yemek yedik ben davet ettiğim için ben ödemek istedim fakat sen bırak dedi ve sodexoyla ödedi biraz utandım açıkçası ben de sonra kahve ısmarladım parasında değilim asla ama ne biliyim ödenir mi sodexoyla ilk buluşmada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılSiz bence ayrılmak için yer arıyorsunuz. Adamın ödeme şekliyle değil de karakteri ile ilgilenmiş olsanız keşke. Ne kadar saçma bir soru, istediği gibi ödeyebilir. Bulunduğunuz ortamda Sodexo geçerli olduktan sonra ne gibi bir sorun olabilir? Sonuçta o kartı kimse kimseye babasının hayrına vermiyor. Bankamatik kartından hiç bir farkı yok. Centilmence adam hesabı ödemiş, size ödetmemiş. Ayrılmalı mı? Var mı böyle bir saçmalık, sanki ödemeden ayrılmış o ortamdan. Ben üzülüyorum ama size değil de çocuğa üzülüyorum. Sizin gibi bir insan karşısına çıktığı için. Bence siz ayrılın yazık adama insanlardaki derde bak.
958 Yorumla- +1 yıl
Ciddiye alma uyduruk soru.
- +1 yıl
@İnci9292 o sizin güzelliğiniz matmazel. Akıllı kadınlara hep hayranlık duymuşumdur.
- +1 yıl
@İnci9292 seven insan ödeme şekliyle vs ilgilenmez.. Sevgisine karakterine bakar..
- +1 yıl
- +1 yıl
@TatlıKızzzz34 o kadar sınır oldum kı sevgı de bunlara kaldı ya
- +1 yıl
@İnci9292 çocuğa yazık gerçekten.. Böyleleri sevgiyi haketmiyor..
En İyi Cevaplar
+1 yılÖdenir niye ödenmesin para olarak ödese ne olur diyeti ile ödese ne olur hayatta bu kadar ince detaylara takılmayın hayatınızdan tat almazsınız ilişki devam etsin kirildiysanda belli etme belki imkanı yok anlayışlı olalım biraz sonradan sana bir yanlışı olursa bırakır gidersin
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYahu ödemiş işte ona bak jsjsjs sodexo ne demek diye gittim baktim Allahim ne kadar cahilim neyse baktim.. ilk buluşmaya otobüse de binerim hatta akbilde basarim jsjsjsjs ben bilmiyorum ya böyle şeylere takılmam hiç sodexo da olur nolmuş afiyet olsun kesene bereket de 😂
63 Yorumla- 5 ay
Otobüse binersen helal sana 👏👏👏👏
Ben de ilk buluşmaya otobüsle gidiyorum.
Otobüse razı olana araba var😀 - 5 ay
@Frankenstein16 😂ben de otobüs marmaray kaybola kaybola hsjs
- 5 ay
Marmaray demek...
Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden olabilirsin🤪
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılVay utanmaz adam ya olacak işmi hayır iş yemeği molasımı sodexo ile ödeme yapıyor Bide etrafta sizi tanıyan biri görseydi komple rezil olurdunuz bence şansınız varmış böyle biriyle olmaz yani ne utanç verici dimi kredi kartı veya deste para ile ödemek varken sodexo oof yerin dibine girilecek bir durum yani siz şakamısınız yoksa can sıkıntısı nabız mı yokluyorsunuz acaba
136 Yorumla- 5 ay
One sodexo ne
- 5 ay
@sarışındelikiz bazı iş yerlerinin çalışanlara verdiği yemek kartı bazı marketlerde kafelerde geçerli oluyor ödemeyi onunla yapabiliyorsun
- 5 ay
Oha ya bide ondan ödetmis teşekkür ederim 🤞🏼
- 5 ay
@sarışındelikiz rica ederim postu yazalı 1 yıl oluyor bende daha yeni gördüm jdkhfkff
- 5 ay
Gerçekten çok boş ve akıl yoksunu oldu bu hemcinsinlerim ya çocuğa üzüldüm
- 5 ay
Ciddi okuyan ben 😆😆
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Aşkların en güzeli senin olsun! 💕 İlk buluşma heyecanına bir de Sodexo sürprizi eklenmiş, harika! 😂 Aslında Sodexo kullanmak bir ödeme yöntemidir, ödemeyi karşılamış sonuçta. Herkesin kendi tercihi, bence paranın ödenme şekli ilişkiyi bitirecek bir şey değil. Önemli olan aranızdaki elektrik! Belki de sadece daha önceden ayarlanmış bir ödeme şekliydi. Bir sonraki buluşmanızda dalga konusu yapabileceğiniz eğlenceli bir anı oldu! 🥳☕💼
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
197
Cevap
273Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
5 aySodekso mu oral seks ile ödedi diye okudum vsvsvsv senin soracağına sorunun xdvd
Ayrıl xd
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Neyle nasıl ödediğinin bir önemi yok ki. Senin tanıman ve kafa yapına uyup uymadığı önemli.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 61,3b cevap paylaştı. Ayrılmalısın haketmiyorsun çünkü
362 Yorumla- 5 ay
Pp fjfjfkfkf
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mesele sadece ödeme şekli mi? Senin dikkat ettiğin kıymet verdiğin bu mu? Çek yazsa da sorun olacak mıydı? Olur ya insanlık hâli belki de cüzdanını unutsa ne olacaktı?
Hâlden anlamayan duygulardan anlamamış. Biri karşıma çıksa isterse yamalı eteğiyle otursa benim için daha değerlidir. Çünkü olduğu gibi, göründüğü gibi olduğu için kıymet veririm.
Bana yüreğiyle gelenin cebinden bana ne. Cebindeki ne kıymet verecek kadar, yargılayacak kadar kibre mi düştük? Allah muhafaza.
Sen bence ayrıl. Onun için daha hayırlı bence.
81 Yorumla- 5 ay
zkip atacan böylelerini. bunların hakettiği bu cidden. zkcen parasını sodexo ile ödicen :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben olsam adamın yerinde senden ayrılırdım utanç verici ne yaptı aldattı mı o zaman ayrıl derim helal kazanç sonuçta amaç yemek yemek vs zamanını ayırmış bundan değerli bir şey yok bence
244 Yorumla- 5 ay
Haram yemek istemiş kend*si
- 5 ay
zkip atacan böylelerini o zaman daha değerli olursun :D
- 5 ay
@XAmigdalax zaten eve atsaydı adam sesini çıkarmaz böyleleri neymiş yemek kartıyla ödemiş ne boş takıntı bu ya😅
- 5 ay
@_WhiteAngel_ gerçi zkip atsan ödül olur bunlara :D
5 ayHesabı Sodexo ile ödemiş o da bir ödeme şekli ne var bunda İlk buluşmada kimin nasıl ödediği çok büyük mesele değil Sonuçta hesap ödendi önemli olan birlikte keyif alıp alamadığınız birbirinizi anlayıp anlamadığınız Belki Sodexo kartı kolayına gelmiştir ya da başka bir nedeni vardır bunu büyütmeye gerek yok. Eğer o kişi seni rahat hissettirdi sohbet iyi geçtiyse hesabın nasıl ödendiği arka planda kalır. Tabii eğer bu davranış onun genel tutumunu yansıtıyorsa ve senin değerlerine ters düşüyorsa o zaman düşünmek gerekir. Ama tek seferlik bir ödeme şekli yüzünden ayrılmak gerçekçi olmaz. Sonuçta ilişki küçük detaylardan çok karşılıklı saygı ve uyumla ilerler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSodexo hesabımda şuanda 23 bine yakın para var, O da senin aylık maaşından daha fazla.
gittiğim her yerde arkadaşlarıma beleş yemek ısmarlıyorum. Çünkü kullanmıyorum onu.
