Yalnızlık seçim olabilir mi diye sormuştum hocama o'da bana aynen şöyle söylemişti; Yalnızlık bize batmaz demeyin yalnızlık herkese batar. Şimdi batmazsa belli bir yaşa gelince muhakkak batacaktır.. Biri olmalı hayatında güvenebileceğin varlığıyla güç alacağın biri..
Yalnızlık gerçekten bir süre sonra batar mı?
Yalnızlığınız sizin seçiminiz mi yoksa mecburiyetten çektiğiniz bir yalnızlık mı?
Hayatını paylaştığın, acıları ve zorlukları birlikte yüklendiğin, beraber gülebildiğin, omzunda ağlayabildiğin bir yol arkadaşı, ömür yarısı olsun herkes ister ama nasipten ötesi olmuyor kuzum, Allah bir yağmur yürekliyi sol yanımıza koyana kadar yalnızlığa devam, misafir oyuncu istemiyorum hayatımda, gelecekse yüreğime ev sahibi olmaya gelsin, başımın üstünde yeri var :-)
Yalnızlık belli kenidini tanıman iyicen çok iyi bir süreç. ancak tanıdıktan sonra her şeyin bir sınırı olduğu gibi yalnızlıkta bitmeli ki öğrendiklerinle daha iyi bir hayat kurasın kendine.
Her yalnızlık içinde biraz da eksiklik barındırır bence. En azından ben böyleyim. Yanımda birbirini elini tutup gülüşen insanlar görünce yüreğim burkuluyor. Kendimi eksik ve yarım hissediyorum. Siz ne kadar güçlü olursanız olun yalnızlık suyu yavaş yavaş aşındıran kaya gibidir. O kaya ne kadar güçlü olsa da suyun gücü karşısında yavaş yavaş eriyip gider.
yalnızlık her zaman seçim dir kimse kendini kandırmasın mecburiyet yoktur... insanların işine gelmediği için yalnız.. kriterlerine uymadığı için yalnız... her şeyin insanın kendisinde başlar kendisinde biter...
Herkes bir gün yalnız kalır. Üstelik bu yalnızlık fazlaca sağırdır. Git dersin gitmez. Misafirin varsa bile laf dinlemez. Gidenlerin gelmez olur bir bir. Bunu anlayınca batıyor en çok.
Yalnızlık seçim olsa da mutlaka birgün canımızı acıtacaktır. Ve öyle bir acıtır ki keşkeler başlar. Keşke dememek için hala imkanımız varken sevmeli ve sevilmeliyiz 😊
yalnizlik ister secim olsun ister mecburiyet uzun sureli yalnizliklar insana batiyor birisine ihtiyac duyuyor insan yaninda sefkate ilgiye ihtiyaci oluyor
En İyi Cevaplar