Bir de bu sodexo çıktı ilk kez duydum soruna gelecek olursam sen haksız değilsin sırf bunun için ayrıldıysa takma zaten şimdi bırakmasaydı ileride bırakacaktı
kanka ne alaka ilk bulusmalar gövde göstermektir her zaman sonrasında böyle bisey olsaydı mesela kız görmezden gelebilirdi cünkü sevmeye baslamıs bi kere iyi halini de görmüs kötüsüne de sevdigi icin yanında olabilirdi bence ilk bulusmada böyle saçma sapan seylerle kendini ezik göstermek kötü madem öyle buluşmasın o zaman
Kankam ilk buluşma birazcık kendini göstermektir o buluşmada güzel giyineceksin böyle kredi kartıyla falan değil nakit ödeme yapacaksın kız görecek bu parayı
Ayrılması daha iyi olmuş. Sodexo da nakit para gibi bir şey. Hemen hemen her yerde geçiyor. Şirketler vergide indirim almak için yemek kartlarına para yüklemeyi tercih ediyorlar. Yemeğe çıkan kadın da bunu ezikliğe çekiyor. O tip bir kadından hayır gelmez zaten. Sonuçta çalışıyorsun, paranı kazanıyorsun, şirket senin kartına harca diye para yüklüyor. Ama karşı taraf bunu fakirlik olarak görüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
burada o soruyu görmüştüm gizli kullanıcı olarak sorulmuş
O kız olabilir
haklı haksız site 1 şey yok
doğru olmayan kadın var... başkasına bakın
Tavsiyeni dinleyeceğim.
Bir de bu sodexo çıktı ilk kez duydum soruna gelecek olursam sen haksız değilsin sırf bunun için ayrıldıysa takma zaten şimdi bırakmasaydı ileride bırakacaktı
kanka ne alaka ilk bulusmalar gövde göstermektir her zaman sonrasında böyle bisey olsaydı mesela kız görmezden gelebilirdi cünkü sevmeye baslamıs bi kere iyi halini de görmüs kötüsüne de sevdigi icin yanında olabilirdi bence ilk bulusmada böyle saçma sapan seylerle kendini ezik göstermek kötü madem öyle buluşmasın o zaman
Kankam ilk buluşma birazcık kendini göstermektir o buluşmada güzel giyineceksin böyle kredi kartıyla falan değil nakit ödeme yapacaksın kız görecek bu parayı
Ayrılması daha iyi olmuş. Sodexo da nakit para gibi bir şey. Hemen hemen her yerde geçiyor. Şirketler vergide indirim almak için yemek kartlarına para yüklemeyi tercih ediyorlar. Yemeğe çıkan kadın da bunu ezikliğe çekiyor.
O tip bir kadından hayır gelmez zaten.
Sonuçta çalışıyorsun, paranı kazanıyorsun, şirket senin kartına harca diye para yüklüyor. Ama karşı taraf bunu fakirlik olarak görüyor.
Geçen kadının biri böyle bir soru sormuştu ayrılacam diye kitlenin yüzde doksanı kadına sovmustu
S1}tr et 😅 bir dakine tekrar onunla öde bakalım teste
O seni beğenmemiş. Beğenseydi hesabı kendi bile ödese ses etmezdi.
Ay çok saçma ödedin işte boş boş hareketler sittr et baksa kız mı yok piyasada 😏
Hee dün o burada sordu anlattı o kız da burada 😅
O kız evet
Soruda cevap yazdım ayrıl çocuğa yazık dedim. Valla kardeşim bırak defolsun gitsin senin yemek kartından utanan kızdan eş olmaz
İlk buluşmada insan biraz kendini gösterir sodexo ne ya haklı kız
onun bilincinde gidicen zaten bulaşmaya ona takıldıysa başmadan bitmesi iyi olmuş
Öylesinden fayda gelmez boşwer bro
Şekilci olmayan bie kız bul
Ben kare seviyor
ilk buluşmada yapmasaydın keşke kız haklı kanka
Sodexo ne aw ya
o ne la
One ki