En iyisi erkek arkadaşından ayrıl da çocuğun ufku genişlesin
173 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir kapaktır ya 😂
- 5 ay
vay be o kadarbiriliyor mu keşke bize de verselerdi dürüm dürüm upraşıyoruz 😂
Ay ne kadar saçma bir soru. Gerçekten bu tür soruları gördükçe uygulamadan soğuyorum. Abi mutluluğun tadına varmak ve ulaşmak yerine seçtiğiniz bahanelere bakın. Gerçekten bunu mu düşünüyorsun ya da düşünerek mi sordun.
142 Yorumla- +1 yıl
Beyni yok iste mutlu olucanı sanıyo
Ne bekliyordun, altın külçeyle mi ödeseydi? Ne biçim insanlarsınız ya
100 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş neden dengesiz insan cok bu nedir ya soru sormak için buraya geliyo sordugu soruya bak sodexoyla yemegi ödedi ayrılmalımıyım bah bah bah adam sana centilmenlik etmiş hayır parayla ödese ne sodexoyla ödese ne oda para oda para sacma sapan soru sordularmı sinir oluyorum vallahi
55 Yorumla- +1 yıl
İçimdekileri yazıya dökmüşsün kral 🙏
İşin kötü tarafı dışarıda bunlardan çok olması, ayrılmak için, boşanmak için bahane arayan çok kadın var, millet bunlar yüzünden evlenmeyi erteliyor - +1 yıl
@UniversalSoldier eyvallah sacma sapan gelip soru soruyolar aklısıra akıllılar ya cocugu övecegi yerde ayrılmalımıyım ayrılda ne oldunu anlasın
- +1 yıl
Çocuğa hayatının en büyük iyiliğini yapar işte
- +1 yıl
@UniversalSoldier dogru dıyon bunlardan ev ocak olmaz alışmışlar hazıra
- +1 yıl
. d. d
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayYeminle o cocugun yerinde olsam hadi ordan cekerdim.
Hem davet etmissin hem hesap ödetmissin birde ödeme yöntemine laf etmissin tam bir aptalsin.
31 Yorumla
+1 yılErkekler niye bu hesabı ödeme konusunda bencil ben anlamıyorum. Samimi bir kadınsa birkaç kez ödeyince zaten elini cebine attirmaz sonrasında.
Paranızı çok seviyorsaniz da çıkmayın hiçbir kızla veya kızı çiğköfteciye falan götürün evinize gidin sonra
20 Yorumla
+1 yılNe saçma bir soru, sodexo ile ödese ne oluyor? Komik olmayın ya. Çocuk seni düşünmüş ödemiş, onun icinde ki para, alın teri. İstese senin hesabını hiç ödemezdi. Bu bile centilmenlik göstergesi.
Eminim parasında da değilsindir. Bu soruyu soran bunu diyor. (!)
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 aysodexo şirketlerin tahminimce bir nevi vergiden kaçınma amacıyla veya başka bir sebepte olabilir maaşa ek olarak yatıracakları yemek parasını şirket kartına yatırmalarıdır. Yani oradakide para türkiye cumhuriyetinin parasıdır. çocukta değerlendirmek istemiş buradaki parasını. ama sen istersen dolar banknotla ödeme yapan birini bulabilirsin daha uygun olur.
10 Yorumla
+1 yılYürü git Anca bahane ayrılmak istiyorsan ayrıl mala bak sen nezaket ne denir bilmezsiniz Kezban Kezban hareketler yapıyorsunuz hak etmiyorsun zaten umarım çocuk sana tekmeyi vurur sinir oluyorum senin gibileride ödemeze pinti dersiniz öderse bahane üretip bunu dersiniz
31 Yorumla- 5 ay
Soru trol olabilir ama bu basit zihniyetlilerin varlığı maalesef ki var
+1 yılSadece cüzdanına baktığın bir erkeği mutlu edemezsin.
Sadece cüzdanına bakan bir kadınla da erkek mutlu olmaz.
Utanılacak bir şey yok burada.
Bir erkekte aranan özellik sadece taşıdığı nakit ve kartlar mıdır?
