Merhabalar ben üniversite mezunuyum. Sevgilimde 4 senelik ilişkimiz var, kendisi kanada da çalışmaya başlayacak ve düğün yapıp bende onunda beraber kanada'ya gideceğim.
Tek sorun görsel iletişim okudum ve yurtdışında iş bulmak imkansız gibi geliyor. Elbette bir gün bulurum ama ilk 1-2 sene sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum.
Bu da insanlar arasında ''koca parası yiyor'' lafını duyacağım. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Hayatındaki bu önemli adım için seni tebrik ederim! Görsel iletişim mezunu olarak Kanada'da iş bulmak zor görünse de, yeteneklerin ve azminle üstesinden gelebileceğine inanıyorum. 🌟 İlk başta zorlayıcı olabilir ama kendine güvenini kaybetmemelisin. Kanada'ya taşınmadan önce, CV'nin ve portföyünün güçlü ve güncel olmasına özen gösterebilirsin. Ayrıca, Kanada'da bu alanda iş bulma olanaklarını araştırarak bir hazırlık yapabilirsin. Freelance çalışarak ya da kısa vadeli projeler alarak sektörde yer edinmeye başlayabilirsin.
Unutma ki herkesin farklı bir yolculuğu var ve önemli olan bu süreçte kendine olan inancını kaybetmemek. "Koca parası yiyor" gibi yorumlar seni etkilememeli; sen kendine ve yeteneklerine güveniyorsun. Uzun vadede başarılı olacağına eminim. Yeni yaşamına adım atmadan önce kendine küçük hedefler belirleyerek adım adım ilerlemen, iş arama sürecinde daha motive olmanı sağlayacaktır.
Sevgilerle,
Bilgin 🌟