Zor bir soru.. Bir yandan mahremiyete çok önem veren biriyim. Bu konuda da aşırı hassasım diyebilirim. Sevgilimin telefonunu elime alıp kurcalamam bile. Ama günlük mevzusu başka ya.. O da onun mahremi kabul ediyorum. Oraya muhtemelen en gizli sırlarını yazıyordur. Oysa ben ilişkimde sevgilimle aramda hiçbir sır olmamasını isteyen biriyim. Bu açıdan baktığımda acaba benden sakladığı birşeyler var mı diye sorup, bunun cevabını öğrenmek istersem okuyabilirim evet.. Ama çok da kesin cevap veremiyorum. Tamamen o andaki ruh hâlime bağlı..
Kimse demesin okumam diye herkes okur. Bende okurum😂 Benim lise dönemim boyunca tuttuğum günlük hala duruyor. Herkes okuyabilir çünkü sadeleştirilmiş halde tekrardan temize çekilmiş bir günlük 😂😂 Bazı yerleri şifreli yazılmış benden başka kimse anlayamaz ne olduğunu. Hatta şifreli yazdığımı bile anlamaz., 😬🤦♀️😂😂 Benim en değerli eşyalarımdan biridir.
Hayır bana yapılmasını istemediğim için sevgilimin de gidip günlüğünü falan alıp okumam. Okuduğumda mutlu edemeyecek şeylerle de karşılaşabilirim. En iyisi günlük tutmayan birisi ile sevgili olmak D:
Şimdi duyar kasmaya ya da yalan söylemeye gerek yok, okurum. Evet belki doğru değil ama kimse kusura bakmasın bu konuda kendimi kontrol edebileceğimi sanmıyorum hiç. Göreceklerime ne kadar hazır olurum bilemiyorum ama, içimdeki vicdani savaşımı tamamlar, usulca sayfaları çevirmeye başlarım 😄 Bence çoğu kişi de aynı şeyi yapacaktır.
Okumazdım ya. En azından öyle düşünüyorum. Günlük özel bir yazı. Birilerinin özeline saygı duymayı daha küçük yaşta öğrendim. Merak eder miydim? Deli gibi merak ederdim neler yazdığını ama alıp okumazdım da.
Galiba okumam baskasininki bulsam belki sadece bi kapagini acar goz gezdirirdim ama deger verdigim kisilerinkisini asla gunluk cok ozel bi seyirdir kimsenin gormesini istemedigimiz seyleri yaziyoruz hatta bazilarimiz bu yuzden gunluk tutmuyo bile yani sevgilimin ici rarat bi sekilde gunluk tutabilmesi icin okumam
Günlük tutan bir ergenle olmaz. Bunu biz 9 -10 yaşlarında yapardık. Koca adamın günlüğü mü olur yav. Daha neler 😬 Neyseemm, farzediyorum böyle bir durum yaşadım, kesin okurdum ben ahshsj
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sanırım merak edip rastgele bir sayfasını okurdum😂😂
En İyi Cevaplar