İşte bu sıkıntılı yaklaşımlar yüzünden çoğu erkek de kadınlara mal muamelesi yapıyor.
"Param var alırım" mantığı
Yanlış
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerde bak ya
Ha sodeksoyla ödemiş
Ha altınla
Ha gümüşle
Ha kriptoyla
Sonuçta seni mağdur etmemiş
Hesabı ödemiş
Milletin derdine bak1117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeşim
Önemli olan saygı sevgi insanlık güzel vakit geçirmek güzelce eglenebilmek kırmadan dökmeden...
Yok sodeksoyla mi odedin, yok cebinde parası varmiydi yok niye nakit ödemedi derde bak ya. Mutluluğun anın tadını çıkarın güzelce yaşayın ne gerek var böyle seylere
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısınız abi. Ben de buna anlam veremiyorum..
**Sağol kardeşim, bende bir anlam veremiyorum keşke hayatta tek derdim (iz) sodekso mu nakit odeme mi olsa- +1 yıl
HAHAHAHA 🤣😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@yesilSandalet ☺️☺️
- +1 yıl
Kriptoyla bana kahve ödermisin?
Cevap sahibi+1 yılKriptoyla bana kahve ödermisin?
**Türkiye'de bazı mekanlar var kriptoyla özellikle shiba ve doge coinle ödeme kabul edenler, orada denk gelirse bakarız:)- +1 yıl
Hahaaha okey anlaştık
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık Yeşil Sandalet nick güzelmiş değişik.)
- +1 yıl
Teşekkür ederim, seninki de öyledir kesin🙃
Cevap sahibi+1 yılBenim nickim senin nickini döver mi bilmiyorum ama🙂 kaliteli bir nick olduğu kesin🙂
- +1 yıl
Uuuuuu havalı😁
Cevap sahibi+1 yılHemde coook havalı
isteselerde bu nicki secemezler bulamazlardi😑😊- +1 yıl
Göster bakalım nasılmış bu nick
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂
+1 yıloofff cocuksun yemin ederim ya ayril bence yazik olmasin cocuga
200 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende icecegimi bozuk paralarla kendim ödedim diye flörtüm istememiṣti beni garip bulmuṣtu hakliydida garipdim ama iṣte hep hoṣlantı yaptirdi bu saçmalığı bana. Birinden hoṣlanınca kendi adımı bile bilmiyorum nedense beyin error veriyor yapmayacağım demeyeceğim ṣeyleri yapıyor ve söylüyorum. Belki o da ben gibi olmuṣtur hoṣgör
10 Yorumla Ne var bunda. Bence sennsodexo nun ne olduğunu bilmiyor gibisin.
Adama maaşının bir kısmı öyle ödeniyor.
Sodexo her yerde de geçmiyor. Geçen Bi yer bulmuşken yapmış adam işini.
Bence bilerek de yapmış olabilir.
Denemek için çok güzel yöntem22 Yorumla- +1 yıl
Bide söyle bir sey var. Bizim şirket mesela eskiden ticket a yatırıyordu bu adam gibi. Sonradan yemek parasını ticket a değil, direk maasına eklemeye basladılar. E simdi adam ha maas kartı ile ödemis ha sodexo ha ticket. Sonucta ona verilen yemek parası ile ödüyor. Ki o da bitecek en sonunda kendi cebinden harcayacak yani
külçe altınla mı ödeyecekti ne var bunda belki seni test etmek istemiştir gerçi sende ki düşünceyle her türlü ayrılmanız lazım ayrılırsınız da siz pek sağlam ilişki olmaz sizinkisi, senin yüzünden olmazsa olmaz bu arada
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayOğlum öyle bir söylüyorsun ki sanki mekan sahibine masa altı yapmış. İstediği her ödemek aracıyla öder şimdi platinium kredi kartı oluyor. Vay fakir yemek parası yok kartla mı ödüyor diyeceğiz. Gayet bonkör senin ısmarlaman gereken yemeği dahi o ısmarlamış. Yapış ayrılma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ay'Gülü seven dikenine katlanır'dan 'Diken mi o sanki boş ver at gülü çöpe'ye döndü olay.
