Anaokulu öğretmeniyim ve mesleğimi gerçekten çok seviyorum. Annesi ve bekâr 2 kardeşi var onlar da bizimle yaşaşaycak. Ben ikimizin olduğu bir evde yaşayalım istedim ama o beni annesiyle yaşamaya iknâ etti. Buraya kadar sorunum yok fakat mesleğimi bıraktırmak istiyor. Çok ısrar ediyor. Sizce bırakmalı mıyım? Bana tüm evi geçindirebilecek kadar parası olduğunu söylüyor. Böyle olsa bile ben bırakmak istemiyorum. Ama onu da kaybetmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnnesiyle ve 2 kardeşiyle neden yaşıyorsunuz? Sen kiminle evleniyorsun, adamla mı ailesiyle mi? Bir de çalışmayacaksın öyle mi? Herhalde tüm gün ailesine hizmet edecek olman yeterli iş olacaktır diye düşünüyor... Buraya yazacak kadar aklın karışıksa 1. sakın ama sakın evlenme, hatta bas tekmeyi derhal, üstüne de engelleyip bir daha yüzünü dahi görme, 2. eğer herşeye rağmen evlenirsen nolur boşanmaya çalışırken buraya ekle durumunu, muhtemelen ibret olacaktır bir sürü kızcağıza...
Kaybetmek istemediğini yazmışsın, aşkının yoğunluğu hayranlık verici ama annesi ve kardeşleriyle gelip, senin hayatını eve ve onun dünyasına kapatacağı besbelli bir adamın gerçeğini göstermiyorsa bence duygularını dinlemeye biraz ara vermelisin.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sen böyle taviz verdikçe emin ol baştan kaybedersin aynı ev de yaşamayı nasıl kabul edersin ya dubleks mi ev hüç mi eşinle yaşamak istediğin özel bir an hayalin yok bütün özelini bir oda da yaşamak zorunda kalmak hiç mi zoruna gitmeyecek aynı ev de yaşa işi de bırak çalışma ki annesi kardeşleri iyi başının etini yiyebilsin (ne kadar anlayışlı melek gibi bir aile de olsalar ev üzerine ev düzen üzerine düzen olmaz madem parası var 1+1 ev tutsun hiç değilse bir özeliniz olsun odadan hapşırsan ev de ki herkes duyar gerisini sen düşün tartışayım desen gelip müdahil olurlar huzursuzluk büyür oysa baş başa olsanız belki tartışıp yarım saat sonra barışırsınız ama aile de dahil olursa işin tadı kaçar işlerine geldiklerinde burası bizim evimiz olur işlerine gelmezse senin evin derler akıllı ol canım ve mantıklı düşün her şey bi sevgi değil hayatta
02 Yorumla
Soran+1 yılevleri iki katlı bilmiyorum annesi kardeşleri falan çok tatlı ve eğlenceli insanlar sorun olacağını düşünmediğim için kabul ettim ama meslek konusu biraz üzdü ve zor durumda bıraktı beni. ondan ayrılmakta istemiyorum.2 yıldır birlikteyiz ve birbirimize çok alıştık çok güzel anlaşıyoruz köle gibi kullanacağını da zannetmiyorum ama meslek konusunda ben ısrar edersem iknâ eden ben olurum bu sefer galiba
Bence kesinlikle bırakmamalısın. Bir yerden sonra kendine duyduğun saygıyı azaltırsın. Onun da sana duyduğu saygı azalır. Bence çok güzel bir mesleğin var. Bu günümüz şartları için bir fırsat. Asla kimsenin üç kuruşu altında ezilme. Karşındaki seni ne kadar severse sevsin yeri gelir sana verdiği üç kuruşu yüzüne vurur. Evde akşama kadar sıkılırsın bence zaten. Sen onu ne kadar sevdiğini yeterince ifade etmişsin bence. Onun da seni sevdiğini sana saygı duyarak göstermesi gerekir. Tabii tanımadan yorum yapmak mantıksız ama buradan bakınca eş aradığı kadar eve temizlikçi de arıyor gibime geldi.
10 Yorumla
+1 yılBundan önce sorun bence aynı evin içinde bir ton insanla yaşamanız. Bu sanıldığı kadar kolay bir şey değil ve çok yanlış bulduğum bir durum. İstisnai durumlardan bahsetmiyorum, annesi hasta olur bir şey olur beraber kalmanız gerekir lafım yok.
