3 yıllık ilişkim var evlilik için adımlar atıyorduk evlilik teklifi etmişti ama son 1 yıldır felan umursamıyor değişir diye bekledim değişmedi umursamayıp beni küçümsemesi bazen hakaret etmesi ben kötü olduğumda olayı kendisine çevirip karı gibi trip atması ben hepsini göz ardı ettim hepsini affettim bende de suç vardı dedim benim yüzümdendir kendisi asker dedim zor hayatı var ondandır ama ne benim yüzümden ne mesleği yüzünden kendisi beni manipüle etmeye o kadar alıştı ki ben her şeyi kabul ettikçe daha da yapmayan başladı. Bugün ondan ayrıldım konuşmak istediğimi söyledim mesajıma bakmadı oyuna girdi bildirimi geldi gittim izledim oynuyordu gerçekten ona söyledim ben oyun oynamadım dedi aradım açmadı bende ses atarak ayrıldığımı dile getirdim geçirdiğimiz süre ve anılarımız dan dolayı kısa olmasın dedim 10 dklık bir ses kaydı kısa kısa ve kendisi ne yaptı son ses kaydını dinledi ve yine kendini haklı çıkarttı ben seslerde ayrılıktan bahsettim saatler sonrasında geldi ve önce bana laf etti sonra bugün başına gelen bir olayı gülerek yazdı. Bu kadar mı umursanmayacak biriydim ya en azından seslerimi dinleyebilirdi dinlemiceksin madem yazma bugün naptın yazma ben bu ilişki için her şeyimi verdim ilk başlarda havalarda uçarken sonradan beni yerin dibine soktu belki de ben her şeyimi verdim diye tüm suçlu benim onun her istediğini yerine getirmeye çalıştım aileme karşı onu savundum tüm vaktim onundu canımı istese gözümü kırpmadan verirdim verirdim ben bu yüzden kaybettim size tavsiyem gerçekten erkekler için bu kadar kendinizi feda etmeyin kimseyi hak ettiğinden fazla sevmeyin sonra siz yarı yolda kalıyorsunuz o benim her şeyimdi şimdi ben kimsesiz kaldım 😭 ne yapcam ne yapmam lazım hiç bilmiyorum hayatım alt üst oldu o güzel sevilen kızların yerinde olmak isterdim 😔
Her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu güzel şeyinde sonuna vardım
Günün şarkısı
🎵tam da bugün ( sıla )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar