Ciddi ve olgun yorumlar bekliyorum?

Arkadaslar ben 4 senedir aralikli sekilde ve son 4.5 aydir hergun madde kullanan biriydim kurtulmak icin ve ailemin dislamasi sonucu artik kendi yoluma bakmaya karar verdim gun memlekete gldim oncelikle kendimi toplayip sonra dondugumde ise girip birikim yapip ailemden ayrilmam gerektini dusunuyorum nyse konu su; ben uzun zaamndan beri kopek sahiplenmek istiyordum ve memlekete gelip maddeyi birakma donemimde mesgale bi dost bi seyler olsun diye abime soyledim ve sahiplendik. Neyse annemle zaten surekli tartsmalarim devam ediyor kopegi sahiplendik ve annemin surekli kopekten anlamiyosun bilmem ne demesi disari cikarsam niye cikardin birz oyun oynatip eve getrsem ilgilnmiyosun demesi mama versem surekli verme demesi vermesem kopegi oldurursun demesi beni cok bunalima soktu ve kendimi cektim cnku tum hevesimi aldi bu seferde ilgilenmiyosun kopekle oldu gidince satacam dedi oyun oynuyorum seviyorum kopekle tek olunca ama bu seferde abine alisti ona baya bi alisti demeleri beni tamamen soguttu. Bilmiyorum kuruntumu yapiyirum yoksa gercekten dislaniyomuyum? daha cok bunalima girmeye basladim. Sizin dusunceniZ nedir?
Ciddi ve olgun yorumlar bekliyorum?