Ama onun dışında çok sıkıntılı durumlar ki bir çok probleme de yol açtığını az çok duyup görüyoruz...12 Yorumla
Soran+1 yılailesiyle tanıştım zaten, çok tatlı insanlar çokta iyi anlaştık. benim için aynı evde yaşamak eğlenceli olur. kalabalık ortamları çok seviyorum kalabalık aile olmayı da. ama mesleğim benim herşeyim. ne nişanlımdan vazgeçmek istiyorum ne de mesleğimden
- +1 yıl
Ne kadar birbirinizi severseniz sevin aynı evde yaşamak bir çok şeyi değiştiyor emin ol. Yine de tabii ki tercih senin.
Meslek konusuda da istemediğin şeyleri birinin sana diretmesine izin verme. Seni seven insan mutlu olacağın ya da yapmak istediğin şeyleri elinden almaya çalışmaz. Saygı duymalı, siz de aksi oluyor. Bugün bunu isteyecek senden, yarın başka bir şeyi.
Ciddi ciddi bunları göze alabiliyorsan sen bilirsin.
Hayırlısı olsun hakkınızda...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ohoo adama bak her istediğini yaptırıyor..
bu kadar pasif olma kendi adına kararlar aldırma..
ayrıca çalışma konusundan çok aileyi sorun etmelisin ev ev üstünde olmaz.
sevdiğin için kabullenmiş olabilirsin ama ileride çok pişman olursun. aile sorunları aranızda sevgi falan bırakmaz.
durumu o kadar iyiyse ailesine ayrı ev açsın.33 Yorumla- +1 yıl
Aynen durumu iyiyse ev açsın senin aşktan başın dönmüş kızım mantığınla düşün biraz da
+1 yılSadece fedakarlık yapan sen mi olacaksın yani? Onu sevdiğin için müstakbel kayınvaliden ve görümcenle aynı evde yaşamaya razı oluyorsun, maddi durumu iyi olmasına rağmen buna rıza gösteriyorsun sırf sevdiğin adam hayatında olsun diye ailesiyle yaşamak konusunda ikna oluyorsun.. Böyle bir fedakarlıkta bulunuyorsun ama o senin çalışmana rıza göstermiyor, bu hep böyle mi olacak. Hayatın boyunca fedakarlık yapan sen mi olacaksın? Madem maddi durumu iyi bundan sebep senin çalışmanı istemiyor, o zaman annesi ve kızkardeşi sizinle beraber yaşamasın. Hani maddi durumu iyi ya..
Sen boşuna mı okudun, boşuna mı sınav stresi çektin.
Asla işinden vazgeçme..
Ya bir gün ayrılırsanız neye tutunacaksın o zaman..
Kendi geleceğini bir erkeğin inisiyatifine bırakma00 Yorumlabence çalış kendi ayaklarının üstünde dur hiçde bırakma mesleğini okadar okumuşsun sonuçta seviyorsunda mesleğini sen annesiyle kardeşiyle yaşamayı kabul etmişsin onu sevdiğin için oda seni sevdiği için çalışmanı kabul etmek zorunda sende onu ikna ettir sen nasıl fedakarlık yapıyorsan oda fedakar olsun iizin versn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılev üstüne ev olmaz. hep yabancıyla rahat edemezisn önce bunu kabul etmemelisin. mesleğine de karışmaya hakkı yok o seni tapulu malı yapmıyor hayatlarınızı birleştiriyorsunuz. üstünde baskı kurmasına izin verme evlendikten sonra tepene biner. mesleğine zatem devaö et ayrıyeten evleri de ayırın bence. rest çek dönerse senindir dönmezse de ne b0k olduğnu anlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuhh.. Resmen bubi tuzagina dogru gidiyorsun. Normalde bende esimi calismamaya ikna ettim ama bu baska bi durum. Anasina kole aliyor bu. Dikkat et. Ben karimi calistirmadim ama yol ustunde oturan eilemin evine ayda 1 saat bile ugratmadim. Ben tek bisey bilirim karisini ailesiyle yasatan adam tam adam degildir. Bukadarda buyuk konusuyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılMesleğini bırakma derim
Sonuçta şimdiki evliliklerin garantisi yok
Ayrıca nereli olduğunuzu çok merak ettim hadi annesi ile yaşamayı kabul edeni gördüm de 2 de kardeşinin sizle yaşaması çok saçma geldi bana30 Yorumla Annesi ile yaşaman ve seni mesleğinden mahrum etmek isteyen bir adamla uzun süre evli kalacağını sanmıyorum. Sen kuyruğu dik tut o senin istediğini yapsın, şimdi her şeye evet dersin seni sürekli istediğini yaptırmaya devam eder.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Niye aynı evde yaşıyorsun bir zorunluluk mu var sağlıksal veya ekonomik bir sebep falan?
