Ben yazmasını bekliyorum özlüyorum aramız bozuk kırgınım ona napmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne istiyorsun tam olarak. Yazdığında cevap vermiyor, yazmadığında neden diye soruyorsun. Ne yapsın karşı taraf?
Hatalı ama affedilmicek şey ama açıklamasını yapıyor güvenemiyorum
O zaman ayrılacaksın. Adam da hata yapmış yazmış etmiş ama olmamış. O zaman olmaz de güvenmiyorum de ve bitir.
Ya açık konuşmak gerekirse lütfen tepkili olmayn sevgi bu evli o ben bekarım kesınlkle para falan hiç istemedim ve amacım bu değil sevdim aynı işyerinde servis şöförümdü oda sevdi bende sevdim o bana bebek gibi davranıyordu ilgi alakası hiç eksik olmadı bi gün ben telefonuna bakmak istedim karısı köye gitmişti resım atmış buna buda güzellerim iyi ki varsınız diye cevap atmıştı ben bunu gördüm çok kötü oldum madem karını seviyosun aldatma başkasını gözün görmesin dedim çünkü hayatıma almadan önce de bunun yanlış olduğunu ona belirtmiştim oda yanlış evlilik olduğunu bana söylemişti bu mesajını gördükten sonra bana yazdı bazen mecburiyetler söyleyemediklerimiz yalan söyletir insana ben sadece seni sevdim ve değer veriyorum affetmeni beklemiyorum senden çok özür dilerim diye yazmıştı sonra beni hergün iş yerinde görüyor bi kaç kez daha yazdı cevap vermedim yanlış biliyorum ama çok özlüyorum hep aklımda
Kusura bakma ama nasıl tepkili olmayayım. Sen evli bir adamın hayatına girebiliyorsan sana her şey haktır. O adamın da gram umurunda değilsin bence. Genç güzel kimi görse verir o ilgiyi. Geçmişler olsun.
Ama gerçekten sevdi o sevgisini gösterdi
Tamam git kuma ol o zaman. Adamı çocuklarının annesinden kıskanıyorsun git bir psikologdan yardım al ciddiyim bak.
Amacım bu değil ki hayatımda olsun istiyorum bana gel gidelim bile dedi ben gitmedim çünkü amacım yuva yıkmak değil ben kaç defa söyledim ona yanlış olduğunu oda sadece bi kagıt üzerine olduğunu söyledi beni sevdiğini söylüyordu
Yanlış olduğunu söylemeyeceksin. Yanlışsa uzak duracaksın. Kendinizi ne güzel kandırıyor ve ikna ediyorsunuz. Böyle bir olayın içinde olmayı nasıl sindirebiliyorsunuz anlamıyorum. Boşanacak seninle kaçacak o adamın çocukları ne olacak? Çok bencilsiniz ya gerçekten. Kağıt üstünde evlilik ama çocuk falan yapmışlar :D Çok güzel kafalar :D
He bencilim demi o yüzden adamı bıraktım o yüzden git karını sev başkasına bakma dedim o yüzden yazdığı halde sevdiğim halde cevap vermedim demi bencil ben oluyorum sende haklısın
Evet bencilsin. 2 yıl ilişki yaşamışsın ya fazla iddialı sözler değil mi bunlar : ) Maşallah pek merhamet ve mantık timsalisin resmen.
