre flört etmişsiniz. Bazı insanlara göre de flört dönemi sevgili olduklarını sanmaları ile geçiyor. Yani kısacası bence sadece tanışmışsınız görüşmüşsünüz, ortada flört denecek kadar ciddi bir şey olmamış.
Aklını kiraya verenler benden uzak Allah'a yakın olmus
Flört olmaz o bence öyle sohbet amaçlıdır
Flört etmemiş.
maalesef benim haberim yokmus ya.
Yeni ogrendim meğer ben ne şerefsiz karaktermisim hepsini o şekilde yaparak konuştuklarımı ( flörtlerimi ) aldatıyor musun.
Şaka gerçekten şaka
Flört sayılır ama bu karşılıklı olan bi şey. Neden bana yürüdü gibi tabir kullanmış kadın. Çok itici
Peki flört olabilmek için bir şey yasamamız gerekmez mi?
45 dk dışarda oturup bir yerde muhabbet etmemiz buna nasıl bagdastirilabilir.
Karşılıklı mesajlaştınız.. birbirinizi biliyorsunuz. Ne smaçla konuştuğunuzu.. tabi ki de flört olur. Bir şey yaşarsanız flörtten ötesi zaten. Bir dakika siz flörtlerinizle bir şeyler mi yaşıyorsunuz? Hahaha ben tuhafım ya da siz çok genişsiniz
Bu şekilde düşünüldüğünde o zaman benim sayısız flörtüm var.
Otelde Resepsiyonist olarak görev yapıyorum yeri geliyor iş ile alakalı yeri geliyor iş haricinde bir sürü kadınla sohbet ediyorum.
Bunlarda mi benim flörtüm Allah'ım ben ne yaptım demeye başladım
Ben sadece sohbet ediyorum sadece
bir şey yaşadığım falan yok.
Bir ayrıntıyı atlıyorsunuz
Ben bir şey yaşadığımı soylemedim yaşadığımız konusunda iddiası olan karşı cins olan kişi yukarda gayet net anlattığımı düşünüyorum
Ben her konuştuğunuz insan demedim. Konuşma amacınız aynı olan kadınları kastettim
Nedir o ayrıntı
Sevgili olur ciddi ilişki olur o amaçla konuşamaya başladığınız her insan sizin flörtünüz
İlk başta tanımak zaman geçirmek gezmek tanıdıktan sonra da belki bana göre biriyse ileriye dönük olarak düşünmek.
Ama sadece o kısa süre olan görüşmek oldu zaten.
Gerisi gelmedi ki benimle görüşmek istemeyen o kişi.
Gitmiş bana yürüdü demiş.
Benimle flört etti demiş.
Tamam ama benim biriyle sevgili olabilmem için zaman geçirmem tanımam onunda bana ilgi duyup bir adım atması gerekmez mi?
Bunların hiç biri olmazken
Sevgililik ayrı bir kavram. şu an bunu konuşmuyoruz.
Tamam ben sizin yazdığınıza cvp olarak yazdım
Durum yukarda anlattığım gibiyken bu kadar kısa sürede nasıl birini tanıyabilirim.
Ve hal boyleyken benimle konuşmak istemeyen birine mesaj atmazken , aramamisken nasıl flört etmiş oluyorum onu merak ediyorum
Sizinle konuşmak nedense beni yordu. Gerçekten bu arada abartı değil ahshshah. Bakın son yazışım.. bir insan ile eğer tanışma ve ciddi ilişki düşüncesi ile 30 dk da olsa bir yerde oturup çap içtiysem sorular sorduysam vs bu flört olur. Hiç bi şey yoksa geçmişte ve sadece ilk amaç tanışmak ise girmez buna. Kadın abartmış yaşananları. Takmayın yol verin işte
Ben özür dilerim siz kusura bakmayın eğer sizi yorduysam.
Böyle bir geri dönüş olunca kendimi sorgulamaya başladım.
Tekrar özür dilerim.
Sorun yok. Belli ki sizin için önemli bi mesele. İyi geceler tekrardan
İyi geceler.