Arkadaşlar ben 1 yıldır evliyim, görücü usulü evlendim. Karımdan önce 4 yıl süren bir ilişkim oldu. İlişkiyi bitiren ben olmuştum. Bugün sabahın erken saatlerinde telefon geldi. Eski sevgilimin kalp krizi geçirdiğini, vefat ettiğini öğrendim. Evlerine gidip başsağlığı dilemek istiyorum fakat karım gidemezsin diyor. O eskide kaldı, ne işin var diyor. Bir insan ölüyü kıskanır mı ya? Benim o kızla bir sürü anım oldu, herşeyin ilkini onda tattım. Sadece ailesine başsağlığı dilesem, 10 dakika oturup kalksam ne olur ki? Sizce karımı dinlemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin ilkini onda tattım falan demişsin hala aklından çıkaramadığını düşünüyorum öncelikle başın sağ olsun tabii ki ancak şu anki ilişkine de çok fazla zarar vermene gerek yok çünkü zaten ayrılmışsın ve o da ölmüş böyle de birazcık kötü oldu affedersin ama dediğim gibi şu anki ilişkine çok fazla zarar vermene gerek yok olan olmuş biten bitmiş Sen en azından ara öyle başsağlığı dile ama tabii ki ailesiyle falan çok yakınsanız geçmişte yine de git bir 5 dakika dur eşine de durumu daha uygun bir dille anlat şimdiden senin başına boynuna bu şekilde ip takmasına izin verme Ben eminim iki tarafında gönlünü yapabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sen onların evine gitsen tüm anılar canlanacak tekrar kusura bakma da aldatmak sadece biriyle seks yapmak değildir başkasını unutamadiysan da aldatmaya girer. Hem çok seviyorduysan da bitirip başkasını hayatına almasaydin. Şahsen ben kıskanırdim ve sadakatsiz olduğunu düşünürdüm eşim böyle bişi yapsa ama çok istiyorsan mesaj at ailesine fazla samimiyete gerek yok
00 Yorumla
karın, aklının onda kaldığını düşünüyo olabilir. ama evine de gitme bence sonuçta gitsen kime ne diyeceksin ki, evlisin bide. zaten en büyük yanlış kızı bırakman olmuş, tabi aranız da noldu bilmiyorum ama çok üzücü olmuş. 4 sene var bide. anılarımız var diyosun da hala seviyosun o zaman hı?
00 Yorumla
Başınız sağ olsun. Sanırım her iki tarafta da haklı ve haksız yönler var. Baş sağlığını eski sevgilinizin tarafında tanıdığınız birine iletmek daha doğru gibi. Çünkü eşinizin durumu ortada, çözüm bulmadan zorlamak hata olabilir. Eşinize bunu haber vermeden yapabilirdiniz ama ona açılmışsınız. Onu da anlayışla karşılamak lazım, evli olsanız bile eşinizi bir anda tanıyamazsınız. Ve bence bu konuyu onunla konuşup kendisini güvende hissetmesini sağlamalısınız. Kıskançlığı aşırı boyutta ise ve eşinizle mutlu bir evlilik istiyorsanız destek almayı düşünmenizi öneririm...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
22Cevap
+1 yılKarını dinleme git baş sağlığını dile. İnsan hiç tanımadığı birinin bile cenazesine denk gelse baş sağlığı diliyor sen 4 sene hayatı paylaşmışsın onunla. Ölmüş birini bile kıskanmak hangi seviye anlayamadım , Ruhsar olup gelir diye mi korkuyor!
