AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
274Cevap
Bir de parasında değilim deyişiniz yok mu, hiç inandırıcı değilsiniz. Neyle öderse öder, bu sizi ilgilendirmez. Daha önemli şeylere bakabilirsiniz. Karakter gibi...
O da bir mali güç değil mi?
Kanaatkar olun derim
Eski eşim yıllarca teşekkür ederim, kesene bereket bile demedi
O sodexhoyu adam alnın teri ile kazanıyor
Sesini kes otur ye cahilliğe bak adam sanki hırsızlık yapmış krediyle borçla falan ödemiş alt üstü nakit yerine yemek kartıyla ödemiş ne var bunda?
Ekibimdeki bütün kadınlara bunu sordum. Bir tanesi sadece olabilir canım mantıklı akıllı çocuk dedi. Diğerleri arkama bakmadan kaçarım dedi. Diyeceklerim bu kadar.
Bizim şirkette yemek kartı olarak verdi biraz kullandım sonra yeğenime verdim epey zaman kullandı. Neden takıntı yaptınız kredi kartına oluyorda bunun farkı ne
Ne yapsın ki daha ilk buluşma da maddi durumu iyi değildir sana karşı da mahcubiyet hissetmemek adına böyle bir şey yapmış olabilir niye utandın ki 🙄
Niye sodexo da sonucta adamin parasi değil mi? Adam ne güzel sodexo ile odemis iste bunun senin o ustun karizmana ve şanına ne gibi bir zarari olabilirr ki
Sodexo veya Ne bileyimexo hiç fark etmez ki. Bu gibi ödeme yöntemlerine değil sen partnerinin karakterine huyuna suyuna odaklan.
Mutluluklar dilerim.
Sodexo para değil mi? Para yerine geçmiyor mu? Kendi hesabını ödeyemeyen kişi gelmiş, hesabını ödeyen kişiden ayrılmalı mıyım diye soruyor. Komedi Allah'ıma
Ne alaka ya ne var bunda? Onun içinde de para var sonuçta 🙄 bende başka kart var her yerde geçmiyo geçen yer olunca bende arkadaşlarıma ısmarlıyorum 🤦🏽♀️ bunu böyle düşünmüyolardır umarım
Sende sodexo ile odeyeydin keske.. dogal ritmleri severim hele ki bu ekonomik sartlarda... hic olmazsa espiri mahiyetinde cantanda ticket arayabilirdin... takilma boyle seylere...
Farzederim ki sodexo değil de ikramiye aldı onunla ödedi o zaman bahane ne olacaktı çok merak ettim. ya da kredi kartı ya da hesap kartı yani çok afedersin de sana ne nasi odemisse odemis
Kız arkadaşımın arkadaşlarıyla oturduğu masaya sonradan dahil olup bir çay içtim sadece. Kalkarken hepsinin hesabını ödeyip kalktım. Bu enayilik değil cömertliktir. Aksi halde kız arkadaşımı utandırırdım belki. Mesele onurla yaşamak. Diğeri ihtimali düşünmezdim bile
Ayrıl haketmiyorsun sırf bir şey ile ödediği için ayrılmaz insan soruda aşırı saçma olmuş. Sanane istediğiyle ödesin sanki seks yaparak ödemiş. ALLAH’IM YA
Sn. Gizli üye bu kadar gururlu ve utangaç iseniz. Davet ettiğiniz misafiri ağırlamasını bileceksiniz. Her bırak diyene bırakıyorsanız bir müddet daha utanabilirsiniz.
Saygılar
Sodexo ile ödemesinin ne zararı var çalıştığı şirketin yemek harcamaları için verdiği para zaten sodexo adamda yemek ya da içecek harcaması yapmış ve sodexo ile ödemiş işte ne var bunda
Ne kadar saçma bi düşüncedesin git yabancı kızlardan utan paragöz seni git yabancı kızların insayetliğinden utan sen kimsin ki kırmızı halı mı sersin sana
Olm hesabı bana ödetti dese gelir konu açarsın ödetmedi dese yine konu açarsın ne güzel Ödemiş iste niye ayrılıyım mı diyosun ki senin yerinde olmayı o kadar çok insan vardır ki
Ne fark ediyor sanki sodexo olunca? Davet ettiğin kişinin hesabını her halükarda ödemeliydin ayrıca.
Bu düşünce yapısı doğru değil. Ben olsam, davet ettiğim halde yemek ısmarladığı için gönlü zengin ve nazik bir erkek olduğunu düşünürdüm.
Ne var ki bunda ya.. Sen bu kafayla adam gibi adam bulamazsın. Ayrıl sen o adamdan adama iyilik olsun.
O ne ya hiç önemli degl sonuçta ödemiş anın tadını çıkar ve geç bu kadar ufak detaylarda takılmaya gerek yok
ne alaka neden odenmesin? hangi kafayla bunu soyluyorsun?
Ayrılın çocuk kurtulur en azından. Yemek kartı varmış ödemiş. Illa nakit para mı görmeniz gerek? Çok yanlış bir düşüncedesiniz.
Sorunun cevabı evet ama sebebi Sodexo değil sensin. Çocuğu daha fazla meşgul etme. Hadeee
Biraz insan olmayı mı deneseniz? Siz hayatı toz pembe zannediyorsunuz galiba.
