Ben altını üstüne getiririm 😂🙈 peki siz?
Sevgilinin günlüğünü bulsan okur musun?

Ben altını üstüne getiririm 😂🙈 peki siz?
Sevgilinin günlüğünü bulsan okur musun?

İki arada kaldım bu soruda. Onu çok seviyorum bilmek istiyorum ile, onun özeline saygım var. İkisimi de yoğun hissediyorum. Galiba kendimi tatmin etmek için şöyle bir göz gezdirirdim ve geri koyardım. Bu göz gezdirme öylee iyice inceleme olmazdı hatta okuyamazdım bile çünkü kendimi biliyorum. Erdem duygularım aşırı var.
Bir satırı okuduktan sonra merak edip elinden bırakamayacağına yemin içebilirim ama kanıtlayamam😂😂
Günlüğünün izinsiz bir şekilde okunma hissini çok iyi biliyorum. İzinsiz bir şekilde günlük okumak yapılabilecek en alçakça davranışlardan biridir. Saygısızlığın dik alasıdır. O insan seninle paylaşmak istese seninle paylaşır, günlüğe yazmaz. Dolabımı karıştıranlar tarafından başıma iki kez gelmiş ve onlara hiçbir faydası olmamış bir harekettir. Sadece benim sinirlerim bozulmuş ve o insanlara karşı güvenimi ve saygımı kaybetmişimdir. Gözümde küçülmüşlerdir.
3-4 sayfa karıştırır bırakırım, özellikle eski sevgilisiyle ilgili bir şey varsa mutlaka ilerde koz olarak onu kullanırım. Sende zamanında ona onu yapmışsın ama bana gelince mi hayır oldu diye.
Ayrılmıştık Almanya ya dönmüştü. Tanıştığımız günden itibaren günlüğüne bana söylemediği herşeyi yazmış.
Almanya dan günlük zarfa konup postayla gönderilir mi be abi. El yazısı yüzünden ne yazdığını okuyamadım. Bi yazı bilimci falan bulsak, o da mesleği bırakır herhalde hehe.
Cevap
35Cevap
Hayır okumam. çünkü sevgilimden habersiz böyle bir şey yapmazdım önce sorardım. ki zaten sevgilimi de tanıdığım için ona sorarak okumak daha mantıklı olurdu
Hayır okumam gadası
Ah okumam mı, her bir satırını, her bir detayını okurum, nasıl okumam onu, merak ederim, her bir detayını, her bir ayrıntısını, ruhundaki derin yaraları, aslında nasıl bir kişilik olduğunu, neleri sakladığını, beni anlatıp anlatmadığını, beni nasıl anlattığını, ona nasıl geldiğimi, bunu kelimelere nasıl döktüğünü, belki ilk aşkını, her şeyini, ona dair her şeyi, hepsini, hepsini bilmek isterim.
Onun hakkında her şeyi bilmek isterim tüm ayrıntılarıyla.
Hayır ben okumam ayıp sonuçta. Herkesin özeli var bence her ne kadar hayatımdaki insan olmuş olsada bence pek hoş olmaz by durum diye düşünüyorum. Kendisinin izni olmadan ben ellemem veya alıp okumam ben böyle şeyleri pek hoş bulan biri değilim. İzni olursa eğer o zaman alıp bakarım olmazsa asla bakmam.
Okurum. Sonra kıskançlık krizlerine girerim. En son benimle ilgili güzel şeyler yazdıysa yumuşamaya başlarım. Onunla da konuşunca günlüğünü okudum derim. Böyle de dürüsttümdür.
Hayır ama tesadüfen eski baldızımınkini okuyup eski bacanağımla sevgili olduğunu öğrenip ona şantaj yapıp evde kek börek köfteli tava falan yaptırıyordum 😂😂😂😂😂😂
Zaten yeterince sıkıntı ile boğuşuyorum bide yenisini ekleyemem.. kendisi açıp bıraksın.. ne telefon.. ne günlük gözümün ucuyla bakmam.. kör oynamak güzel..