Sen git gerekirse eşine duyurmazsin hiç, ama görevini yap
20 Yorumla
+1 yılTroll olmadığını varsayarsak, herşeyin ilkini onda yaşamana rağmsn terk eden gidip başkasıyla birde görücü usulu larpadan 4 yılı hiç eden sensin hangi yüzle gidip başsağlığı dileyeceksin, ailesi kalp krizini bile senin yüzünden geçirdiğini düşünebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa boş boş konuşma birader. Durduk yere bitirmedim, özel nedenler vardı. Kavgalı dövüşlü bitmedi zaten. Neyi hiç ettim, neyi biliyorsun da konuşuyorsun. Ayrıca her soruya trol yazmaktan vazgeçin. İşim gücüm yok trol soru mu soracam. 15 yaşımda mıyız
- Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılGitte gör 🤣🤣🤣🤣🤣 sana neler yapar valla dır dır omur boyu başına kakar gizli git deme hic gittim diye
111 Yorumla
Soran+1 yılGidicem anahtarı alırsam dışarı çıkmamı yasakladı anahtar yok saklamış 🤣
- +1 yıl
Deli ya🤣🤣🤣 çocuk kitliuor sanki
Soran+1 yılBi pazar günü tatil diyor diğer günler iştesin diyor dışarı çıkmayı yasaklıyorum diyor ikimizede😄 ne yapayım yapacak bişey yok ah ulan ah nerden evlendim ben 🤣
- +1 yıl
Bosan kurtul🤣🤣🤣
Soran+1 yılBoşanıp seni mi alayım 🤔
- +1 yıl
😂😂😂😂 evlilik dusunmiyom
Soran+1 yılO zaman niye boşan diyon😄
- +1 yıl
Sikayetcisin diye
Soran+1 yılHerşeyden şikayet ediyoruz. Bazen hayattan, evliyken eşimizden, bekarsak ailemizden, çalışırsak iş yerinden herşeyi bırakamayız şikayet ediyoruz diye boşanmak öyle dışarıdan göründüğü gibi basit değil 😄
- +1 yıl
Bekara boşaması kolay
Soran+1 yılHah 😄
+1 yılYa şimdi olan evdeki karına olacak sonuçta eski sevgilin vefat etmiş senin aklında hâlâ o kız eski kız var belli ama bu evlendiğin kadın da üzülür hem ailesine baş sağlığı dilesen ne dilemesen ne eski sevgilin bunu bilmeyecek bile :) ayrıca yorumlarda gördüm eve kitlemiş seni bu çok iğrenç bir davranış o ne ya öyle erkek yapsa kadına şiddet diye avaz avaz bagirirlardi boşan sen bundan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılMecbur eşine yalan söyleyip gideceksin 4 yıl az bir süre değil sonuçta en azından ailesine belki biraz iyi gelirsin sonuçta vaktinde çok anlaşmışsiniz birbirinizi sevmissiniz. Gitmekle doğru yaparsın emin ol
05 Yorumla
Soran+1 yılHaber vermeden gidicem gizlice
- +1 yıl
Peki ya eşin bunu öğrenirse, abi ama sende çok gaddar biriyle evlenmişsin ya
Soran+1 yılYok öğrenmez. Hayırdır seninde mi cenaze var profili kararttın
- +1 yıl
Yok ya öylesine yaptım onu
Soran+1 yılİyi o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sende yani kusura bakma ama sagken sağlığını dinlemedin ölüyken de başsağlığıni içinde dile lütfen ben olsaydım mezarıma bile gelmeni geçtim kapımın önünden bile geçmeni istemezdim
10 YorumlaKıskanır ılklerımı onunka tatım dıyosun anıların canlanıcak anıların ıle aldatıcaksın bırıyle cınsellık yasamazsanda dusunce ıle aldatıcaksın olen olmus sana ne oluyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Basın sağ olsun, o kadar anı var ve vefat var yahu gencecik yaşta. Sen git, cenazesinde de bulun. Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir durum
05 Yorumla
Soran+1 yılKilolu biri değildi, sigara filanda kullanmazdı. Gece kalp krizi geçirmiş vefat etmiş. Hayat böyle işte. Bilemiyoruz yarın ne olacak.