Cevap vermediğin için olabilir mi. Saka gibi sorular soruyor bu KS tayfasi
O seviyorum değer veriyorum demesine rağmen sen cevap yazmadıysan karşındaki napsın istemediği yerde durmaz tabi yazmaz
Ya açık konuşmak gerekirse lütfen tepkili olmayn sevgi bu evli o ben bekarım kesınlkle para falan hiç istemedim ve amacım bu değil sevdim aynı işyerinde servis şöförümdü oda sevdi bende sevdim o bana bebek gibi davranıyordu ilgi alakası hiç eksik olmadı bi gün ben telefonuna bakmak istedim karısı köye gitmişti resım atmış buna buda güzellerim iyi ki varsınız diye cevap atmıştı ben bunu gördüm çok kötü oldum madem karını seviyosun aldatma başkasını gözün görmesin dedim çünkü hayatıma almadan önce de bunun yanlış olduğunu ona belirtmiştim oda yanlış evlilik olduğunu bana söylemişti bu mesajını gördükten sonra bana yazdı bazen mecburiyetler söyleyemediklerimiz yalan söyletir insana ben sadece seni sevdim ve değer veriyorum affetmeni beklemiyorum senden çok özür dilerim diye yazmıştı sonra beni hergün iş yerinde görüyor bi kaç kez daha yazdı cevap vermedim yanlış biliyorum ama çok özlüyorum hep aklımda
Bak sana demiş ki söyleyemediklerimiz yalan söyletir insana demiş yani seni sevdiğini karısına söyleyemediği için iyi ki varsınız güzellerim demiş yani mecburiyetten söylemiş gerçek duyguları o değil anladın mı o kadar özür dileyip seni sevdiğini söylüyorsa bence gerçekten seviyor çünkü kim evliliğini yalandan bi sevgi içim riske atar
Beni gerçekten sevdi bunu çok güzelde hissettirdi ama yazmıyor benden tepki almadığı için beni üzmek istemediği için yazmıyor ama ben seviyorum bilmiyorum unutamıyorum aklımdan çıkmıyor sabah uyanıyorum aklıma ılk o geliyor çok zor durum
Sen de tepki verseydin keske sen yazsana eğer bu kadar aklından çıkmıyorsa o kesin cevap verir seni bu kadar seviyorsa
Ne yazıcam ki şu an bişey sorucam diyip sonra cevap vermemek onun kafasını karıştırmak istiyorum
?
Neden kafasını karıştırmak istiyorsun ki
Merakta bırakmak istiyorum
Ne bekliyordun sürekli peşinden koşmasını mı?
Ama hatalı olan o
Hangi açıdan hatalı?
Kafan mı güzel evli birisinden ne bekliyorsun ki bak yol yakınken kendi yoluna bak üzülme
Ben bişey beklemiyorum karısını bıraksın benimle evlensin demiyorum ama sonuçta ıkı yıl boyunca birbirimizi gördük yaşanmışlıklar var sevgi var nasıl olucak bu çıkmıyor aklımdan
Bak ben 2 sene evli bir kadınla çıktım sonunda ya ben yuvamı bozamam deyip gelmedi hayatımı yıktı çok büyük travma oldu benim için aynısını yaşama bir an önce geçmişi düşünmeyi bırak önüne bakmaya çalış
Olmuyor olmuyor deniyorum ama olmuyor aklımdan çıkmıyor
Olacak olmalı yeni hobiler edin bir şeyler yap yoksa hayatın mahvolur
Benimde 2 yıl oldu hergun görüyorduk birbirimizi
O bana hiç zarar vermedi hep sevgisini gösterdi
İşte sen öyle sanıyorsun ama sonunda zarar göreceksin. Birlikte oldunuz mu?
Hayır öyle bişey olmadı aevişiyorduk sadece ben bekarım hiç öyle bişey yaşamadım öpüşüyorduk ama böyle içten sevgisini hissederek yapıyoduk bunu
mesajına cevap vermiyorsan niye yazsın
derhal uzaklaş hemen
Nasıl olucak o 2 yıl boyunca vakit geçir hergun gör şimdi nasıl olucak bu aklımdan çıkmıyor
olur hayatta her şey olur insanlar 40 senelik evliliklerini bitiriyor
sevmek evet elde olmaz ama uzaklaşmak senin elinde eminim güçlü bir kadınsın
kendin için uzaklaş
Numarasını silmedim durumları mı görüyor mesela 4.30ta işe gidicem onu orada görücem saniye de olsa görücem 15inde gidiyor ama daha da göremicem
Çok mu kırgınsınn citten