Soru sallamasyonsa bile şapka takıyor diye ikinci buluşmaya gitmeyen gördüğüm için cidden diyecek bir şey bulamıyorum. Garip bir dönemden geçiyoruz.00 Yorumla Ne peki bu sodexo sen paranın ödenmesine mi yoksa kredi kartına mı takılıyorsun american express kartı falan mı bekliyorsun parayı ödedi işte ne bekliyorsun para ödendi ya mesela ben partnerimin kadının american expres karti ile odmee yapmasini isterim eğer ininal tosla kullaniyorsa direk ayrılırım nett çünkü ben paraya değil parayı goremedigim için karta takılırım karaktersizliginden ayrılamam ininal tosla sodexo ile ödediği için ayrilirm ben kesinlikle
00 YorumlaAy bu sohbeti de anlamıyorum o mu ödeyecek ben mi ödeyeceğim benim yediğim bir şeyi neden bir erkek ödüyor ya bu kadar mı düştük diyorum artık ayriyeten çocuk bir beyefendiliğini göstermiş sana ödetmemiş kendisi demiş Yok o kartla ödedi yok bu kartla ödedi abi gerçekten çok alemsin
00 Yorumla
5 aySaçmalamayın bu kadarda detaycı olmayın millet kayuka cıkmış asla fişnada siz nerelere takılyorSunux evliliğe kadar çok şeyler yaparsınız zorlu süreçten geleceksiniz takılmayın biraz olumlu bakın dürüst insan zorlaştı birgünde bu kadarda üst perdeden bakışta sıöarmamak gerek
00 YorumlaEğer adamda birazcık ar namus şeref hassiyet varsa seni bırakır. Keşke tanısam ona seni bırakması için 1 milyon TL verirdim herhalde. Bu nasıl bi zihniyettir ya yok sodexso ile ödemiş yok şunla ödemiş la sanane neyle ödemiş sanki mecbur hayırdır ya kendini ne sanıyorsun birinin seninle çıkması için bissunis kartla mı gezmesi gerek. O zaman kızım seninle çıkmanın limiti ne söylede kart limitlerine göre adam seçelim🤬🤬🤬 Allahın angutu…
01 Yorumla- +1 yıl
Sodexo neyki bilmiyorum
Senin gibi düşünen biri olduğunu anladığım an müstahak olması için hesabı kitler masada bırakır giderdim sende bekler dururdun gelecek diye. Bu kadar paragöz, dış görünüş bağımlısı olmayın ayıptır ya. Valla sizin gibileri gördükçe kadınlardan uzaklaşıyorum.. Hoşlanmadıysan ayrıl bahane üretme. Bir de bahane için onay bekliyorlar iyice kuruluyor insan..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Sodexso ne ne ise yarıyor inan olaya o kadar Fransızca 😅 benim bildiğim 2 yol var ya nakit ya da kredi kartı. Arkadaş gereksiz hava yapmaya çalışmış sanki ya da gerçekten değişik bir kafası var 😅sodexo nedir ya hesap öderken birine sylesen sorsan kardeş o ne lan der 😅
00 Yorumla
5 aySiz Herşeye Takıntı mı yaparsınız yok böyle yaptı yok böyle dedi ayrılmalımıyım nemgiyme yapmalı çocuk musunuz siz
Hesabı ödeten de var sen ödediğine şükür et
Ya nakit para ile ya credi ile öderler
Neyle öxesin adamcaz20 Yorumla
+1 yılEziklik seviyene bak yazık sana sanki o asamın parası değilmi sodexo olunca parasız mı sanıyorsun o bitince adam yemegini cebinden yiyor işte biliyorsun dimi aynı hesap yani. Paranın kölesi olmuşsunuz be
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. böyle bir kafa zihniyet yapısı yok gerçektenç Yok sodexo ile ödedi ayrılmalıyım yok cebindeki bozuk parayla ödedi ayrılmalımıym ya nasıl bir düşünce yapısına sahipsiniz adama iş yerinden bir kart verilmiş o karta bir miktar para yatırılmış al ye iç diye yav nasıl bir görüsüz insansınki bunu bile düşünüp ayrılmalımıyım diyorsun yazıklar olsun siz kalbe falan bakmıyorsunuz direk cebe bakıyorsunuz yazıklar olsun o oğlan inşallah ayrılır
20 Yorumla
+1 yılSetcard geçen bir yerde oturuyosak kimseye hesap ödetmem ben. Ne gerek var var ha parayla ödemiş ha yemek kartı ile. Sonuçta onu da kazanıyor çalışarak. Ne garipsiniz ya. Utanmaya bahane arıyosunuz sanki siz kraliyet ailesi...