Soran+1 yılGidicem gidicemde kapıyı kilitlemiş, anahtarıda saklamış. Onu unutamadın mı, benden mi değerli diyip tribe girdi. Ben 2 aydır ful çalışıyordum. Daha aylar sonra ilk defa bu pazar günü evde kaldım, bugünüde bana ayır başbaşa kalalım diyor. Dışarı çıkarım diye kapıyıda kilitlemiş. O değilde sigaram bitti, sigara almaya gidicem gidemiyorum. Market hemen bizim sitenin içinde. Bırakmıyor gideyim. Oturdum balkonda karpuz yiyorum çaresizce 😄
Soran+1 yılİnsanlar genelde boşan diyorlar. Tabi bekar arkadaşlar bunu diyor. Ama öyle kolay değil basit değil işte. Müge anlıda ki insanlar gibi insanlar değiliz. Öyle 2 gün sonra boşanan, aldatan, başkasıyla kaçan. Ne bilim Allah yardımcım olsun benim.
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Bir dakika ama onu hoc alakadar etmez.
Neden kalp krizi gecirmis sor ben olsam kendimi suclayabilirdim gercekse cok uzuldum…
Markete diye cik git kimseyi ilgilendirmez bu durum.00 Yorumla
+1 yılKarın hastalıklı boyutta kıskanç. Saçmalamasın. Tabi ki git baş sağlığı dile manyak mıdır nedir ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBir bahaneyle gidicemde kapı kilitli. Kapıyı kilitlemiş anahtarı almış gitmeyim diye 🤣
+1 yılEğer ailesi ile aranız iyiydise git bence Ama ailesi seni tanımıyorsa ozaman boş ver Allah rahmet eylesin
07 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene birlikte olmuşuz, ailesi bilmez olur mu. Defalarca annesi beni evlerine yemeğe çağırdı, çaya çağırdı. Hatta maddi yönden bile destek oldu. Çok iyi insanlardı. Kızıyla anlaşamadık vs o ayrı ama oda ölmüş yani sonuçta karımın gitme demesini anlamıyorum. Akşam dışarı çıkıcam deyip o bahaneyle gidicem ya. Mecburen yalan söylemek zorundayım
- +1 yıl
Korkmayın bence dürüst olun söyleyin skalamayın saklarsanız daha kötü olur. İzin vermezse vermesin ayrıca bune? izin vermiyorum ne demek Tasmalı köpekmisin sen
Soran+1 yılBende ona izin vermiyorum bazı konularda, köpek mi niye. Özgürlük bir yere kadar 😄
- +1 yıl
saçma bence insnalar kendi kararlarını vermekte özgürler. Sadece danışabilirler o kadar izin vermek vermemek bunlsr geride kaldı diye düşünyorum ha yok sizde izin vermiyorsanız ozaman eşiniz iyi yapıyor izin vermemekte
Soran+1 yılBiz eski kafalı insanlarız evet. Yeni kafa bize göre değil. Siz yeni kafalı olun boşverin. Özgürce istediğinizi yapın.
- +1 yıl
ozaman buraya gelip soru sorup ağlamayacskınız
Soran+1 yılAğlamak nereden çıktı ablacım. Neden sen ve senin gibiler her tartışma ortamında konuyu ağlamaya getiriyorsunuz. Kendinizi ifade edemeyecek kadar kelime dağarcığı olmayan insanlar olabilirsiniz belki ama yinede farklı kelimeler üretin biraz. Çocuk değilsiniz yani, büyüdünüz. Sen benimle baş edemezsin, hiç tartışmaya bile gerek yok. Zaten rezil oldun, daha fazla zorlarsan altımda kalır nefes alamaz, sonrada ölürsün.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani ölmüş bir insanda kıskanılmaz senin o kadınla acı tatlı günlerin oldu başsağlığı dilemende bir sakınca olmaz
017 Yorumla
Soran+1 yılKendine güveniyorsan git diyor
- +1 yıl
Git bence eşin çok abartıyor bi iki trip atar sonra geçer
Soran+1 yılBunun tribi 1 haftadan aşağı sürmüyor. Of of neyse bakalım ne olacak
- +1 yıl
Gidemiyorsan babasını abisini ara
