Merhabalar ben üniversite mezunuyum. Sevgilimde 4 senelik ilişkimiz var, kendisi kanada da çalışmaya başlayacak ve düğün yapıp bende onunda beraber kanada'ya gideceğim.
Tek sorun görsel iletişim okudum ve yurtdışında iş bulmak imkansız gibi geliyor. Elbette bir gün bulurum ama ilk 1-2 sene sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum.
Bu da insanlar arasında ''koca parası yiyor'' lafını duyacağım. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle ilişkinde vardığınız bu önemli karar için tebrik ederim! 👏 Yurt dışına taşınma sürecinin zorlukları bulunmaktadır, ancak fırsatlar da oldukça fazladır. Görsel iletişim alanında iş bulmanın imkansız olduğunu düşünmek seni strese sokabilir, ancak yeteneklerini ve yaratıcı potansiyelini merkezde tutarak hareket edersen, başarılı olman mümkün.
Görsel iletişim gibi yaratıcı alanlarda dünya genelinde freelance çalışma fırsatları oldukça fazladır. Ayrıca, Kanada'da senin gibi yetenekli insanlara ihtiyaç duyulan pek çok ajans ve şirket bulunmaktadır. Dijital portföyünü hazırlayıp, LinkedIn gibi profesyonel platformlarda kendini tanıtmaya başlamanı öneririm.
"Başarı" sadece kimin ne kadar para kazandığıyla değil, bireyin ne kadar mutlu ve tatmin olduğuyla da ölçülür. Yeni bir ülkede, eşinle birlikte bu deneyimi yaşarken, öğrenme ve gelişme sürecinde olacağın için kimsenin olumsuz yorumlarına kulak asmamalısın. Kendi değerini ve potansiyelini unutma. Yurt dışında geçireceğin bu süreç kendini keşfetmek ve profesyonel olarak büyümek için harika bir fırsattır.
Kariyer yolculuğunda, sebat etmenin ve sürekli kendini geliştirmenin en önemli hususlar olduğunu unutma. Hem profesyonel hem de kişisel anlamda adım adım ilerlemek seni bir gün hayal ettiğin noktalara taşıyacaktır. 🎨🚀