- +1 yıl
Yalnızlık kimisi için tercih kimisi içinde mecburiyettir. Kimisi yalnız kalmayı çok severken; kimileri de yalnızlıktan hoşlanmaz. Ama ben yalnızlığı mecburiyetten değil; tercih ettiğim için seçiyorum. Tercih ediyorum çünkü kendimle başbaşa kalıp sevdiğim bana keyif veren şeyleri, insan kalabalığından uzak, dğnya karmaşasından uzak daha huzurlu oluyorum. Sakinliğin tanımı gibidir bende yalnızlık. Bana eşlik eden kahvem olur, kitaplarım olur. Bazende gökyüzünde izlediğim bulutlar olur. Yalnızlığı seçerim hep; seçimimdir benim ve sadece keyfini sürerim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Yalnız kaldığım zamanlar çoğunlukla benim kendi tercihim oluyor en büyük ihtiyaçlardan biridir yalnız kalıp insanın kendini dinlemesi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- +1 yıl
benimkisi biraz mecburiyet şu anki yalnızlığım
tercih ettiğim bir dönem olmuştu tabi.10 Yorumla - +1 yıl10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tamamen tercih, yalnız kalmak istediğimde kendime bu fırsatı veriyorum.
10 Yorumlaİkisi de değil. Yalnız olmaya mecbur değilim ama ben şimdikiler gibi daldan dala atlayan erkeklerden de değilim. Bir defa sevip ömürlük ilişki istiyorum bu yüzden zor seçiyorum.
10 Yorumla- +1 yıl
Mecburiyet kuzum , herkes kendi isteğiyle yalnızlığı seçmez demi? terk eden biriylede tekrar gidip kapısına dayanmazsın yani kuzu.
10 Yorumla Yalnız kalmak istiyorum ama kimse beni rahat bırakmıyor bir türlü geçmişte sohbetim olmuş insanlardan kopamıyorum./
10 Yorumla- +1 yıl
Mecburiyet. Çok yakışıklı olduğum için güvenmiyorlar, benimle sevgili olmak istemiyorlar. Hiç sevgilim olmadı :(
10 Yorumla her ikiside aslında hep hötü insan çıktığı için tercihen ver mecburen yalnızım
10 Yorumla- +1 yıl
Mecburiyetten sonra da buna alıştım ve tercihim oldu.. pişman değilim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 848 cevap paylaştı. ruh eşini bulamama sorunsalı yoksa yalnızlığı neden tercih edeyim ki :(
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ben kadınlarla konuşamadığım için mecburiyet, benimle konuşan kadınlarla da konuşmadığım için tercih... Yüzde elli elli...
10 Yorumla - +1 yıl
Tercih. Kendimle bile baş edemiyorum. Bir başkasına sadece üzüntü ve melakoli verebilirim
10 Yorumla İlk başta tercihti ama şimdi mecburiyet. Yani şimdi yalnız olmak istemesem bile konuşacak arkadaşlık ilişkisi kuracak biri yok
10 Yorumla- +1 yıl
Tercih edilen yalnızlığın adamıyım.
10 Yorumla tercih ve huzurun anahtarı sanırım
10 Yorumla- +1 yıl
bazıların tercihidir bazıların mecburidir
10 Yorumla - +1 yıl
keyfimin dışa yansıması
10 Yorumla - +1 yıl
Tercih ve bahtsizligimdan dolayi mecburiyet
10 Yorumla - +1 yıl
Yerine göre değişiyor
10 Yorumla - +1 yıl
mecburiyetten yalnızım
10 Yorumla Mecburiyet sanırım kaderimde sevilmek yok 😒
10 Yorumla- +1 yıl
Tercihte var ama mecburiyette
10 Yorumla - +1 yıl
Yanlizlığı seçeyim mecburiyet bana göre değil
10 Yorumla - +1 yıl
Bir süreden sonra gerekli
10 Yorumla Tercih Değil Yanlız Bırakıldım
10 YorumlaBilemiyorum. Mecburen tercih etmiş olabilirim.
10 Yorumla- +1 yıl
Bazı durumlarda tercih ediyorum yalnızlığı.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. İstek, arzu, şehvet hepsi
10 Yorumla- +1 yıl
Mecburi
İnsan sevdiğine sarılmak ister10 Yorumla - +1 yıl
Şimdilik tercih
10 Yorumla Tercih.
10 Yorumla- +1 yıl
Tercih benim icin
10 Yorumla - +1 yıl
Mecburiyet.
10 Yorumla - +1 yıl
Mecburiyet
10 Yorumla - +1 yıl
Yalnız değilim ama birlikte de değilim. Değişik
10 Yorumla Değişir herkese göre
10 YorumlaTercih
10 Yorumla- +1 yıl
Alınan ağır darbelerden sonra evet mecburiyet..
10 Yorumla Tercih.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Tercihim
10 Yorumla - +1 yıl
Mecburiyet
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. tercih
10 Yorumla- +1 yıl
Mecburiyet
10 Yorumla - +1 yıl
Tercih
10 Yorumla - +1 yıl
Tercih