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayİşte sevilmeyecek kız sizlersiniz sizin yüzünüzden dorğu düzgün ilişki yapamıyoruz. Sadexoymuş ödemiş demi bi şekil demekki çocuğun geliri dar ve iş yerinde çalışırken yiyeceği yemek parasını senle yemek için kullanmış. Ayrılmak ya da konuşmamak için yer arıyorsun cidden çocuğu daha fazla üzmeden ayrıl kanka değmez o daha iyilerine layik.
Hayatımda 1 kere bi kızla kahve içmeye çıktım o ara çalışmıyordum kız bunu biliyordu hesabı ben ödemem istedim o ısrar etti çalışmıyorsun ben ödeyeceğim dedi iş bulunca sen ödersin dedi. Böyle kişiler olamıyorsunuz cidden00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBende bir kere indirim kodu kullanmistim sonra audi a4 ü gorunce biraz maymun gibi oldu suratı.
On yargili olmayin ve boyle cocukca basit seylerle ugrasmayin.
Senin cebinden cikmadiysa o kahve parasi gerisine bakma sen. Tabi karsindaki de haram parayla odemediyse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Yanında sodexo varmış onunla ödemiş, hem de sen davet ettiğin halde o ödemiş, şikayet ettiğin nedir?
Sodexyo yerine saxoyla ödese daha mı iyiydi?40 YorumlaBence böyle şeyler için hemen ayrılık düşünmek doğru bir şey değil gerçekten bir sıkıntı yaşarsanız ilişkinizde bir saygısızlık görürseniz ancak o zaman düşünmelisiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. gerçekten bu soru ciddi mi ya yemin ediyorum kız olduğum halde senin gibilerini anlamıyorum. Kredi kartından farkı ne? Çalışmış Alınmış biraz kendi değeriniz olsun böyle appltlrlll şeylere kafa yoracağınıza hayy neyse
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayAyrıl durduğun kabahat olur mu öyle şey mahkemeye bile ver davayı kazanırsın vay be sodekso ile ödemiş tüh tüh allahım sen kötülerden koru beeee
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 ayBen hiçbir buluşmada erkek hesap öderken yanında olmam. Olursam çekinir ödemekten rahatsız olur diye dışarı çıkarım.
Ne şekilde olduğu benim için önemli değil. Erkeğin gururunu kıracaksan yanında olmamak lazım.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Ya ne kadar saçma bir düşünce ya. Ya sodexso ya kredi kartı sonuçta bir bakiye var ve ödenmiş. Sodexso olunca kalite mi düşüyor ayrılsa çocuğa bı iyilik yap ya
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Davet edip karşı tarafa ödetmek mi? Bence kibarlık yapıp ödediği için memnun bile olmalısınız tek derdiniz sodexo olsun 🙄
50 Yorumla
+1 yılYapacağım bir davranış değil ama yapana da farklı bir gözle bakılmaz o an neyle ödediği aslında senin sorunun değil senin sorunun daha ilk buluşmada neden hesabı ona kitledim acaba olmalı
30 Yorumla
+1 yılayrılmaya bahane buluyorsun şu an ee ne olmuş sodexo ile ödedi ise? ödemiş işte bazı erkekler gibi sana ödetmemiş off gerçekten sinirlendim yine
30 Yorumla
+1 yılHerkes ayrılma demiş. Arkadaşlar bırakın ayrılsın böyle hastalıklı ruhlar karşısındakine zarar verir ayrılsın çocuk yakasını kurtarsın. Bu kadının hayatında olan erkek mutlu olamaz
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Şizofren sorular ile lütfen zamanımızı almayınız.