Ayrıca işten ayrılma nolur nolmaz üç gün sonra cicim ayı bitince işsiz güçsüz ailesine hizmetçi bir kadın olarak kalakalirsin20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşacaksınız bi defa kadına çalışmaması konusunda eşin bir tavsiyesi olması tuhaf değil ancak evde otur demesi uygun değil. Sosyal hayattan kopmayacak sekilde çalışma diyorsa bunu anlarım. Ama sen evde kal iş yapma diyorsa bunu anlamakda zorlanıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇook tuhaf geldiii , eşi bırakıp annesinin işlerini yapmanızı mı istiyor.
Hem evde o kadar kişiyle sağlıklı bir evlilik olacağını düşünmüyorum madem parası her şeye yetiyor parasıyla övünüyor açsın bir ev size özel bir ev kursun..
Söyledikleriyle yaptıkları çelişkili geldi bana ya da eve tanıdık güvenilir hizmetci arıyor 🤷🏻♀️01 Yorumla- +1 yıl
İşi bırakıp*
En azından " benim gelirim evin bütçesine her şeye yeterli çalışmana gerek yok ama eğer kendini iyi hissedeceksen çalıştığında mutlu olacaksan tabi ki çalışabilirsin kararı sana bırakıyorum" demek var... "Benim param her şeye yeter çalışmayacaksın" demek var.. Resmen üzerinizde hakimiyet kurmak için diretiyor..
Sizi etkisiz hale getirmeye çalışiyor benim param demek ne demek? Nasıl iticiii bi durum buu? Ileride bi şey olsa benim paramla aldın diye söylemesi zor olmaz.. Kısacası sizin ekonomik özgürlüğünüzün olmasını istemiyor her seye ben yeterim havasında her şey kendi hakimiyetinde olsun istiyor..
Ayrıca senin fikirlenee saygı duymuyor senin ruh halini önemsemeyip israrla çalışma diyen bir adamla nasıl mutlu olacaksın? Aşk gözünü kör etmiş ki birlikte yaşamayı bile kabul etmişsin ama bence artık uyanmalısınn çok ciddi bir sorunla karşı karşıya olduğunun bilmem farkında mısın? Ayrıca bu insan sadece bu konuda değil her konuda kendi söylediğinin olmasını kendi istediklerinin yapılmasını ister başkasını düşünmez bazı şeyleri öngörmeniz lazım. Tamam seviyorsunuz ama bu kadarda körü körüne bağlanmayın..
+1 yılSakın kabul etme 1. sini kabul etmişsin aymı evde yaşamayı bunu kabul etmemelisin senin de prensiplerin olmalı bu hayatta sen diretmezsen sana saygı duymaz belki de ayrıca çalışmayıp da napıcaksın bütün gün kaynana görümce aynı evde kafayı yersib en azından işine gücüne git ayrı bir sosyal hayatın olsun sadece kocandan başka yani. Ve Müslüman san dinimizde meslek sahibi olmak önemlidir eğer yanlış bilmiyorsam farzdır herkese.
