Derdimi anlatacak kimsem yok?

Hepinize merhaba arkadaşlar 2 sene içinde tanıştığım biriyle geçen sene nişanlandık ailesi çarşaflı ben ki croplarla taytlarla dolaşan kızım onlara uydum uyum sağladım tunik giydim dolabım tunik dolu bir türlü sevemediler beni 2 ay sonra düğünüm olucaktı olamıyor
Ben nişanlıma aşık olmuştum * diyorlardı şöyle böyle diyorlardı ben aldırış etmedim şiddet vardı aramızda ben sinir hastası bir insanım ama etim ne budum ne ona vurunca ne kadar acıyabilir ama o da bana şiddet gösterdi ben 1 vurduysam 10 kayı ile 3 vurdu yeri geldi ben vurmadan vurdu aramızda saygı kalmamıştı ve geçtiğimiz aylar para lafı dönmeye başladı içim yavaş yavaş kırılmaya başlamıştı ve gel gelelim asıl konu ben nişanlıyım ortada altın takı hiçbir şey yok nişan alyansım bile gümüştü nişanımı annemler dernek tutup yaptılar nişan masrafı abiye vs için bana kaynanam 4000 tl verdi şimdi durumu yok vs diyenler olur durumları vardı.
Görümcem de nişanlandı ve damadına altın alyans aldı nişan günü herneyse biz bir de kaynanamın zoruyla ki şöyle işte nişanlıyız biz ama yanyana oturamıyordum nişanlımla neymiş imam nikahı imam nikahı da kıydırdık bu esnade benimle cinsel ilişkide yaşadı nişanlım herneyse bayram geliyor bayramlık yok geline takı yok geline kaynanamla tartıştım sonra nişanlıma dedim hep böyle sessiz mi kalacaksın biraz sesini çıkar diye o da tartışmış onlarla çok pasif kalan biri aile konularında savunmasını bilmiyor görümcem dişini geçiriyor o geçiremiyor velhasıl sabahına da nişanlım onun tarafından oldu ben buna sinirlendim aramadım hiç ve o da aramadı gidip resimlerimizi tarihleri silmiş ve bu nedenle nişan atmayı istiyorum, ben onu kafamda bitirdim.
Ama çevremde kalmadı kimsemde çok yalnız hissediyorum onun için değil yalnızlığım için böyleyim herkes yok 2 güne barışırsın edersin diyor beni sevmeyen aileye nasıl kendimi sevdireyim sırf başım açık diye beni istemediler.
Şu an yalnızlığıma çok üzülüyorum sizce haksız mıyım?
Derdimi anlatacak kimsem yok?