Sevgilimle evlenmeyi dusunuyoruz. Biz orta duzey bir aileyiz fakat sevgilimin maasi yemek içmek kira gibi masrafları gittiği için para biriktiremiyor. Asla buyuk bir düğün istemiyorum ama ev için alınacaklar cok masraf edicek ve arkasında yardim edecek bir ailesi yok benim için hiç problem değil ama benim ailem sorun ederse diye dusunuyorum ne yapmaliyim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence çalışmayı deneyin
Bu zamanda türk kızıyla evlenilmez hatta bu zamandan sonra da hiç evlenilmez zaten
Neden ki
Eeee sen? Yatacakmısın? Çalışmayacakmısın?
Okulumda son donemim kaldığı için ve tek evlat olduğum için babam izin vermiyor ama evi, eşyaların bir çoğunu ayarladım zaten 40 50 bin TL lik masraf kaldi
İç güveysi al
Ic guveysi degil de zaten benim üstüme olan bir evde yaşayacağız 1 buzdolabi 1 oturma grubu gelinlik damatlık ve göstermelik olacak şekilde altin bilezik hani en ilçesinden baska masraf yok
Sende çalışırsan gerisi ödenir
Ben zaten işin buyuk bölümünü ayarladım benim üstüme olan evde yaşayacağız icine sadece 1 oturma grubu ve 1 buzdolabi alınacak bi de düğün altin isi var ama aman aman bi altın istemedim oyle göstermelik en ilçesinden 1 burma ile dugun masrafı dugun de zaten mevlutlu ve evimizin bahçesinde olsun dedik daha az masraflı diye yani toplamda 1 buzdolabi 1 oturma grubu ve gelinlik damatlık var masraf olarak
Sen evlenme boş ver evin de kendin otur bacım
Beni böyle seven olmadı
Olan en minimalize şeyleri yapmaya çalışın
fakirle asla evlenme
Neden
mllık çünkü, ömür boyu sefalet, ne gerek var
Ikimiz de daha genciz ve onun potansiyelini görüyorum geçmişinde yokluk olması tekrar yokluk yasayacak anlamına gelmiyo bence suanda yok diye de gocunmuyorum sadece onun ailem karşısında edilmesini istemiyorum
Sizin iş yaş
Benim okulda son 1 donemim kaldi ic mimarlık ve is sagligi guvenligi 2 uni okuyorum sevgilim de aşçı bi otelin sneak bolumunde kısım şefi olarak çalışıyor ikimiz de 21 yasindayiz
Yani sen potansiyel işsizsin sevgilinin maaşta size yeterse yeter
Hayır beyefendi potansiyel işsiz değilim mezun olduğum an ailemden birinin ofisinde çalışmaya baslayacagim dedigim gibi bizim durumumuz kotu degil ben sadece onun ailem tarafından ezilmesini istemiyorum ayrıca gerekirse garsonluk vs de yaparım yani ben işsiz kalmam merak etmeyin keske işimizi sorgulamadan once fikir verseydiniz
Yavrucum ikinizde çalışacaksanız çift maaşla ailenize çok ihtiyacınız kalmaz zaten kendiniz çok abartıya lükse kaçmadan kıyın nikahınızı alın altınlarınızı mis gibi borçsuz harçsız yaşayın işte ama düğündür yok şu kadar altın alacaksınız bu kadar eşya vereceksiniz muhabbetlerine girerse aileler ne onlar alabilir bunu diyelimki aldılar sizin borcunuz ömür boyu bitmez
Onun zaten yardim edebilecek bir ailesi yok ki ben 1 donem sonunda net çalışmaya baslayacagim ki elimden gelen en küçük sekilde yapacağım onu yormak zaten istemem ben sadece ailem sorun ederse ne yapacağım ne diyebilirim bunu merak edip sordum
sende calis
Ben evin cok buyuk bir bölümünü tamamladım zaten ona gelinlik damatlık bi oturma grubu bi buzdolabi bi de alınabilecek en ilçesinden altin bileklik kaldi
çoğu yapmışsın gerisi ona kalmış
olmaz ben sana söyleyim
Sende çalış
Babam izin vermiyor çalışmama evde onun işlerine koşan tek kisi benim
Evlenince çalış