01 Yorumla- +1 yıl
Ve düşünsene aynı evdesiniz her şeyine karışıyor kaynanan filan birde 2 kişi daha... Aklını başına al bu devirde sana bunu yapmak isteyen adam daha neler yapar yapmaz deme yapar benim kırmızı çizgim de bişey de böyle ezik olma ezerler seni meze diye yutarlar
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlen me. Özgürlüğün elinden alınıp eline her sene bi çocuk verilecek. Dışarı çıkman yasaklanacak Akıllı ol
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Gercekten boyle saygısız dusuncesiz geri zihiniyetli insanları nerden bulunuyorsunuz? nedenmis? cok parası varsa yatırım yapsın kendisi de calısmasın. Emin ol calısmadıgın surece butun gun kaynana dırdırı cekersin. İste o zaman her sey icin gec olur ve pisman olursun. Ne kadar saygısız insanlar var ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aynı evin içerisinde cinsel ihtiyac nasıl gideriliyor? Zor olmucak mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç konuşmadım ama evde olmaz diye umuyorum
Kesinlikle bırakma bana göre sen orda 2 kardeşine bakacaksın annesine bakacaksın sonra yemek yap evi temizle akşam kocan gelecek 2 laf duymayı bekleyeceksin ama ailesi olduğu için sana hiç başbaşa kaldığınız gibi olmayacak. Sonra onun parasından sanane sen kendi ayaklarının üstünde durmalısın. Çocuğunuz vs ilerde bakmak için kısa süre çalışma ya da hiç çalışma. Şimdiden her istediğini yapmamalisin
20 Yorumla
+1 yılAptal olma aşk herşey değil. Adam hiçbişeyinden ödün vermiyor sadece senden bekliyor baksana. Aileyle yaşamak ne ya? Sen bildiğin hizmetçi olcaksın hiçmi farkında değilsin durumun?
10 Yorumla
+1 yılTabi ki mesleğini bırakmamalısın isterse milyoner olsun sen o işi yapmak istiyorsan kimsenin karışmasına izin vermemelisin. Ailesiyle yasama konusunda çok sıkıntılar yaşanabilir. İstemiyorsan bunu da kabul etmemelisin. Senin kararlarını önemsemeden sadece kendi kararlarını sana empoze etmeye çalışıyor. Bu durum ilerde seni mutsuz eder
10 YorumlaKızım sen m. l mısın o kadar yıl ayaklarının üzerinde durmak için okumuşsun çabalamışsın hödüğün biri gelsin çalışma annemle kardeşimle aynı evde kal diyor sence niye çalışmanı istemiyor annrsine e. şek arıyorda ondan. Yok seviyorum yok böyle şöyle deme aşk bir yere kadar kardeşim aç gözünü aç kusura bakma ama o annrsine ona bakacak ena. yi arıyor
10 YorumlaAynı iliskiden çıktım çalışmamı istemediği ve buna benzer bir sürü olaya karıştığı için devam ettirmeyi sağlıklı bulmadım senin hayatına karışmaya babanın bile hakkı yok isteyebilir belirtebilir ama bunları şart kosamaz çok pişman olursun ilerde bir anlık aşkla gidersen
10 Yorumla
+1 yılCanım sen hayatı bir kere başta yapmisin bugün ailemle hasiycaz yarın işi bırak diğer gün kimbilir neler nasta alıcaksın tavrını ve sen eşin istemiyoe diye üniversite okumadın hayat senin hayatın senin yerinde olsam tercihimi en ince ayrintiya kadar düşünerek yapardım aynı evde kayınvalide iki kız eş sizin bir kere aile hayatınız olmiycak kaçıncı yuzyildayiz ya koydemiyiz 😂😂 yol ver gitsin bebeğim
10 YorumlaEvlendin diye senin SAHİBİN değil. Haddini bilsin müstakbel kocan. Ayrıca her kadin istediği mesleği yapmada özgürdür. Eğer istemiyorsan bir ömür annesiyle yaşamak zorunda değilsin. Kusura bakma ama müstakbel kocan kendini birşey sanıyor. Asla mesleğini bırakma ama o adamı hemen bırak bence.
10 YorumlaMeslegini biraktirip evde ailesine hizmetcilik yaptiracak sana. Bence hemen ayril aileyle yasanmaz ayrica bir evin bir kadini olur decamli didiseceksiniz sonunda evliliginiz zarar gorecek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılMesleğinden vazgeçme. İleriki zamanda nasılsa bana muhtaç diyerek sana psikolojik şiddet hatta fiziksel şiddette uyguluyabilir. Bırakırsan ne olacagini düşün seni mutlu eden şeyden vazgecme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam direk terk ederim. Sen boşuna mı okudun. Biri gelecek bana çalışmayacaksın diyecek hee onun anlını karışlarım. Senin emeğini çöpe atmaktan başka bir şey değil
11 Yorumla- +1 yıl
Açıklamayı sonradan okudum. O seni kendine eş olarak değil eve hizmetçi aramış banane senin annenden kardeşinden hiç bakmam valla senin yerinde olsam. Adam çok çakalmış gerçekten. Seviyorum ayağına beleş hizmetçi tutmuş uynan kızım sende salak olma
Ya neden işini bırakasın ki bence bırakma hatta sakın bırakma gelecekte ne olacağını bilemezsin kocana bağlı yaşamakta güzel bir şey değil inanki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek iyide çalışmakta ne var sorun ederler anlamış değilim parası varsa var napalım kendisi çalışmıyor mu param var demiş güzel insan annesigillemi yaşayacaksın nasıl rahat edeceksin peki özeliniz olur seslerinizi falan duyarlarsa
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler çalışır kadın evde çocuğuna bakar mantığıyla düşünüyor galiba biraz ama ev işi konusunda değil.