Soran+1 yılNumaraları yokki. Birde benim yaşadığım bölgede cenaze olunca telefon açılması ayıp olarak karşılanır. Cenaze evi bana 15 dakika. Öyle uzak olsa hadi neyse dicem. Akşam arkadaşlarımın yanına gidiyorum deyip o bahaneyle gidicem ya
- +1 yıl
Öyle yap sonuçta aldatmıyosun ölmüş gitmiş tanıdığın gibi düşün
Soran+1 yılAnahtarı verirse gidicem dediğim şekilde. Kapıyı kilitlemiş anahtarı saklamış dışarı çıkmayım diye. Yedek anahtar vardı onuda saklamış. Bugün pazar haftada 1 gün evdesin dışarıda ne işin var diyor. Çattık anasını satayım ya
- +1 yıl
Karın çok değişik güvenmiyor mu sana anlamadım
Soran+1 yılÇok kıskanç ya güvenini kıracak bişey yapmadım öyle biri değilim. :/
- +1 yıl
Aşırı kıskançlık hastalıktır herşeyin dozu var
- +1 yıl
Aşırı kıskançlık hastalıktır
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Hangi yorumun silinmiş
- +1 yıl
Sistem mi kaldırmış soruyu soran mı
- +1 yıl
Sistem kaldırsa bildirim gelirdi
- +1 yıl
Ben niye kaldırayım burada kaldırma şeysi yok
- +1 yıl
Günah keçisi ilan edildim yahu
+1 yılKarını dinle ne alaka eski sevgili ya iyimisn🙄 hâla onu unutmamış gibi gözüküyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet unutmadım her gece onu düşünüyorum aylardır 😊
+1 yılAilesi seni evden kovar diye düşünüyorum bence de gitme
12 Yorumla
Soran+1 yılAilesi öyle insanlar değiller. Biz anlaşmalı bir şekilde ayrıldık. Öyle kavgalar vesaire etmedik beni neden kovsunlar. Mağarada yaşamıyoruz
- +1 yıl
Öyle hissediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Elbette eşini dinlemelisin eski eskide kaldı başsağlığı dilemen onu geri getirmeyecek yok yere eşinle aranı bozma derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Hem konuşmayı bitir evlen hem de baş sağlığına git. Hangi yüzle ve sıfatla gideceksin?
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırken anlayış gösterdi, geçerli bir sebebimiz vardı. Öyle kavgayla vesaire ayrılmadık. Öyle olsa cenazesine gitmeye cesaret edemem zaten. İnsanların hayatlarıyla ilgili bilgi sahibi olmadan, ne yaşandığını bilmeden böyle yırtık dondan gibi atlayıp yorum yapma abisi. Çocukluğuna veriyorum, ama büyüyecek genç bir kız olacaksın günün birinde. Fakat kafa yapını değiştir büyürken.
- +1 yıl
Benim yaş kısmı yanlış yazıyor orada bu birincisi ikincisi ben kesin hüküm vererek konuşmadım anlattığın kadarıyla konuştum. Bir şeyleri anlamak yaşın ilerlemesiyle olmuyor bu da farklı bi konu. Konu ne olursa olsun ne biçimde ayrılırsanız ayrılın bıraktığın bi kişiyi görmeye hakkın yok. Benim düşüncem bu. Fikir sormuşsun fikrimi yazdım. Eleştireceksen soru sorma o zaman soruyorsan da düşünceye saygı dur. Selametle
Soran+1 yıl😄 Allah yardımcın olsun, uğurlar olsun
Soran+1 yılTamam😄
+1 yılEski eskide kalmalı her ne olursa olsun adı üstünde eski hem evlenmişsin eski defterleri çoktan kapatman gerekli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin ile aranı bozmaya değmez derim sonuçta ölü🙂illa gidicem diyorsanda eşine çaktırmadan git gel
01 Yorumla
Soran+1 yılGizlice gidicem bal hanım
Karına insanlıktan nasip diliyorum... sanada biraz cesaret ve kendi kararını verme özgürlüğü
010 Yorumla
Soran+1 yılKnka kendi kendine mi konuşuyorsun
Soran+1 yılHa bende diyorum kime yazıyor 😊
Soran+1 yıl😄😄
Gitme bence. Ertesi gün mezarına gider o sakinlik içinde bi Yasin falan okursun sırf mevta içinse.
