Kızlar hesap ödemez diye bir olay yok kızlarda kesinlikle elini cebine atmalı. Konuştuğum çocukla dün buluştuk ve ilk buluşmamızdı hesabı bana ödetti sizce bu ne kadar doğru?
Cevabın nedir?
Eğer bir buluşmada kız elini cebine atıyorsa eğer onu durdurmak saygısızlık olur. Babam bana her zaman bunu söylemiştir. Kadınlar-kızları cebinde ki para ile yüzünü güldüreceğine söylediği kelimeler ile güldürmesi arasında dağlar kadar fark var. Bu yüzden para konusunda eğer bir kız elini cebine atıyorsa kesinlikle onu engellememek gerekiyor. Fakat erkek her zaman öncelikli olmalıdır. Daha ön planda bunu aksettirmelidir. Yalnız gidilecek yere ben önceden ücreti öderim genelde. Kasa ile işim olmasını istemem. Ki ilişkide en rahatsız olduğum bölge kasada ki o muhabbet. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence ilk buluşmanız olduğu icin devlet size ödenek vermeliydi... devlet kusurlu ikinizde masumsunuz..
83 Yorumla
Soran+1 yılAhahahshs
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok sacma. Sogurdum ben. Ilk bulusmada erkek odemeli nezaketen, digerlerinde ise ortak odenmeli bence. Ama ben ogrenciyim sevgilim calisiyor dusuncelidir biraz ;) o bizim aramizda anlasabilcegimiz bir sey mesela lafi bile konusulmaz yani o anda odenir biter.
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle olması lazım en iyisi :))
Cevap sahibi+1 yılAynen :)) hic maddi durumu yok diyelim seni bas basa kalabileceginiz manzarali bir yere goturebilirdi oturur konusurdunuz sadece. Belki seni ilk goruste begenmemis hoslanmamis olabilir?
Soran+1 yılHala mesaj atıyor bana ve beni daha önce görmüştü bana açılan da oydu beğenmeme hoşlanmama gibi bir durum söz konusu değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman dedigim gibi yapabilirdi, seni deniyor olabilir verecegin tepkiyi yani. Hicbir sey deme ikinci bulusmada napicak bakalim.
tabikide kızlar ödemez diye bişey yok hatta ben her bulusmada karsı taraftan bekleyen kızlara ayar oluyorm ama ilk bulusmada centimenlik göstermesi lazım hoş olmamıs iişkiniz ilerlese bile bu senın aklında hoş olmayan bı anı olarak kalacaktır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
90Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belki senden hoşlanmadı ve parayı ödemek istemedi. Tatmin etmemiş olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni daha once görüp beğenmişti. Ki hala mesaj atıyor bana benden hoşlanmama gibi bir durum söz konusu değil
Degisik bir arkadas bn de ilk bulusmada hesaba hic karismadim teklif bile etmedim hesabi erkek oder mantigi fisi alip tepsiye koymustu cok komikti off hatirlayinca bir kotu oldum ikinci bulusma hic olmadi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOha ahahah
- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılAşk sevginin içinde para sadece bir araç olmalı
9 aydır bir ilişkim var hatunum sigaramı alır
yemeğimi ısmarlar hesap öder
hiç dert ettiğini sanmıyorum
çünkü bilir benim para önem vermediğimi ben harcamak için kazanıyorum
5 dk sonra sağ kalacağım mechul dünyalık şeylerin tadına varın onları sorun etmeyin00 Yorumla Ne ayıp nede bir başka şey bu çok normal yaa... bence takma kafana bunu... hep erkekler ödeyecek diye birşey yok kızlar oda odesin :)) helal sana kızım arkadaşında da sorun yok o da akıllı açık biri :)
20 Yorumla
+1 yılBence yanlış. Bari Alman usülü yapsaydı en azından :) Erkeğin ödemesi daha doğru geliyor bana, hele ki ilk buluşmada. Muhtemelen de o davet etmiştir. Sen ısrarla davet edip zorla götürdüysen başka tabii :)
02 Yorumla
SoranYok o davet etti
- +1 yıl
Genel olarak kıza hesabı ödetmek doğru gelmiyor bana. Bu konuda biraz geri kafalıyım :) Onun dışında birini bir yere davet ediyorsan yine öncelikle hesabı sen ödemelisin, erkek arkadaşın da olsa. Mesela arkadaşını pahalı bir restorana davet edersin, baştan açıkça konuşmazsan sen ödemelisin bence ya da oraya davet etmeyeceksin :)
Parası yetmemiş veya cüzdanını unutmuş olabilir. Diğer bir ihtimal ise senden hoşlanmamıştır. Nasılsa ayrılacağım diye düşünüp karaktersiz bir davranış sergilemiş olabilir.