Ben : Ben senin özeline saygı duymuyor muyum, aşkım?
Kız : niyeki?
Ben: günlüğüne öyle yazmışsın ayıp degel mi lan?
Okudum da zaten. A*k Burak şeker vermiş bizimkine anaokulunda, bizimkisi de çok sevinmiş. Bulacağım seni Burak asjasjansjs
Sevgilimden/ eşimden habersiz okumam hiçbir şekilde. Onun iznini isterim. İzni olmazsa yine okumam. Önemli olan karşılıklı güvenmek.
Okumama müsade etsin diye baya dil dökerim. Habersiz okumam diye düşünüyorum ama çok merak ederim :)
Sevgilimde olsa insanların özeline bakmayı doğru bulmuyorum.
Okumazdım ama bak sen Allah'ın işine rüzgar esip sayfaları açılmaya başladı 😂
Bir göz atarım benimle ilgili şeyler yazmış mı diye 🙃
Okumam bende günlük tutmuş biri olarak diyorum hiç hoş bi durum değil
Aslında okunmaması gerektiğini biliyorum ama ben duramam
Okurum hatta kopyalarım 😃 sonra hiç görmemiş gibi aynı şekilde aynı yerine bırakıırm😃
Okumamak için direnirim ama pek etkili olacağını sanmıyorum. Sjsj
Okumazsam kahrolayim sjsjsj
Hayır sevgilim de olsa özelini karıştırma hakkım yok
Okumadan bırakırım diyen yalan söyler. Okurum
Okurum hemen 😅ama okumasan daha iyi olur her şeyi bilmek bazen kutu şeylere sebeb oluyor
Belki bir kaç sayfa bakarım ama öyle baştan sona okumam 🎈
Tam adamına sordun hem de noktasına virgülüne kadar okurum
şu an okumam yazana kadar hatim bile etmişimdir ben onu😂😂
Hayır okumam... Özel alan çok önem verdiğim bir olaydır ve bu yüzden okumazdim.
Özele saygı, izinsiz okumak çok yanlış dedikten sonra gidip hatmederim o günlüğü 😂
Hayır okumam, kişiye özel birşeydir ve okursam saygısızlık olur
okumak mı yalar yutarım ne diyorsunuz sayfaları okuma hızım gözüm ile 2 sn mi alır 😂
Sevgilim o kadar değerli bir yaratık değil benim için sonuçta s. kmek için kullandığım bir pislik. Ama kocamınkini okurum. O çok değerli…
Okumam dersem yalan söylerim 😅
Okumam. Özeline müdahale edemem. Zaten bir yanlışı varsa bulurum onu.
Sevgili bulalım günlüğünü de buluruz o zaman düşünürüz
okurum sonra ilkokulda falan asik oldugu kiza gelirim kan cikar ozmsbwhskwbgskwbs
Ben ablamın kini okudum sevgiliminkini de okurdum
Okursam gerçekler beni rahatsız edebilir onun için okumam
Tabiki okurum. İnsan merak eder. O benimkini bulsa o da okur. Hatta beraber oturur okuruz.
Erkeklerde günlük kullanıyormu ben bitirince yakıyorum zaten bulursamda okurum tabi
Telefonuna bildirim düşse merak edip okumam kalmış ki günlüğünü okuyacağım
Hatim ederim 😅
Umurumda olmaz
Okumam onun özeli çünkü.
Ne demek okumamak, hatim ederim 😄
Okumam ben ya.
Her satırını anlayarak hemde 😀
Merak insana herşeyi yaptırır 😂
Harbi ya kimse günlük tutuyor mu 😂
Okumam diyemem okurum sayfaları yutarım ajsjsj
Kesinlikle okurum
Çok yanlış ama okurum sanırım biraz göz ucuyla 😄