Sevgilim hiç olmadı maalesef. ama olsaydı da okumazdım yani izin almadan yapmazdım sevgilim izin verirse okurdum sadece. ama günlük de demode oldu biraz :D
hayır saygısızlık bu bence. kendime yapılmasını istemediğim bi davranışı değer verdiğim birine yapmam. bir şeyi merak ediyorsam kendisine sorarım, her ne kadar sevgiliniz de olsa herkesin bazı kişisel sınırları vardır bunlara saygı duyulması gerek.
@Beroderler55 ne alakası var sen sevdiğin insanların sınırlarına saygı duymayı bilmeyen birisin demek ki ki üstüne alınmışsın ne diyebilirim çevrendekilere sabır diliyorum kadfahjkdhjd
Okurum. Bir bakarım yani bana anlatamadığı ne var diye. Onu mutlu eden ve bilmeden üzdüğüm ne var diye öğrenmek için okurum. Sonra da mutlu olduğu şeyleri yapmaya başlarım.
🤣☺️☺️ en iyisi günlük yazmamak Ya insan yazılı şeyleri kağıda dökene kadar o hislerini karşıdakine gözlerinle dokunuşunla küçük sürprizlerle özel gecelerle karşıdakine aktarması Bence daha güzel sonra günlüğün arasında para unutmuş olabilirim belki parayı her para buldum deyip alıp harcayabilirler Olmaz bence günlük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sevgilim hiç olmadı maalesef. ama olsaydı da okumazdım yani izin almadan yapmazdım sevgilim izin verirse okurdum sadece. ama günlük de demode oldu biraz :D
hayır saygısızlık bu bence. kendime yapılmasını istemediğim bi davranışı değer verdiğim birine yapmam. bir şeyi merak ediyorsam kendisine sorarım, her ne kadar sevgiliniz de olsa herkesin bazı kişisel sınırları vardır bunlara saygı duyulması gerek.
Aynen kanka en elit sensin
@Beroderler55 ne alakası var sen sevdiğin insanların sınırlarına saygı duymayı bilmeyen birisin demek ki ki üstüne alınmışsın ne diyebilirim çevrendekilere sabır diliyorum kadfahjkdhjd
Kadınlar Genelde okumamizi isterlerse ortada bırakırlar , büyük oyunu görün
🤣🤣🤣
Okurum. Bir bakarım yani bana anlatamadığı ne var diye. Onu mutlu eden ve bilmeden üzdüğüm ne var diye öğrenmek için okurum. Sonra da mutlu olduğu şeyleri yapmaya başlarım.
Hayır okumazdım tabii ki de, zaten kimin günlüğü olursa olsun izinsiz okumazdım. Böyle saygısız biri değilim..
Okumak ne kelime her sayfayı çekerdim telefonla 😅
Ama en çok benimle tanıştıgı yerleri okurdum 😆🥸
Eminim çok güzel, şeyler çıkardı
Bunun saygısızlık olduğunu bilmek gerekir.
Ayıp ayıp... akıllar fikirler hep ayıp şeylerde sonrada dinden bahsederler
Okurum valla ben merak ederim
Benimle ilgili bir şey yazmış mı diye de merak ederim
Ya seninle ilgili bir şey bulamazsan o defteri kafasında mı paralarsin🤣🤣🤭🤭
😄😄😄yani merak ederim olmadı günlüğünü okuduğumu öğrenirse "sen niye benimle ilgili bir şey yazmadın" diye sorarım🤣🤣
🤣☺️☺️ en iyisi günlük yazmamak Ya insan yazılı şeyleri kağıda dökene kadar o hislerini karşıdakine gözlerinle dokunuşunla küçük sürprizlerle özel gecelerle karşıdakine aktarması Bence daha güzel sonra günlüğün arasında para unutmuş olabilirim belki parayı her para buldum deyip alıp harcayabilirler Olmaz bence günlük
He söylediklerinde güzel
Para ve günlük ay bu iyiymiş😄😄😄
☺️☺️😄😄😄😍
Kendi vermişti okumuştum birbirimizi daha iyi tanımak amacıyla yapmıştık
Okurum tabii kibana gerçekleri o günlük söyler
Ağa çok okumak isterdimmmmm ama okumazdim bu arada kendime engel olurdum
İsteyip istemiycemde emin değilim bak merak etmeyedebilirim
okumak ne kelime her sayfayı gözüm ile ezberlemem 2 sn mi alır 😂
Hayır okumam bu onun özeli beni pekte ilgilendirmez...
Okurdum içimdeki merak perisi harekete geçerdi
Durdukyere moralimi bozamam okumam bazı yerlerde kör olmayi seviyorum
Düşünmeye gerek yok okurum benim hakkındaki düşünceleri samimi mi değil mi içimde şüphe kalmaz.
İlla senin hakkında yazmak zorunda mı be adam?
İlla benim hakkımfa yazıyordur yazmıyordur diyen hikaye anlatır 😂
Ben açıkçası günlüğünde daha çok kendi içimdeki sorunlarımı yaziyorum. Yani ben varım sadece
Ne o zaman yorum yapıyon bana abla
Okumamaya çalışırım ve ona anlatırım, belki o okumama izin verir.
Hayır okumam. Ben günlük tutmuyorum ama tutuyo olsaydım bakmasına izin verirdim.
evet okumayı çok isterdim. Onun iç dünyasına dalmak bana zevk verirdi.
Aşk gibi
Okurum ve okumayan net aptaldır.
Bu fırsat tepilmez.
Okurum tabikide ne yazmis diye bakmazsam. uykularim kacar acaba nr yazdi benim. hakkimda ne dusunuyo bana ihanet etmismi kafamda deli sorular
Çalarım onu ordan en ince ayrintisina kadar okurum evde
Hayır okumazdim izinsiz sevgilim dahi olsa bir eşyasına dokunmam
Aslında okumamak gerekir ama ben merak eder okurum ya :D
Okumam bu bir saygidir
Hiç acımam. Okurum hemen..
Çocuksu işler, umursamam
Hayır! Biraz saygı saygı !
Tabikide okurum hdndndnd
Şeyyy Okurum ben ya hshsjsjsjs
Okurdum tbiki. benim sevgilim sonuçta 😅
Okumam , içinden geçerim 😂
Merak ederim ama okuyacağımı sanmıyorum.
Tabiki okurum
Okumam %100 bir şekilde
Tabiki
Okurum
Hayır tabi ki sonuçta özeli
Okurdum
Okurum.
Evet okurum
Okumam
Okurum
İzin verirse okurum
Çok kritik soru