Ya ablacım ne fark eder sodexosu var adamın bırakta istediği gibi harcasın onu ne kadar değişik bir cehaletiniz var ilişki konusunda ya
Kart ne alaka lan seninki bahane olmuş veya umarım kızları kötülemek için açılmış fake hesapsındır kart karttır sonuçta
Senin o kokmuşuna çok iyi bile davranmış umarım ayrılır senden kurtulur
Sanane kızım neyle öderse ödesin, ödemismi ödemis. Sodexoda adamın emek vererek elde ettiği yemek kartı sonucta
Çok ayıp etmiş, sen bence bundan ayrıl American express kartlı birini bul, Çocuğada yazık etme Piremses.
Sana verilen zamana üzüldüm bir erkek adına. Tabi maksat yorum yapılsın, muhabbet olsun. Çocuğu uğraştırma, biraz ergenlikten çık.
abi daha neler göreceğiz böyle acaba :D çok seviyorum bu siteyi sayesinde dünyada eşine nadir rastlanan canlıları tanıma fırsatımız oluyor :D
Ben o çocuğun yerinde olup şu durumu anlasaydım tüm parayı bi şekilde sodexoya aktartıp zıttina gelirdim buluşmaya kartıda visa gibi tutardık felan😂 senin gibi tiplerin cidden izahı yok mizahı olmalı.
Onu sevmiyorsun
Aşk yok sende
Onda da yok gibi
Nereye gidecek bu işin sonu
Ayrılın birbirinize duygusal zarar vermeden
Bence bırak o adamı.
Yazık günah.
Adama yani.
Kuş kadar aklını böyle şeylere yorma bence sen bi zahmet ayrıl hemde çocuğa da yazık olmasın
Ayrılmalısın bence ama kendin için değil. Onun için
Alakası yok saten çalıştıgı yerden haz etmiyordur aylık boşa gidecegine eglenirken her yerde onu sonuna kadar kullanmak daha güzel
Mantıklı davranan biri demek ki parasını çarçur eden biri değil diye de düşünülebilir belki...
Yani nasıl ödediği seni neden bu kadar ilgilendiriyor varmış bununla Ödemiş bence bu kadar küçük detaylara takılmayın
Ödenir o da para sonucta ama sodexoyla yenebilecek seyler kısıtlı o yüzden ilk bulusmada daha özel bir yerde yemek yenebilirdi
Ah şu kezzban kızların iplemeye değmeyecek sorunları 😄 sodexo ile ödemişmiş ayrılmalı kıymışkışmışşş
Taktığın şey bu mu? ufak bir şey için.. Hadi ilk sen ödesen bi nebze anlayacağım. Nasıl öderse ödesin? Yeter ki seni üzmesin..
Aşko selam yani mesela Sodexo senin zamanın ve emeğinin bedeli olarak hesabına yatırılan bir yan hak, maaşın da aynı şey. Ha parayla ödemiş ha sodexoyla.. Var kullanmış, çok mantıklı bu yüzden ayrılmayı düşünmen biraz saçma bence
nakit ödese ne olacak banka kartı ile ödese ne olacak kredi kartı ile ödese ne olacak
sen ayrıl bence bitanem
Sonuç önemli değil mi?
Nasıl ödediğinin ne önemi var.
Hiç ödemeseydi ne diyecektiniz?
Sodexo para değil mi?
Öpücük mü veriyorlar?
O da emeğinin hakkıyla kazandığı para değil mi? Boş şeyleri düşünmek yerine anın tadını çıkarsaydın.
Yav adam illa kredi çekip onla mı ödesin sodexo sidikso ne farkeder ablacım. Kendini aşağılık mı hissettin?
Neden ayrılıyon kızım ne yaptı adam sana. Hesabı başka 1 şekilde ödedi. Ne olacak ki bunda büyütülecek bir şey yok ki.
Ne ile öderse ödesin, kötü bir şey mi yapmış sanki haram mal mı yedirmiş sana. Bunun için ayrılmayı düşündüysen zaten hiç daha fazla oyalama çocuğu.
Sana şarkı hediye etmek istedim eski dostum.
open.spotify.com/.../1KbWV3TG4Jv5tEbROpyq98
böyle saçma soruyu vitrine taşıyanlara sesleniyorum!!!
Alkış alkış alkış yorumlara bakarsanız neden alkışladığımı anlarsınız umarım
Ha sodexo, ha kart ne fark eder. Neticede centinmenlik yapmış ödemiş. İlle nakit mi çıkarması gerekiyor adamın
Böyle terbiyesizlik görülmedi arkadaş sodexo ile ödeme mi yapılır? Mutfakta çalışıp ödemek gibi bir şey. Ayrılmalısın arkadaş adına üzgünüm.
Sodexoyuda adam calisip is yerinden almadımı? Bence fark etmez ödemismi ödemis, kadına ödetmemis.
Bence ayrılsın adam için daha hayırlı. Sodexo bedava dağıtılmıyor.
Sode, o hayır kurumu mu aw o da para. Sen ne olduğunu biliyor musun? Ne kadar cahil ve karaktersizsin.
Çocuğa ümit verme bence ayrıl. Yemek kartında bakiyesi varsa neden nakit veya kartla ödeme yapsın ki bu çok saçma olur.
Sen buna değersin mi demek istemiş ashsg buna cidden takıldın mı sana ne ki onun parasından belki çok parası var harcamk istemiyor buradaki bedava diye bunu ödüyomus zorunda da değil , kendin ödeseydin çok zenginsin
Çocuğun iletişim bilgilerini yazsana, ulaşalım kurtulsun senden
Sonucta ödemis sana da kitleyebilirdi hesabı:))
ne güzel tutumlu erkek işte, sonuçta kendinde olan bir bütçeden ödemiş