01 Yorumla
Soran+1 yılSüphanekeyi bile bilmiyorum, yasin nasıl okuyayım
Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. dinleme bence git tabiki girmemen çok daha kötü olur
02 Yorumla
Soran+1 yılGidersem 1 hafta kavga ederiz bu kadın böyle..
+1 yılbu nasil bi kadin ya? comar midir nedir insanlik duygusu da mi yok? ayril karindan insan degil bu
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam abisi, birazdan ayrılıyorum. 😄
+1 yılİyi de evlerine gidip baş sağlığıdilemen kızı geri getirmeuecek. Mevcut ilişkini bozma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gitmene gerek yok. Eşinde aynı durumda olsa sen yollarmıydın sen yollasanda bence dogru degilde
12 Yorumla
Soran+1 yılYollardım tabiki ölü kardeşim, ölmüş. Deli misiniz ya
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sorun ölü olup olmaması degilki örnek veriyorum cok ilişkim oldu ve uzun süreli hepsinin cenazesinemi gidicem arkadaşın değil ölüye saygın varsa karınada saygın olmalı gitme diyorsa gitme
+1 yılBaşın saolsun eşin haklı gitmen doğru olmaz bence de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence insani olarak yap kadına sorma git 10 dk 4 yıl uzun bir süre iyi zamanlarınız da olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer eşinle aran kötü olacaksa gitme telefon et gitemenin yerini tutmaz ama orta yolu bulun eşinle bence
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil çok kötü olur çünkü bunun en iyi yaptığı şey trip atmak. Bir tribe girince 1 hafta sürüyor..
Cevap sahibi+1 yılO zaman dediğim gibi eşine söyle bari telefon ediyim de ayıp olur çünkü de ölmüş sonuçta de oda izin versin yani telefon etmene de artik
Soran+1 yılOnada izin vermiyor. Kırarım diyor telefonunu eğer ararsan. Kapıyı da kilitlemiş dışarı çıkmayım diye. Çocuk gibi hareketleri var. Of of
Cevap sahibi+1 yılKötü olmuş zor bir durum açıkçası yani en son çare olarak belli bir süre geçsin evde olmadığın zaman işte vs telefon edebilir ya da ailesine taziyeye gidebilirsin yapacak bir şey yok
+1 yılBilmeseydi iyiydi çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Karın haklı. Evli barklı adam olmuşsun, eski sevgilinin cenazesine gideceksin, ne işin var? Telefonları varsa arayıp baş sağlığı dilersin, fazlası olmaz.
31 Yorumla
Soran+1 yılTelefonları yok ve benim yaşadığım bölgede cenaze olunca telefon açmak ayıp karşılanır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAra baş sağlığı dile ama gitmez hala aklında gibi ben olsam bende gitme derdim hala onu düşünüyor, ne işi var orada diye tabiki istemez
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEski olan giden gitti hala aklında o gidip ne yapıcaksın Ben olsam bende bırakmazdım gittiğin an ayrılırdım ne işin eski bin evinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın ailesine ayıp olur gitmezsen 4 yıllık ilişkin sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Bende çok hakkı var ayrılmış olsakta. Ama karım diyor ki git bakalım ne oluyor geldiğinde diyor. Tehdit altındayım 😊
Cevap sahibi+1 yılGit bence alt tarafı trip atar bir kaç gün ama cenazeye gitmediğin için onun ailesinde vefasızlığın hep kalır
Soran+1 yılAslında ben çarşıda işim var deyip gidicektim. Hiç haberide olmazdı
+1 yılKAarınızdan habersiz gidin yapın , siz vicdanlı bir erkek gibisiniz, içinizden geleni yapın ki art niyet yok farklı bir düsünceniz yok ,10 dk da olsa gerekirse gidin bassaglıgı dileyin mutlaka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarın biraz saçmalıyor
00 Yorumla Hangi devirde yaşıyoruz yani. Ölmüş Allah rahmet eylesin de ölen biri içinde böyle bir düşünce yapısı yanlış.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncem mi yanlış anlamadım?