30 YorumlaBacım adamdan hemen ayrıl. Adamın emeğini zamanını alma. Ona hemennbir İYİLİK YAP VE AYRIL. MÜBAREK CUMA GÜNÜ Bİ HAYIR İŞLE!!!
10 Yorumla
5 ayLan ciddi misin. O da çalışarak kazanılan parayla alınan bir kart yani kendi emeğiyle ödüyor ha kredi kartı ha sodexo. Siz kızları kız olduğum halde anlamıyorum cidden
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Belki limiti kullanmasa yanacak, değerlendirmiş ne var bunda? orada da bakiye var, kredi kartı ile ödemekten ne farkı var? Sen böyle detaylarda boğulursan herseye bir kulp takarsın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne iğrenç insanlarsınız ya adam helaliyle kazandığı kendine ait olan üstelik bir kartla ödeme yapıyor sen o kart olmasa maaşına yansıyacak zaten nasıl kafalardasınız ya siz?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sen zaten adamdan ayrılmak istiyorsun ve İşin statüsel boyutuna bakmışsın sana göre bu ödeme şeklide düşük seviyeli bir şey zaten soğumuşken hepden soğumuş oldun. Ama öyle ya da böyte saçmalık
20 Yorumla
+1 yılNiye ödeyemez mi kredi kartıya ödeseydi daha büyük problem kahve için bile olmayan parasını harcıyor. Cebinden tomarla para çıkartsa sorun yok ama
20 Yorumla
+1 yılSodexoyla ödedi diye burada bu soruyu sorman gereksiz ve saçma o kadar utandisan hesabı sen odeseydin tabii odeyeblecek durumn varsa ama karşı tarafa gelince kendiniz sanki kraliyet ailesinden gelmiş gibisiniz yazık valla acıdım çocuğa aklı varsa ayrılır biran önce
20 Yorumla
+1 yılE ne var bunda. Sanki adam senet imzalayıp üzerine bulaşık yıkamış gibi davranıyorsun.
Kesinlikle ayrılmalısın. Bu adamı haketmiyorsun.30 YorumlaNe yapsaydı adam... öpücükle mi ödeseydi?
. gerçekten ilişkiyi zorluyorsunuz ayrılınca... erkekler kötü oluyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen ayrıl çocuk senden kurtulmuş olur ne yapsa sana yaranamaz geçinilmez tipsin belliki
20 Yorumla Bunda bir şey yok bence çocuk bu kadar detaya takıldığını bilse onla ödemezdi zaten
20 YorumlaHesabı ödedi mi ödedi ona bak sen sodexo, kredi kartı ve ya nakit ne fark eder sana ödetseydi bu olay olacaktı bu sefer ne kadar değişik şeylere takılıyorsunuz arkadaş
00 Yorumla
5 aySodexo ile ödemesi doğruda yanlışta değil tam olarak. Ama şunu düşünmüş olabilirsin, parasını bana harcamak istemediği için mi sodexo ile ödedi acaba?, ki bu bence çok normal bir düşünce. Kredi kartı ya da nakit şeklinde ödeseydi daha iyi olabilirmiş. Ama bir ayrılma sebebi değil, konuşularal halledilebilir bir durum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayBir de parasında değilim deyişiniz yok mu, hiç inandırıcı değilsiniz. Neyle öderse öder, bu sizi ilgilendirmez. Daha önemli şeylere bakabilirsiniz. Karakter gibi...
00 Yorumla - Devamını Gör (410)
Devamını Gör(455)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem