Ölen eşimi çok özlüyorum. normale dönemiyorum ben napıcam?

2006 evlendik, evlenirken pek tanımıyordum. ilk onu tam olarak gerdekde gördüm. ama okadar sevdimki deli gibi aşık oldum. en tutkulusu en derini.2sene yanında konuşurken bile heycanlanıyordum. işteyken özluyor bir kamera bir şey olsada onu evden dogru izlesem diyordum. işten gelmesini camda bekliyordum. nöbetde oldugu gun bir gün önce giydigi pijamasıyla uyuyordum.3.5sene evli kaldık ve aniden öldü kalp krızinden. onu ilk ben gördüm. ne oldugunu anlamadım mutfakda yıgılmıştı. dişleri kenetlenmişti. dişlerini açmaya çalıştım ama çok güçlüydü ellerim kanadı. tansiyonunu ölçmeye çalıştım ama kendi panigimden becermeedim neyse nice sonra ambulas geldi ama geri gelmedi. ölum tarihi 2010. ben benden gittim. ben yarım kaldım. ben maffoldum. depresyona girdim. panik ataklar geçirdim. aflama nöbetleri. hoca hica doktor doktor gezdik.8 sene bitiyor. ama ben kendime gelemedim. evden pek çıkmıyorum. hep yemek yiyorum. uykum düzensiz.30kg. fazla kilo aldım. mutsuzum. onu çok özledim. kokusunu özledim. bugün yine allahım bu sakamı dedigim günlerden biri
Çok yorgunum. daha fazla anlatamıcam aglamakdan boguldum. kısacası ben nasıl normale dönücem.2önce baktım dogan çocuklar büyümüş. okula başlayanlar bitirmiş. meslek sahibi olmuşlar. kimisi yurt dışında hayat kurmuş. kimisi evlendi 2çocugu var. kimisi yeni bir dil ögrenmiş. ama ben aynı yerdeyim. çakıldım kımıldayamıyorum. hayat bitiyor daha ne kaadr yaşıcagım belli degil.30. yaşındayım. eşim öldügünde 27 di. her an ölüm gelebilir. yıllarımı böyle geçirmek istemiyorum. ama bir sey yapıcak ne istegim ne halim var. napmalıyım arkadaşlar. son bir tavsiye sevdiginizin eşinizin kıymetini bilin. onu sevin mutlu edin. sık sık sevdiginizi söyleyin.
Ölen eşimi çok özlüyorum. normale dönemiyorum ben napıcam?