Soran+1 yılGizli giderim ondan habersiz. Kapıyı kilitlemiş anahtarı almış gitmeyim diye. Akşam bir bahaneyle çıkar giderim
+1 yılBaş sağlığı dilemekte bir sakınca yok. Telefonla da baş sağlığı dileyebilisin.
00 Yorumla
+1 yılKarının yerinde olsam senle muhattabı keserdim dostum
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam abisi, sen büyü sonra karımın yerinde olursun
- +1 yıl
Olmak istemezdim zaten bi kadın için oldukça üzücü bi durum
Soran+1 yılTamam 🙏🏼
+1 yılkıskanır otur oturduğun yerde bitmiş meseleyi ısıtıp önüne koyma kızın. ne işin var sen kimsinde gidiyorsun. evlenmiş bi yuva kurmuşsun
00 Yorumla
+1 yılNe beyinsiz bir karın var ya. Sabır diliyorum sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılSabır dilediğin için teşekkür ederim ama beyinsiz vs yakışmıyor kardeşim. Hoş değil
- +1 yıl
Ama öyle gerçekler acıtır kardeşim.
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sen onu gönderir miydin? Empati yap..
23 Yorumla
Soran+1 yılE tabiki gönderirim ölüden mı kıskanıcam iyi misin.
Soran+1 yılGeçmiş olsun
+1 yılNe mal adamsın sen ya karına niye söylüyorsun bu olayı gitmemek olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ne biçim karın var hiç mi duygusu karakteri yok ölmüş gitmiş ölünün neyini kıskanıyor bu kadarı da pes zaten görücü usulü evlenmişsiniz ne bekliyor anlamıyorum çok büyük ayıp yaptığı
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ne yapayım yapacak bişey yok
Cevap sahibi+1 yılBiriside eksilemiş yazık bende çok kıskancım ama ölü insanı da kıskanmam
Soran+1 yılKesinlikle kıskanılmamalı zaten. boş ver eksi versinler
+1 yılBence insanlık gereği dilenebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bazı insan olmayan insanlar izin vermiyorlar. Ölüyü bile kıskanıyorlar. Kapıyı kilitliyorlar evden dışarı çıkmayım diye.
+1 yılBeraber gidin onuda götür
02 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyor kardeşim.
- +1 yıl
Gelmiyorsa kendin git sonucta bir gecmisin var hak var
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDileyin
00 Yorumla Ölen ölmüş sana ne oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de senin yüzünden kalp krizi gecirdi
00 Yorumla Vefat etmiş daha neyin kıskançlığı. Haksız bence
00 Yorumla
+1 yılKarini Boş ver Sen başsağlığı Dene
00 Yorumla
+1 yılEvet, bir ömür çekersin buna deymez
00 Yorumlagitmemen gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam dinlemem , ölmüş artık ölmüş
03 Yorumla
Soran+1 yılDinlemeyip gidersem başıma gelecekleri biliyorum döndüğümde 😊
Cevap sahibi+1 yılAra o zaman
Soran+1 yılTelefonla olmaz ya ayıp. Ailesi şimdi kim bilir ne halde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence dinleme haklisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun bide eve dönüşü var
Cevap sahibi+1 yıl4 sene az bir sure degil iyi de ayrildiysaniz gitmen mantikli olacaktir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanindaki ile yaşar aklındaki ile ölürsün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖlmüş gitmiş yahu, başsağlığı da kıskanılmaz ki
00 Yorumla
+1 yılDinleme git.
04 Yorumla
Soran+1 yılEve dönüşü var bide bunun
- +1 yıl
Gideceğini söylemeseydin keşke. Belki o zaman gidebilirsin. En azından arayabilirsin.
Soran+1 yılAslında çarşıda biraz işim var deyip evden çıksaydım, direkt gitseydim olurdu. Hata ettim söylemekle
- +1 yıl
Evet.
Karınla aranızı bozma eski eskide kaldı
10 Yorumla
+1 yılCenazesine git mutlaka
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki
00 Yorumla
+1 yılGit ve dile
00 Yorumla4 yıl az değil yani git bence
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski kız arkadaşım vefat etti. Karım başsağlığı dilememe izin vermiyor. Sizce karımı dinlemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler