Annem 54 yaşında öldü. Ben kimsesiz kaldım artık nasıl yolumu bulurum bilmiyorum tavsiyeleriniz neler olurdu?

7 gün olacak. Ailem ayrı ve başkaları ile evli. Babam çok lanet bir adamdı anama çok çektirdi kalbi çok güzeldi anamın ama ona çok dayak attı inanılmaz işkenceler etti hakkım helal değil sürünsün babam herkese söylüyorum. Anam da ben 10 yaşinda iken darp raporu alarak boşandı yıllar sonra iyi biri ile evlendi tam yüzü güldü dedik. Anneden genetik olan kalp ritim bozukluğu tedavileri yakasını bırakmadı felç oldu yatalak kaldı. Üstüne Rabbim kalp krizi geçirtti ve çektirmeden canını aldı. O kadar ağladım ki bana inanılmaz bir ana ve baba oldu babam 12 senedir beni aramadı şimdi anam ölmüş diye başka adamla oturamaz kızım , oturduğu yer de kötü başına bir iş gelecek diye yeri göğü inletiyor. Ben zaten acılıyım. Anam benim en iyi dostumdu. Ben hayatımı kaybettim. Şimdi yolumu nasıl bulacağım bilmiyorum babam darbe vurdu anam zamansız gitti insanın bu hayatta kimsesiz kalması çok kötü ben inanılmsz sabırlı biriyim ama bu hayatta neyle karşılaşırım bilmiyorum korkuyorum. Kendimi hiç bozmadım ailemi utandırmadım evlenecek kimse de yok etrafımda güzel okumuşta biriyim ama babamdan dolayı evlilikten hep çok korktum çünkü arkamda babam yoktu
Annem 54 yaşında öldü. Ben kimsesiz kaldım artık nasıl yolumu bulurum bilmiyorum tavsiyeleriniz neler olurdu?