Ciddi yorumlarıınızı bekliyorum? lütfen yardım?

arkadaslar bir yakınım 5 senedir meth kullanıyor aralıklı içiyodu bazen birr kaç ay bazen 1 sene bıraktığı zamanlar oldu ama son 2 aydır durmadan içiyor 24 saat durmadan içiyor ara vermeden sürekli elinde güne başlıyor baslıyor içmeye gün bitene kadar her gün bu sekılde Şu an çok zayıfladı ççokta çirkinleşti dışarıda nasıl gezebiliyor anlayamıyoruz insanlıktan çıkmış bir vaziyette ama hiçbirseyi umursamıyor çok korkusuz çok tehlikeli işler yapıyor ve çok acizleşti çok eziliyor kendını hertürlü çevresine ezdirdi böyle biri değildi yoldan kıyafet topluyor evi var ailesi var ama o boş binalarda yatıyor hiçbirseyi umursamıyor geçenlerde dolu silahı torbacıya vermiş karsılığında meth ve para almış silah abisinin üstüne hayatını çok normal bi sekılde hiçbıse olmamış gibi yasıyor yüzü berbat bi halde ama biseyi yok gibi gayet normal sokakta geziyor arada evine gidiyor bise yiyio ve ya uyuyor tekrar çıkıyor bazen bir kaç gün gelmiyor eskidende vardı sesler duyduğğunu sölüyordu sanırım sesler dahada şiddetlenmiş insnların düşüncelerini hissediyor anlıyor insanların düşüncelerini anladığı için methı bırakmak istemiyor insanların gerçek yüzünü bana gösteriyor diyor. asosyelde biri oldu duyduğu sesler ona meth verilmediği baska seyler verildiğini sölüomus sonra şizofreni olmuş diye sesler duyuyormuş şizofreni diye ağlayan sesler duydunu sölüyor. yakında ya ölür ya da başına buyuk bela alcak diye sessler geliyomuş kulağına herşeyi çok normal karsılıyor. siz bu duruma ne diyrosunuz ne yapılmalı düzelirmi lütfen yardımcı olun?

Ciddi yorumlarıınızı bekliyorum? lütfen yardım?