Ya da mecburiyeten olan yalnızlığınızı façayı ele vermemek için tercihen gibi mi lanse ediyorsunuz? :)

Ya da mecburiyeten olan yalnızlığınızı façayı ele vermemek için tercihen gibi mi lanse ediyorsunuz? :)
Benim yalnızlığım maalesef tercihim değil.. daha çok mecburiyetim. çünkü güvenemiyorum kimseye zaten güven veren kimse de yok. ya da beni seven değer veren birisi de yok. tabi ki de akraba falan var ama onlarla da samimi değilim zaten. yani yardım istesem mesela geçiştirirler ya da çok dert etmezler bunu.. bunun dışında aşk olarak da zaten aşka inancım pek kalmadı bu zaman da..
Çok ortada bi konu benim için. Nerden bakarsanız oraya göre değişir. Mecbur değilim ama tercihim de değil. Biraz vazgeçmişim gibi. Üstüne pek düştüğüm bir konu değil açıkcası. Zamanı benim için birazcık geçmiş gibi ama geç kalmış da değilim. Akışına bıraktım, olacağı varsa o gelir beni bulur illaki bir yerlerde bende ona denk gelirim. Müdahil olmayı düşünmüyor değilim bu aralar. 😃
Cevap
10Cevap
Hayatta mecburiyetim olmadan çok zaman kaliteli yalnızlığın keyfini sürdüm ben. Yalnız isem benim tercihimdir.
Olduğu gibi lanse ediyorum.
Tercihim
Zorunlu mecburiyet oldu ama benim seçimim değildi...
Güvenmediğim için kimseye, tercihen değil mecburen yalnızım evet🍀🗝️
Yalnız değilim. Ama yalnız kalmayı tercih ediyorum.
Valla ikiside sanırım aman illa sevgilim olsun die arayıştada değilim
yüzde elli mecburiyet yüzde elli tercih ortaya karışık
Niçin öyle ki
Gayet tercihan ve gayet mutlu. 😎🧿
İnan bunu cevabını bende çok merak ediyorum
Bende anlama tercihim değil o kesin
Keşke yalnız olsam. Tercihim olurdu
İkisinin ortası diyelim
Biraz ondan Biraz bundan
İkisinin ortası işte
Bende bilmiyorum
Tercihim