Uzak mesafe ilişkim var, zor günlerimde yanımda oldu. Annem vefat edince ilgisi azaldı, ne yapmalıyım?

Gizli Üye

4 yıldır uzak mesafe ilişkim var.1,5 ay önce annemi kaybettim cenaze haberini aldığında geldi yoğun bakım sürecinde de gelmişti fakat annem öldükten sonra doğru düzgün arayıp sormadı oysa ki ona en çok ihtiyacım olan dönemdi. Bunu defalarca dile getirmeme rağmen hastayım yatıyorum işle ilgili sıkıntılarım var gibi sebepler sundu. Bugün en sonunda ilişkimizin devam edip etmediğini sordum çünkü ben aramasam yazmasam asla arayıp yazmıyor.. Hayatında başka biri olup olmadığını sordum.. Hayatımda senden başka kimse yok diyor ilişkimiz devam ediyor diyor ama bana son zamanlarda sürekli evlilik düşünmediğini söylüyor tamam da ben evlilikten hiç bahsetmiyorum ki bugün ona da söyledim neden bana bunu sürekli hatırlatıyorsun ben sana evliliğin lafını dahi yapmıyorum dedim nereye kadar sevgili olacağız sen ne istiyorsun diyor ben bişey istemiyorum sadece seni çözmeye çalışıyorum dedim bitti demiyorsun ama bir ilişkide gibi de davranmıyorsun sürekli evlilik istemediğini hatırlatıyorsun sen evlilik istiyorsun yani dedi ben öyle bişey demedim diye cevap verdim. Kafasının çok karışık olduğundan her şeyin üst üste geldiğinden bir baltaya sap olamadığından bahsetti çok fazla üstüme gelme dedi ara verelim toparla kafanı dedim olur dedi belki de hayatında yeni biri vardır kafan o yüzden karışmıştır ama bana karşı dürüst ol beni bu belirsizlikte bırakma diyorum hayatımda senden başka kimse yok diyor Mağdem derdin ara vermekti neden şeffaf olmuyorsun diyorum ara vermeyi sen istedin hayatımda senden başka kimse yok diyor benim kafam gerçekten allak bullak oldu sizler bu durumdan ne anlıyorsunuz?

Uzak mesafe ilişkim var, zor günlerimde yanımda oldu. Annem vefat edince ilgisi azaldı, ne yapmalıyım?
14 Cevap