Vefat eden eşimi özlüyorum hayatıma nasıl devam edeceğim?

2021’de evlendim, 19 yaşındaydım, eşim 22. 4 yıllık bir ilişkimiz vardı, ikimizin de ailesi istemedi. Çok zorluklardan geçtik, çok ağladık, evlatlıktan reddedilecektim, ama bir şekilde aileleri ikna etmeye başardık. Evlendikten 2 ay sonra trafik kazasında kaybettim. O günden beri hayatıma devam etmekte çok zorlanıyorum. Baba evine geri döndüm ama ölü gibiydim. Hayattan zevk alamıyorum, tüm gün ağlıyordum, mezarının başında yatıp kalkıyordum, i*tihar teşebbüsünde bulununca psikolojik destek almaya zorladı ailem. Bir sene psikolojik destek aldım. Ama hiçbir şey düzelmiyor. Onunla beraber kurduğumuz onca hayal yok… Şu an 24 yaşındayım ailemle yaşıyorum, çalışıyorum. Ailem durmadan biriyle tanışmam için ısrar ediyor, ölenle ölünmezmiş, hayat benim için devam ediyormuş, gençmişim vs. ben hiç yaşıyor gibi hissetmiyorum. Anneme görücü için yazanlar oluyor hepsini geri çeviriyorum. Her akşam eski mesajlarımızı, fotoğraflarımıza bakıyorum. Allahım onu rüyalarıma soksun diye her gece dua ederek uyuyorum. Onu çok özlüyorum… ben hayatıma nasıl devam edeyim siz söyleyin 😪

Vefat eden eşimi özlüyorum hayatıma nasıl devam edeceğim?