15 Yorumla
Soran+1 yılYok hala mesaj atıyor bana hoşlandığını belli ediyor diğer ihtimaller olabilir
Soran+1 yılAslında evet olabilir maddi durumum onunkine göre baya iyi. Çok haklısın bu ihtimali hiç düşünmemiştim teşekkür ederim :)))
- +1 yıl
Mantıklı.
+1 yılTürkiye için yanlış bir davranış. Avrupa erkeği için doğru davranış. Cimriyse terk et :D cimri olmak başkadır hesabı ödetmek başkadır unutma
Bugünde ne kadar çok Türk-Avrupa benzetmesi yaptım. Gören de beni Türk düşmanı sanır ha00 YorumlaErkek adam kıza ilk buluşmasın da hesap ödetmez bu tartışmaya açık bir konu bile değildir benim nezdimde.
Ciddi , uzun süreli bir ilişkin olursa yeri geldiğinde sende ödersin ama erkek hep bir adım önde olmalıdır.00 Yorumladogruluk neresınde bunun yahu, bunlar nasıl erkek anlamıyorum genclıgımde olsa doverdım ben boylesını erkeklerın adını cıkarıyor dıye, bir erkek için çok kepaze bır durum.. yemıyorsa macan gıtme bulusmaya veya gıt parkta bahcede buluş
00 YorumlaBence daha ilk bulusmadada böyle yapılmaz. Erkek dediğin kızdan önce elini cebine atıp öder hesabı. Bende arada sevgilimle bulusunca hesabı öderim ilk bulusmadanda oyle yapılmaz ki. Ama Onunla devam etceksende böyle bir duruma alıştırma bence
00 Yorumla
+1 yılİnce ayrıntılarda boğulma. Kızlar hesap ödemez diye bir olay yok diyorsun ama ne kadar doğru diye soruyorsun...
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada yanlış.
- +1 yıl
Öyle bir kural yok. Hesabı ben ödeyeyim demişsindir sen. O da ibnelik yapıp sana ödetmiştir. Ders vermiş gibi düşün
Soran+1 yılOyle birşey olmadı kasaya gittiğimizde elini cebine atmadı gözümün içine içine baktı bende ödedim
- +1 yıl
Vay i*ne :D
Buluşmaya kim cagirdiysa o öder ya da ben ilk ne aldiysak vermem ( dondurma vs.) ikinci de ben oderim ama odemese de bozulmam nolcak önemli olan sonrasi sürekli boyle giderse sorun :)
00 Yorumlailk dediğinde doğruyu söylemiş ama esprisinde bırakıp kendi payını ödemeliydi ^^ ben eşit ödeme taraftaryım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılikinci buluşmada da sana ödetirse üçüncü kere buluşmayın.
ayrıca maddi durumu nasıl adamın? orası da var. ve ayrıca fazla pahalı yerlere götürmeyin. simit ayran, simit çay, tavuk döner ayran türü takılın.00 Yorumla Gayet normal bir durum, olabilir birşey yani.
Sorabilirmiyim? Zorunamı gitti acaba?12 Yorumla
SoranZoruma gitmedi ama ilk buluşmada saçma
yuh :) ciddi misin tamam kızlarda hesap öder ama sevgili olursunuz ilk buluşmadan hesap ödetmek nedir arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamış değilim..
+1 yıltabiki de erkek ödemeli ama çok merak ettim nasıl sana ödetti ne dedi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKasaya gittiğimizde elini cebine atmadı gözümün içine içine baktı bende ödedim
- +1 yıl
kasaya seni nasıl götürdü ki ya böyleleri yüzünden sakın önyargılı olma bunu en odun bile yapmaz adam değilmiş o takma.
+1 yılDüşüncen normal bende öyle düşünüyorum ama ilk buluşma e yok artık deve. İlk buluşmada yapılmamalıydı bence
00 YorumlaYok artık bide hesap ödeme yerine gidince gözünün içine içine mi baktı öde diye. Bende olsam öderdim ama içimden ne odun bir adam derdim ve 2. buluşmaya pek istekli bakmazdım açıkcası.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyleri düşünüyorum seninle
ya kadınlar hep erkekle eşit olsunlar die savaşıoruz ya, tamam işte eşitlik istiyorsak herşeyde olmalı
00 Yorumlaİşinize gelince eşitlik eşitlik işinize gelmeyince de erkek bu vurdumu oturtacak, parayı ödeyecek falan filan riyakarlık kötü bir şey kardeşim.
20 Yorumla
+1 yılBurdan hareketle evlenirseniz düğünü de sana kitlicek. Ne kadar ileri görüşlüyüm :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHelal :D
+1 yılya hem odetti diyonuz hemde hesap vecek oluyonuz bir konustugum kız vardı oda oyle yaptı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o kasaya gittiğimizde elini cebine atmadı gözümün içine içine baktı bende ödedim
- +1 yıl
ahahah :D parası düşmüştür :D
Hesabı tamamen sana ödettiyse onun ki biraz kabalık olmuş. En azından ortak ödeyebilirdiniz.
10 Yorumla
+1 yılEn azından elini atsaydı. ben şahsen isterdim öyle yapmasını ki o atınca bende derdim beraber ödeyelim diye. ama hiç bir şey yapmadıysa öküzlük etmiştir.
00 Yorumlabu doğru değil tabii ki sadece çocuk seninle birdaha görüşmek istemiyormuşı sanırım bunun için hesabı sana ödetmiş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo hala mesaj atıyor bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte kadın erkek eşit diyenler buna cevap versin ne var yani öde o zaman eşitsiniz ya
41 Yorumla
Soran+1 yılAh be kezo boş yapma
kızlarda öder belki ama lk buluşma da değil.. Yakışmamış.
20 YorumlaKanka bu iç güveysi olur diyim sana babanı hazırla kredi çektir
00 YorumlaNe o ödesin en sen herkes kendininkini ödemeli kimsenin beleşçi olmasına lüzum yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Pek erkeksi bir davranış değil bence bu... Şık olmamış.
00 YorumlaKizlar odemez diye bir unsur yok bence ortaklasa odenmeli cift arasinda da Bu konu hakkinda utangac olunmamalidir birbirlerinin hallerini anlamalidirlar ki utanicak Olay da yok tam tersine cok guzel oluyo ortaklasa odemeniz
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun benim ödemem değil hadi ilk buluşma olmasın seve seve öderim sıkıntı yok ama ilk buluşmada doğru değil
Sevgiliysen ve uzun süreli bir iliskiyse arada olur da ilk buluşmada olmaz ya. Boşver sen onu.
00 Yorumlae tabi ilk bulusmada yapmayaydi iyiydi ama yapmis bir hata (ins hatadir)
00 Yorumlaıyyy :D bir erkeğin kızı kendisinden soğutmanın en basit yolu bu bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hesap odemek bsey degıl diycem ama ilk buluşmada odemek cok garip. Sana sımdiden sinyal verıyor işte :D
00 Yorumlamhb arkadaşım ayıp etmiş derhal bırak hayır gelmez?
00 Yorumla
+1 yılnasil sana odetti sen mi ode dedi devir degismis artik
04 Yorumla
Soran+1 yılKasaya gittiğimizde elini cebine atmadı gözümün içine içine baktı bende ödedim
- +1 yıl
benimde eski sevgilim kredi cektigim zaman benim payim ne demisti direk yol werdim
Soran+1 yılOha ne yüzsüz şeymiş
- +1 yıl
aynen bide gozumun icine baka baka direk yol werdim sen ikinciye bir bulus bakalim nolcak
yani ilk buluşma için yanlış atmasaydın elini cebine keşke. o davet ettiyse hele
00 Yorumla
+1 yılnıye ılla erkek vermelı hesabı kızlar oder dıye bır sey cıksaydı bunu yazmamız ne kadar dogru olurdu
00 Yorumla
+1 yılişim gerçeği hesabı sana giydirmiş kusura bakma da :))::)
00 YorumlaHahah benimde öyle olmuştu :D salaklaşmıştı o bende gidip birşeyler almıştım
10 Yorumla
+1 yılikinci buluşmada öyle bir yere gidinki üzerinde sadece don ve çorabıyla çıksın oradan
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
- +1 yıl
olur öyle şeyler
+1 yılhem kızlar da elini cebine atmalı diyorsun hemde bu işin doğruluğunu soruyorsun. birdahaki sefer de o öder.
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşma da bana odetmesi yanlış
- +1 yıl
boşver takma kafana :D
Bu çok yanlış birşey bence ilk buluşmada herzaman erkek ödemelidir ama tabiki ilerliyen zamanda kızın ödemeside doğal ola bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
=) yıkıldım canım ya :d
ben olsam bir daha yaklaşmazdım o adama00 YorumlaBu ne kadar dogru sorusunun cevabi yok. bunda bir dogruluk payi goremedim
00 Yorumla
+1 yılSen erkeğin peşinde koşarsan o da sana hesabı öyle geçirir işte :D
05 Yorumla
Soran+1 yılBen peşinden koşmadım o koştu canım :D
- +1 yıl
Ya çocuk gerizekaldır ya da sen yalancsın :D iki halde de suç sende balım
Soran+1 yılBen yalancı değilim 1 ay önce beni görmüş bu kız benim olmalı demiş ortak arkadaşlarımıza
- +1 yıl
Ah bu kadınlar yok mu kendisini kandırmayı çooook sevileeeeer :D
Soran+1 yılbir git ya ahahaha olay boyle yani boş yapma :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy çok itici ya... Bir kere daha buluş bakalim yine aynisinimi yapacak. Belki heyecandan beyni falan durmuştur.
sevgilim olse odetmez hesap00 Yorumlaİlk buluşmada odetmesi kotu olmuş. sonraki buluşmalarda neyse ama ilk buluşmada erkeğin ödemesi lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
normalde normal bir durum :D ama ilk buluşma da ı ıh hatalı erkek ödemeliydi
00 YorumlaVay okuz vayy. Nasil yapti dumenlemi acik acik senmi ode dedi
01 Yorumla
+1 yılIlk bulusmada erkek odemeli, ya da alman gidilmelidir. Ben genel olarak hep almani tercih ederim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Yuh lan. Bak bakayım pipisi var mı kesin kestirmişsir ha o öyle erkek mi olur ilk buluşma bide
00 YorumlaHayat müşterektir... Ama ilk buluşma için ben ödetmezdim..
00 Yorumla
+1 yılYa paran olmasaydi ne yapacaktiniz ikinizede masa altini gosterirlerdi
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir ihtimal yok
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılne oldu hesaba geçirme düşüncelerin suyamı düştü :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir düşüncem yoktu canım herkesi kendin sanma ilk buluşmada olmaması gereken birsey
+1 yılTe allam erkek ödese tamam kibarlıktandır da kız ödese niye bu kadar geberiyor ben onu anlamadım öde l*n seni iyi olmuş oh canıma değsin :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha delisin sen :D
Bence sana hatırlancak ilerde konusulcak bise birakmak istemis ilk bulusmada hesabi sana odetim gibisinden ;))
00 YorumlaAyip denen bişey var. Kusura bakma ama Erkeklik değerlerinde biraz sorun var o çocuğun.
01 Yorumla
SoranBencede..
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri