Ciddi yorumlar bekliyorum?

Arkadaşlar, şimdi sorum şu ben agresif biriyim. Çabuk sinirleniyorum ve sıkıntıya gelemiyorum. İnsanlarla bi olay hakkında tartışma halindeyken çok yersiz ve saçma davranışlar yapabiliyorum. İletişim sorunu da yaşıyorum bazı şeyleri yanlış anlama gibi huylarımda var bide havalı biriyim havalı gözükmeye özen gösteren biriyim gergin tavırlarım var. Hep takdir edilme beğenilme isteği var mesela çalışırken işimi her zaman iyi sekılde yapmaya önem veriyorum biri bana iş gösterdiği zaman onu yapmak istemiyorum çünkü yapacağım İşi ben zâten biliyorum. Birinin söylediği şeyi yapınca kendimi becerikisizmişim gibi hissediyorum. Çalışma hayatımda olsun insanlarla iletişim veyâ gündelik hayatımda insanların hakkımdaki düşüncelerini hep önemsiyor ona göre davranıyorum. Küçük görmesin ezik görmesin vs vs. Yani bunu istemsiz yapıyorum çalışrken niyeyse sinirli biri oluyorum. Evde ailemin için'de gereksiz neşeli herşeye Gülen sürekli herkesle şakalaşan biriyim sürekli yorgun uykulu ve morali bozul bi halim var. Neden böyleyim bu arada ben madde bırakmış biriyim bundan da kaynaklı olabilir mi? Bu yaşıma kadar çokta ağır şeyler yasamış biriyim. evim dışında bi ortamda felan kimseyle şakalaşmayan mesafeli somurtkan sinirli ama aslında duygusal utangaç biriyim. Temiz kalpliyim cıvık biri değilim. Tuaf biriyim normal insanlar gibi nasıl olabilirim 🤔🤔

Ciddi yorumlar bekliyorum?