- +1 yıl
Erkek çalışıyosa kadında çalışır mantığı iyi kullanamıyor ev işi konusunu sorun etmiştir
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılŞu düşünceler çok saçma sen boşuna mı okudun o kadar yıl çalıştın ettin bunlar evlenip oturup temizlik yapmak için mi, bunu açıklayıp konuşman lazım eğer çalışmak çok istiyorsan. Evde kalabalıkta çok sıkılırsın o kadar çok kişiyle.
03 Yorumla
Soran+1 yılevlerine temizlikçi gelip gidiyor 2 günde bir galiba. ben zaten temizlik için değil mesleğimi sevdiğim için olmaz dedim
- +1 yıl
Seviyosan bırakma derim herkes sevdiği işi yapamıyor bırakma derim
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz o kadar emek arzu boşa mı yani manasız geliyor geri kafalılık
30 Yorumla Yavrum o ev sana zindan olur kesinlikle çalış ayrı evlerde yaşayın sakın kabul etmek gibi bir hata yapma 😬
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Ona sen benden bir ricada bulundun sıra bende de ben işimi ev geçindirmek için değil daha mutlu olmak için yapmk istiyorum de mesela
10 YorumlaMesleğin olmaz ise çok boş boşuna yaşıyorsun gibi ne için okudun mesleğini yapmayacaksan bence ayrıl o çalışmasın ozmn
10 Yorumla
+1 yılAnnem 30 yıllık evli ve hep der ki karı koca ayrı yaşamalı aile ile değil. Ben kayınpederim ve kayınvalidem ile yaşadım ama evlatlarım bizden ayrı eşiyle baş başa yaşasın der. Çünkü o günler bir daha gelmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİş yapıyor olmak daha önemli, bence vazgeçme işinden
20 Yorumla
+1 yılHimm bı kere kaynana ve gorumceyle oturmayı kabul etme bence ev üstüne ev olmaz ve de mesleğin kıskanılacak bir meslekte değil tüm gün çocuklarlasin neden istemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bende ama sandığınız gibi şart koşmadı sadece istediğini söyledi, çalışacağımı söylesem ayrılacak kadar kötü birisi de değil.
- +1 yıl
Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Madem o kadar parası var ikiniz ayrı evde yaşayın öyle olursa çalışmam de. Ne diye yeni evli kaynana ve kocanın kardeşleriyle beraber yaşayasın ki? Büyük sorun olur sana kabul etme beraber yaşamayı
01 Yorumla
Soran+1 yılonların ailesinde böyleymiş. gelinler ve çocuklar kaynanalarıyla yaşarmış. kalabalık bir aile olmak için.
Bence o adamla evlenme sen annesi ağır bir hastalığı yoksa seni eziyor görmüyor musun? O adamla evlenip onun kölesimi olucaksın? Hem işini kaybet hem mahremiyetini oldu canım 😒😒sakın yapma şiddetle uyarıyorum
00 Yorumla
+1 yılHiç bir konuda kendi ideallerinden vazgeçmelisin hiç bir insanın vaadi senin kendine olan vaatlerinin üstüne çıkmamalı o koyuyorsa böyle şeyler sende koymalısın teslim olmamalisin bu gün işine karısan yarın evlendiğin de burnunda getirir
00 Yorumla
+1 yılKarşı çık ve çalış köle değilsin sen kendi kararlarını verebilirsin
10 YorumlaMesleğinden ve işinden vaz geçme yarının ne olacağını bilemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün gün kaynanayla aynı evde ne yapacaksın şimdi kabul edersen ileride pişman olursun kabul etme çalış aynı evi kabul ederek kusura bakma da s. laklık yapmışsın zaten
10 Yorumla
+1 yılAbooo 1 gram aklın varsa kaç amacı tamamen köle etmek
10 Yorumla
+1 yılTek yaşasaydınız bir nebze belki derdim ama bütün gün annesi ve kardeşleriyle aynı evin içinde kafayı yersin, bence çalış.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende çalışmak istiyorum, zaten kendi paramı kazanmak için değil. bu benim için bir hobi. küçüklüğümden beri bunun hayalini kuruyordum. nikahımıza 2 hafta var bana çalışmasan olur mu diyor. çalışacağımı söyleyerek bastırcam onu.
