Erkek arkadaşım evlenmek istiyor ama işsiz, Türkiye şartlarında tek maaşla geçinmek zor. Ne yapacağım?

Aslında üni falan okudu mesleği var ama yapmak istemiyor, çalışıyodu mesleği üzerine birden bıraktı işi sırf biraz zor diye halbuki o kadar sıkı olan bir şey yoktu her işte olan şeyler yani. Dedim o kadar her işte olur keyfine göre iş nasıl bulacaksın falan dinlemedi şimdi de işsiz sürekli gelip geçici işlere girmek istiyor ülkenin taa diğer ucuna gitmeyi planlıyo 1 günde karar verip. yani kaç yaşına gelmiş harçlığını çıkarmak için çalışan biri olsa neyse ama o işler onu sadece günlük olarak idare eder benimle evlenmeyi planlıyor düzen kurmasını istiyorum ama radikal kararlar alıyor. Ben okuyorum bu arada maddi açıdan ona bakmıyorum tabiki ben kazanırım hiç sorun yok ama Türkiye şartlarında tek maaşla geçinmek doğal olarak nerdeyse imkansız. Ona nasıl yardımcı olurum ya böyle kararlar alsın istemiyorum böyle düzeni olmayan evlilik de doğal olarak yapamam yani?

Erkek arkadaşım evlenmek istiyor ama işsiz, Türkiye şartlarında tek maaşla geçinmek zor. Ne yapacağım?