Eski eşim vefat etti. Çok üzülüyorum, dertleşebilir miyiz, rahatlatabilir misiniz?

Hepimizin iyi kötü yönleri var tabiki bu demek degilki hiç mutlu olmadık iyi ilanları hiç hatırlamayalım...
Yaşanmış yıllar içilmiş kahveler yapılmış sohbetler var kolay olur mi zor tabi Rabbim yardımcıniz olsun..
Daha yeni aldığıniz bir haberin sizi böyle üzmesi hele birde yaşanmışlık olması dahada fazla üzülmenize ve boşlukta hissetmenize neden oluyor.. zamanla alişicaksin unutulmaz ama hayat devam ediyor alışmak zaman istiyor.
Umarım mutlu olursunuz 🌸
Allah rahmet eylesin.
Ne desek boş konuşmuş olacağız, seni anlamaktan çok uzaktayız muhtemelen. yaşadıkların gayet nırmal, gayet insani. Biraz daha sürecek gözlerinin dolması, belki 1 yıl kadar daha. Sonra azalacak, bir alışkanlığa dönecek onu hatırlayınca üzülmek. Bazen gülümsetecek ama genelde hep hüzünlü olacak. Bu da senin bundan sonra taşıyacağın yükünün bir kısmı. Allah daha beterinden saklasın.
Öncelikle Allah rahmet eylesin, Allah size sabır versin. 10 yıl az bir süre değildir, aynı yastığa baş koydunuz, aynı evi aynı hayatı paylaşınız. Sonuçta bu hayatta belli bir süre hayat arkadaşlığı yaptınız. Hatırlamanız üzülmeniz normal, kaderin oyunu bu ya bazen olmaz, zamana sabıra ihtiyacınız var.
Her canlı mutlaka ölümü tadacaktır.
Hepimiz burada misafiriz misafire yakışır şekilde davranmalıyız birbirimizi üzmemeli kalbini kırmamalı kul hakkına girmemeliyiz. Allah rahmet eylesin kocanıza. Üzülmeniz çok normal İnsan olan üzülür kolay değil sevdiğin kişiyi bir daha görememek.
Görüş
43Görüş
Allah rahmet eylesin,
Sevenlerine ve yakınlarına sabır versin.
Bu kadar olgun düşünceli olman takdir edilecek bişey.
Maalesef ayrılanlar eski eşini düşman olarak görüyor.
Insanlık hasletlerimizi unutur olduk.
Takdir ettim sizi.
Ölüm dünyanın en acı gerçeği.
Herkese sıra gelecek.
Bunu düşünerek kendimizi teskin etmemiz lazım.
neden ben hiç tanımadığım birinin bile öldüğünü duyunca çok üzülüyorum.öyle bir anlatmışsınız ki tüylerim diken diken oldu. ramazanın hürmetine Allah gani gani rahmet eylesin. eğer dindar insansanız lütfen çokça dua edin Kuran okuyup sevaplarını bağışlayın onu en mutlu edecek olan bu
iyi şekilde anlaşarak boşandıysanız kötü hissetmeyin lütfen, evet sonraki süreçte konuşmamış da olabilirsiniz bu gayet normal, böyle bir şey yaşanacağını tahmin edemezdiniz, siz sadece sevmişsiniz🙂 beyefendi için müsait oldukça dua okuyun lütfen, ona ulaşabilmenin ve iyilik yapmanın tek yolu bu✨ başınız sağolsun tekrar, mekanı cennet olsun inşallah
Öldükten sonra bilinnen kıymet bir halta yaramaz, hayatta iken bilseydin değerini daha iyi olurdu belkide sana kırgın gitti. şimdi böyle dovunmeninebir anlamı yok sadece içini rahatlatmak senin derdin. Vicdanını böyle sahte özledim duygularıyla rahatlatamzssin hem boşalmadigina göre eşin değil artık. Yine de Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun basın sağolsun
Başın sağ olsun öncelkle. hiç yorumları okumadım belki yazmışsındır ama, bu kadar sevdiğin adam, alkol ve şiddet yokken neden boşandınız. unutmak kolay değildir. dile kolay 7 yıl. bir sürü anı biriktirdin. üzülmen çok normal.
Eşin Allahtan geldi ve allaha döndü İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn ama sen yaşamaktasın iyi işler yap uğraş faydalı ol acı hüzün özlem bunlar illaki olacaktır allah gönlüne ferahlık ve sabır versin
Allah rahmet eylesin. Herşeyin bir sonu olduğu gibi hayatımızın da bir sonu var elbet. Bunu yaşayacakmışsın ve yaşadın. Tecrübe, iyi bir anı olarak hayatımda kalsın. Bundan sonra bu şekilde düşünmek seni çok yorar
Başınız sağolsun, sabır diliyorum, iyi günlerinizi hatırlayın siz onun hayatının güzel bir parçası oldunuz bu çok güzel bir şey içiniz rahat olsun darlanmayın sakın
senin için gerçekten de çok zor bir durum olmalı. yaşamadan bilemem tabi ama okurken bile kötü hissettim. başınız sağolsun.. dertleşmek istersen buradayım
Öncelikle başınız sağ olsun.
Özel değilse madem bu kqdqr iyiydi neden boşandınız?
başın sağolsun ALLAH taksiratını affetsin nur içinde yatsın
Başın sağolsun allah sabır versin yani me zaman istersen yazabilirsin
Allah yardımcın olsun ne zor birşey özellikle anılarının olduğu birisini kaybetmek
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin. Acı bir durum üzüldüm.
İnsan sevdiği için göz yaşı dökmeyecek de kimin için dökecek. Sabredin! Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin. Zor bir durum. Kolay kolay gecmiyor ama zamanla insan alisiyor
Başınız sağolsun. Ölünle ölünmüyor. Kafanızı dağıtacak şeylere yönelin.
yarım kalan birşeyler var hissettirdi bana..
Rabbim kalbinize huzur nasip eylesin..
ve eşinize de Allah rahmet eylesin..
Çok üzücü bi durum ya😣 ama üzülmeyin ki ruhu da huzur bulsun ve unutmak zorundasınz hayatınıza devam edebilmek için iyi geceler
Senin gibi bir arkadaşım vardı kız çok dertleştik sadece arkadaştık onun da eşi vefat etmişti istersen özele gel
En İyi Görüş