+1 yılTüm evi gecindirebiliyosa sanada ayrı ev tutsun. Bak canım beni sakın yanlış anlama ama ilk başta tepkini göstermezsen zararlı çıkarsın gül gibi mesleğin var git çalış ayaklarının üzerinde dur. o sana çalışma diyo neden? çünki karşısında güçsüz birini görmek istiyo beni düşünüyor deme seni çok düşünseydi sana ayrı ev tutardı.
00 Yorumla
+1 yılO kadar oku, adam çalıştırmasın. Bir de üstüne üstlük ailesiyle aynı evde otur. Madem herkesi geçindirecek parası var neden aynı ev? Saçmalama bence. Ayrıl gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBu karara evlilik bile olsa biri karısmamalı. Buna bile karışan daha nelere karısmaz. Durumu iyidir ondan falan diyorsa bile insan Bi yerde para için değil kendi için çalısır. Bende evlilik hazırlıgındayım öğretmenim Şu an sınavlara hazırlanıyorum sevgilimin durumu da iyi ama bana dediği çalısıp çalısmamak senin kararın ama kendini mecbur hissetme oluyor. Bu şekilde olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen işini seviyosun bence onu değil en doğrusu ayrılmaniz olmaz bu iş...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İkisi arasında seçime sürükleneceksin gibi hissediyorum o bölümü kazanıp okumak için o kadar emek sarfettin birisinin seni vazgeçirmesene izin verme
00 Yorumlayok daha neler sen okadar okumuşsun bi meslek sahibi olmuşsun sevdiğin istediği için mi bırakcaksın kabul etmemelisin
00 Yorumla
+1 yılMesleğini bırakırsan seveceği anlamına geliyor bence mesleğini bırakma ne yapıyorsa yapsın baskı kurmak istiyor anlaşılan
00 YorumlaÇok boş birisi. Bence mesleğini seç onu şutla. Köle arıyor kendine. Her dediğini yaptıracak sana zamanla
00 Yorumlasakın bu hataya düşme. aynı evde olmaz hadi sen çalışsan neyse çalışmazsan olmaz. yol yakınken bu hatadan dön ya da yaşa ve gör sen bilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun Annesi bir köle kazandı :) sende aptal gibi koş bir evde yaşa.
02 Yorumla
Soran+1 yılannesinin köleye ihtiyacı yok ki. evlerini temizlikçi gelip temizliyormuş yemekleri de öyle başkası yapıyormuş. beni kıskandığı için çalışma diyor galiba ama bilmiyorum :(
- +1 yıl
Siz bu saflıkla krallık kurarsınız
aa 1823812831 yıl okudun eğer bakkaldan ekmek alırsan kıskanırım
Seni annene ve kardeşlerine köle olarak kullanacak. ya çalışmaya devam et ya da ayrı evlerde yaşayın
30 Yorumla
+1 yılÇok önemli bir durum olmadıkça anneyle yaşanmaz, öte yandan çalışıp çalışmamak sana kalmış. İyi düşün.
30 Yorumla
+1 yılSen bunca sene niye okudun. Yarın birrgün boşandın ya da bu şiddet uyguladı ayrılmak istedin. Cebinde para olmicak. Napıcaksın o zaman
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana mi okudum de. Calismak istediğini israr et. Eski kafali insan kaldi mi ya
10 Yorumla
+1 yılÇalıştırmak istemediği yetmiyormuş gibi aşirele yaşamak istiyorsa yol yakınken vazgeç evlenme pişman olursun ev üstüne ev olmaz
21 Yorumla- +1 yıl
*aşiret
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılAnne ve bekar 2 kardeşle yaşamak ben bile istemem bunu 😏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Mutsuz ve huzursuz olacağını kendini daha iyi hissedeceğini söyle seni seviyorsa kabul eder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Aakın meslegini bırakma kimse için! Yarın pişman olursun
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmeyi düşünüyoruz fakat çalışmamı istemiyor, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler