Ben hiç acımam. 🙈 hemen okurum znzk😂 peki siz ne yaparsınız?
Sevgilinizin günlüğünü bulsanız okur musunuz?

Ben hiç acımam. 🙈 hemen okurum znzk😂 peki siz ne yaparsınız?
Sevgilinizin günlüğünü bulsanız okur musunuz?

18-20'li yaşlarımdı. Günlük tutardım o zamanlar. 3 defter dolusu filan vardı. Biriyle tanıştım. Sevdik birbirimizi. Konuştuk, tanıştık, buluştuk vs vs. Meğer o da günlük tutuyormuş. Kargoyla tüm günlüklerimi ona yolladım. O da bana kendi günlüklerinin tamamını yolladı. 21-22 yaşlarında askere gittim. Orada tuttuğum günlüğü de yolladım. Sonra gel zaman git zaman aramız açıldı filan. Şimdi nerede ne yapıyordur bilmiyorum. Merak da ediyorum ama soyadı değişmiştir. Hem öğrenince ne olacak ki. İnşaallah mutludur.
kesinlikle okumam. aynı şekilde telefonunu kilitsiz bıraksın kesinlikle açıp bakmam. dertsiz tasasız başıma iş almak, paranoyalara sürüklenmek istemem. ben ne yaşadığımı biliyorsam da böyle işlere girmeye gerek yok zaten. ama kızların cevapları genelde affetmem okurum yönünde olmuş. yaratılış işte. bence çok fazla dert arıyorsunuz kendinize.
Okurum sebebide şu her ne kadar sevgilim olsada bana anlatmadığı bazı sorun ve sıkıntıları olmalı ki günlük tutuyor olduğunu düşünüyor. Bazı konuları açmamak gerekiyor ve bu konularda destek olmak gerekiyor ama insanlar çoğu zaman bunu saklıyor ve ilişkileri kırılma noktasına getiriyor
Çok ama çok merak ederim hatta kendimi durdurmak için bi çok yola başvururum. Ama okumamam gerektiğini bildiğim için yapmam bunu. Hem içinde hoşuma gitmicek bişi varsa bu şekilde öğrenmek de istemem zaten. Zor bir karar gerçekten : )) fakat yapıcak bişi yok. Aynıyla karşı karşıya kaldığımda kendime nasıl davranılmasını istiyosam öyle de karşımdakine davranmalıyım.
Cevap
38Cevap
Okurum tabii ki bakarım ne yazmış benden bahsetmiş mi
İnsanların özellerine karışmam
Gerek duymam zaten bilirim
Dusunsene günlüğü okumadan diyorsun ya guzel şeyler yazmıştır günün nasil gectigi falan bı açıyorsun hakanla ilk gecem mertle kacamaklar rıza ile otelde 15 kisi ile paralı sek oha diyip kapatiyorsun sonra ölümüne sevdigin o kiz geliyor aşkım iyi ki evlenmisim seninle diyor aslinda olan ( enayi buldum)
Sadece benim hayatına girdiğim andan itibaren bakarım.
Okumam, sonuçta bu onun kişisel alanı. İlişkilerde özel alanlara saygı duymak gerekir. Paylaşmak istediği şeyler olursa zaten benimle paylaşır, günlüğüne yazmaya gerek duymaz.
Beraber okuruz. İzinsiz okumazdım ama hayatına girdiysem ve o da benim hayatımdaysa her şeyi paylaşabiliyor olmamız gerektiğine inanıyorum.
Okumam. Görmeye duymaya hazır hissetmediğiniz şeylerle karşılaşma ihtimaliniz her zaman var. Deşmeye gerek insanların özelini, geçmişini. Bilmem gerekeni zaten biliyor olurum. Bu kafadayım.
Böyle günlük tutacak kadar hayatı seven bir bey bulmuşum ve açıp okucak mıyım bir de? Kahvemi alıp geliyorum başlayalım.
Hiç acımam direk okurum hemde büyük bir heyecanla kendimden biliyorum günlüklerin manevi değerini naçizane tavsiyem denk gelirse siz de okuyun 😄
Asla okumam merak ederim ama o sayfalar onun en özel anlarını yazdığını özel alanı yapılacak belki de en büyük saygısızlık diye düşünüyorum
Okurum sanırım dayanamazdım.. Okuduğumu da söylerdim ama onu da içimde tutamazdım 😂 Keyifli günler..
Asla okumam, saygısızlık olur. Hem okuyunca bazı düşünceler değişir, belki soğuk olabilirim, kızabilirim gerek yok.
Hayır okumam o Ona özel bir şeydir canı isterse bana bazı kesitlerini okutabilir
İzin almadan okumam. Sonuçta ona ait. Eğer okumama izin verir, ya da okumamı isterse okurum. 😊
Okumamak için çabalarım ama okurdum ya dayanamazdin
Okurdum ama muhtemelen vicdan azabı çeker ve kesinlikle itiraf eder , helallik isterdim.
Kahve bile yaparım :)
Roman okur gibi tadını çıkara çıkara hemde :)
Okumam, sevgilim bile olsa okumak hoş değil.
Günlük tuttuğunu sanmam kim olursa olsun izin isterin
çok çok merak ederim ama okurmuyum bilmem okumam herhalde:Dd
Her insan karıştırır meraktan kimin olursa olsun
Okumam bu doğru olmaz saygısızlık olur günlük kişiye özeldir sevgilim bile olsa okumam
Okumam diyen samimi değildir ya içini kurtlar kemirir insanın, ben okurum.
şimdi bakın özel hayat diy... sıktıret okuru amwww
Okurum yaa sonra tribe girerim
İlişki net bok olur ajahbahd
Valla insanoğlu meraklıdır, kesin okur. Ben okumam diyene de inanmıyorum.
Yazısı okunur olursa okumakla kalmaz icinden geçerim.
Okumak isterim sonra derdime dert eklemek istemiyorum der kapatırım
Meraktan çatlarım ama okumazdım ya, yani büyük konuşmayım ama okumak istemezdim çünkü bu onun özeli. Telefonuna bakarım ama, o da benimkine bakabilir. Ama günlük çok başka bir şey
Okumam günlüğünü ortalığa atma derim. O şüphe onu zaten sakladığı bir şey varsa itiraf etmeye iter
Günlük tutan kız var mı hala.
Varsa okurum da ben çantasını karıştırırım.
Okumamam gerektigini biliyorum ancak seytan durter herhalde.😂😂😂
Günlüğünü bulacak kadar karıştırmam bir şeyleri
Hayır, okumaya kalkmak benim karakterime aykırı bir durum olur. Zaten merak duygum yok.
Ne olursa olsun dünyanın en saygısız şeyidir. asla yapmam bunu yapan birini de direk hayatımdan silerim
Ya içim içimi yer çok merak ederim. Aslında saygısızlık birinin özel alanına girmek. Sonuçta sevgilim yani eşim olsa neyse hiç acımam. Ama okumazsam da içim içimi yer. İki ucu boklu değnek 😅
Bizimki genelde ne yapiyorsa bülbül gibi öter. Okuyacagim seyleri tahmin edebilirim yani
Kimsenin günlüğünü okumam. Günlük kişiye özeldir.
Annem benim günlüğümü okumuştu bu arada 😂
okurum okuduğum anda soğurum heralde bütün aşklarını yazmıştır 😂
Net okurum , gerisini merak ettiğimden aynı yere koyar haftalık rutinler halinde durup durup dinlenip dinlenip okurum
İnsanlar bazen karşıdakini kırmamak için bazı sözleri söylemezler ama günlüklerinden saklamazlar. Okurdum ben çok yanlış olduğunu bildiğim halde
Okurum ama asla hesap sormam onu anlamaya çalışırım
Cep telefonum bile şifresiz okusa ne olurki sonuç değişmez gizlediğim bir şey olamaz
Okunur ama icinden ne cikacak bilinmez ) portakali soymadan bilemezsin kardesssssss
Hayır onun özeli okumam ama telefonuna bakardım 😆
Telefon onun özeli değil mi?😌
Hayır, özele saygı lütfen.
Benim gunlugumu okusa depresyona girer
Merak eder okurum ya 😉
Güvenini kırmayacak birşeyse olur..
Okurum niye okumayım
okurum meraklıyımdır
Hayır okumam özeli sonuçta
Evet okurum.
Wp mesajlarına bakmayı tercih ederim
Bakarim dusunmem bile